15 kolejka: AZS Gorzów Wlkp. - AZS Jelenia Góra
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Matju - który "to Ty"?
Jak tak patrzeć z perspektywy naszego KK to było was czterech
To Ty podałeś napój kolesiom z góry?
PS. A ochrona to bydło i tyle. W zeszłym roku w Gorzowie odbywał się finał Mistrzostw Polski Juniorek Starszych. Po zwycięstwie Olimpii, któraś zawodniczka ścinała z obręczy siatkę, to odrazu wystartował do niej jeden "pomarańczowy"
Ochroniarze (...) wam w twarze
PS. A ochrona to bydło i tyle. W zeszłym roku w Gorzowie odbywał się finał Mistrzostw Polski Juniorek Starszych. Po zwycięstwie Olimpii, któraś zawodniczka ścinała z obręczy siatkę, to odrazu wystartował do niej jeden "pomarańczowy"
- MatiuJG
- Żak
- Kontaktowanie:
BartekO pisze:Matju - który "to Ty"?Jak tak patrzeć z perspektywy naszego KK to było was czterech
To Ty podałeś napój kolesiom z góry?
![]()
hehe no to ja
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ochroniarze? Mi oni osobiscie nie przeszkadzaja choc rzeczywiście koszykarskich realiów nie znaja. Ale najgorsi nie są
Co do naszego Klubu Kibica to narazie nie jest dobrze, choc po woli zaczyna sie to zmieniac. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Rzeczywiscie wczoraj nie było najgorzej.
Co do naszego Klubu Kibica to narazie nie jest dobrze, choc po woli zaczyna sie to zmieniac. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Rzeczywiscie wczoraj nie było najgorzej.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Heh no naprawde spoko ziomki z Jeleniej Gory. Choc nie zapomnie jak sie pytali: "gdzie jest u was mlyn... i ile osob liczy"
<lol2> NO COMENT sobie pomyslalem 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
A jeszcze ochrona wspolpracowala z wami:/

Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2007, 22:14 przez TyLkO AzS KKJG, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]