Statystyki wyjazdowe 2006/2007
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Grochu posluchaj Kuby, bo mądrze prawi. O ile pamietam jeszcze w listopadzie Was nie było, a Ciebie mlody przyjacielu juz Wisla denerwuje... Szanujmy sie wzajemnie, bo jedna mała iskra i bedzie płacz i zgrzytanie zębów. Po co? O ile mnie nie myli pamiec co zaraz można sprawdzić, jedyna ekipą która ma wszystkie wyjazdy na koncie jest wlasnie Wisla. Najliczniejszy wyjazd chyba...my
. Jak Grochu zaliczycie konkretny wyjazd do Lodzi, Krakowa, Gdyni, a nie do Leszna, Brzegu czy Jeleniej Góry i zajedziecie miejscowych dopingiem to pogadamy. Na razie gratuluję tego co macie, rozwijajcie się i więcej pokory. Pozdrowienia dla pozostałych Polkowiczan
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2007, 21:53 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.

- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Tak poważnie Grochu, mlodym kibicem jesteś jak sądzę, macie na koncie fajne wyjazdy (kilka) ale myslę ze Wisła dla Polkowic to jeszcze kosmos...
Nie tylko Wisła... i nie jeszcze tylko zawsze będzie kosmosem
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Cóz wyjazdowicza z prawdziwego zdarzenia poznaje się po wyjeździe na którym trzeba albo drzeć zelówy albo stawic czoło miejscowym. Jeśli na tym zakonczy swoje travele to ...
Ja swoją pierwszą traumę przeżyłem w 1996 r na Olimpii Poznan (mlody był czlowiek i głupiiii ze hoho), udalo mi się przeżyć i od tej pory wykazuję więcej pokory dla miejscowych
. Simon tez mial fajne przygody ale w Gdyni bodajże... (nie z powodu Lotosu bynajmniej
.

Mikey pisze: Ja swoją pierwszą traumę przeżyłem w 1996 r na Olimpii Poznan (mlody był czlowiek i głupiiii ze hoho), udalo mi się przeżyć i od tej pory wykazuję więcej pokory dla miejscowych. Simon tez mial fajne przygody ale w Gdyni bodajże... (nie z powodu Lotosu bynajmniej
.
A ja swoje pierwsze przygody z wyjazdem na kosza mialem w BRNIE ... bardzo slawny wyjazd dzieki pewnemu kierowcy autobusu firmy ANTAŁEK
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Co do wyjazdów, to ostanio gadałem z ojcem kolegi, który też miał przygodę w 3miescie jako wyjazdowicz, z tego co mowił to kiedyś nie było mowy o jakies ochronie i był pełny hardcore.
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Grochu pisze:Spoko zrobilście z moich wypowiedzi jakieś wielkie cyrki,źle mnie zrozumieliście, mi nie chodziło oto aby kogoś obrażać jeśli kogoś obraziłem to przepraszam
Odrazu pokora
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
- polite boy
- Żak
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Maćko pisze:Narazie w statach wyjazdowych prowadzimy i bedziemy prowadzić póki bedziemy mieli sponsora.
To wszystko tłumaczy. A więc rozumiem że nie płacicie za te wyjazdy? Tak czy siak z ekipy która nie istniała nawet u siebie na hali widzę że rodzi się coś dobrego. Poczekajmy jednak do momentu gdy drużyna zacznie grać słabo, gdy skończy się sponsorowanie wyjazdów itp. Dopiero wtedy konsoliduje się ekipa.