Statystyki wyjazdowe 2006/2007

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 27 stycznia 2007, 09:56

Lisu pisze:
Maćko pisze:Narazie w statach wyjazdowych prowadzimy i bedziemy prowadzić póki bedziemy mieli sponsora.

Poczekajmy jednak do momentu gdy drużyna zacznie grać słabo, gdy skończy się sponsorowanie wyjazdów itp. Dopiero wtedy konsoliduje się ekipa.

no wlasnie zobaczymy ile wtedy i czy w ogole ktos na wyjazd sie skusi ... mam nadzieje ze tak ... smutne by bylo gdyby nie

Awatar użytkownika
Kuba1992
Amator

Postautor: Kuba1992 » 27 stycznia 2007, 10:23

ja bym chcial dodac ze w Łodzi było trzech kibiców, którzy wydawali okrzyki na zdobycie punktu. Wiec jak mozesz to zmien.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 stycznia 2007, 10:41

Kuba1992 pisze:ja bym chcial dodac ze w Łodzi było trzech kibiców, którzy wydawali okrzyki na zdobycie punktu. Wiec jak mozesz to zmien.
:shock: :shock: :shock: Wybacz ale widziale jednego i okrzyków nie wydawał a siedziałkoło nas.
Żebyśmy się dobrze zrozumieli, ja mogę Wam wpisac nawet 30 osób, a jak sobie zyczysz 50, mi to jest naprawde obojetne, tylko zastanawia mnie powoli jaki to ma sens. Z nami siedział Don Iguata, nikogo innego kto by w trakcie meczu gdzies sie ujawniał nikt z nas nie zauważył. Nasz a wina -forumowiczów- ze tak beznadziejnie dookresiliśmy ( a raczej niedookreśliliśmy) "wyjazdowiczów". Teraz zaczyna byc proble, ze ten dojechał, ten nie, a ten krzyknął cos raz, a ten się uśmiechnął a ten zabil brawo po jedenej akcji a ten nie, ten to był mąż koszykarki, choć kibicem nie jest itd itd. W tym sezonie już nic nie zmienimy, od przyszlego trzeba będzie tą kwestie poprawić.
Moim zdaniem weryfikacji liczby kibiców przyjezdnychpowinni dokonywac miejscowi.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 27 stycznia 2007, 11:22

Mikey pisze:Moim zdaniem weryfikacji liczby kibiców przyjezdnychpowinni dokonywac miejscowi.

yhy ... i bedzie tak jak z nami w Jeleniej .. nas tam kolo 50 a jakis czlowiek na forum napisal ze jak bylo nas 30 to bedzie dobrze ...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 stycznia 2007, 11:25

ccc pisze:
Mikey pisze:Moim zdaniem weryfikacji liczby kibiców przyjezdnychpowinni dokonywac miejscowi.

yhy ... i bedzie tak jak z nami w Jeleniej .. nas tam kolo 50 a jakis czlowiek na forum napisal ze jak bylo nas 30 to bedzie dobrze ...
A skąd mamy wiedziec wobec tego ze bylo was 50, a moze sobie napiszecie ze było was 120 i co? Albo zdjęcia albo filmy albo weryfikacja miejscowych. Nie moze byc ze jedna strona ustala sobie co chce napisać,bo zaraz można doodać że 10 osob to jeszcze dojechało osobno samochodami, ale nie zmiescili sie na sektorze i stali gdzie indziej itd itd.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 27 stycznia 2007, 11:28

Mikey pisze:
ccc pisze:

A skąd mamy wiedziec wobec tego ze bylo was 50, a moze sobie napiszecie ze było was 120 i co? Albo zdjęcia albo filmy albo weryfikacja miejscowych. Nie moze byc ze jedna strona ustala sobie co chce napisać,bo zaraz można doodać że 10 osob to jeszcze dojechało osobno samochodami, ale nie zmiescili sie na sektorze i stali gdzie indziej itd itd.

no i teraz juz napisales o wiele lepiej: zdjecia filmy miejscowi i my ... a nie tylko miejscowi i ja bym sie z tym calkowicie zgadzal ... bo chce zaznaczyc ze wczesniej mowiles ze miejscowi powinni ... :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 stycznia 2007, 12:42

Wydało mi się rzeczą naturalna ze zdjecia albo filmiki są oczywistym dowodem majacym przewage nad czyimikowiek slowami. Natomiast jeśli takowych zdjec brak lub pokazują tylko kilka osób zamiast 50, to bez potwierdzenia słów gosci przez kibiców miejscowych nie można uznac relacji wyjazdowiczów za pewnik. Jesli ktoś twierdzi ze było 33 kibiców gosci a miejscowi uważaja ze bylo 30 to pół biedy. Gorzej kiedy goscie twierdza ze było ich 50 a miejscowi ze 30, bo to już jednak pewna róznica...
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 27 stycznia 2007, 21:23

zauważyłem, że robi sie u nas cfaniactwo i trzeba temu zaprzestac !! nie można kozaczyc po jednym, czy dwoch wyjazdach !! jeśli grupa kibicowska będzie trzymana przez 5 lat i będzie to mocna grupa to wtedy będzie można pogadac (choc i tak nie jestem za tym by cfaniakowac w środowisku kibicowskim bo Polkowice poprostu nie mają podstaw do tego) !! a jak narazie jak ktoś dobrze zauważył Wisła, Łks czy inne kluby z tradycjami to dla nas kosomos i grupy, od których my powinniśmy się uczyc !!

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 27 stycznia 2007, 21:25

Nikogo z Brzegu w Gorzowie.
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 27 stycznia 2007, 23:50

Nikogo również z Jeleniej w Łomiankach.

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 29 stycznia 2007, 09:27

W Toruniu 16 osób z Pabianic. 178km.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 lutego 2007, 22:26

Wyjazd do Łodzi można dopisać :wink:
33 osoby
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,