Dlaczego nie lubicie... ?
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Kurka wodna, przegapiłem jakoś ten temat... jak to się stało...
Aż się boję teraz przyznać, że wiele osób z Gdyni szanuję. Za ich podejście do koszykówki generalnie. Za to, że można pogadać o rozgrywkach wielu lig... To, że sytuacja tak wygląda, a nie ianczej, to wiadomo, pewne rzeczy się wydarzyły, widać na tyle wielkie, że sytuacji się odwrócić nie da. Też trzeba to uszanować i tyle.
Aż się boję teraz przyznać, że wiele osób z Gdyni szanuję. Za ich podejście do koszykówki generalnie. Za to, że można pogadać o rozgrywkach wielu lig... To, że sytuacja tak wygląda, a nie ianczej, to wiadomo, pewne rzeczy się wydarzyły, widać na tyle wielkie, że sytuacji się odwrócić nie da. Też trzeba to uszanować i tyle.
Marco pisze:Srodkowy palec Nolan nie pokazała tylko łodzianom ale szowinistycznym kibicom (okreslenie Małgorzaty D.) Wisly Kraków. Coś ją musiało zdenerwować) odrazu mowie nie zadne White Power czy inne okrzyki
mi chodzi o temat: edna campbell-nie nolan!
ps.to byla odpowiedz na post GREEBO...
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2007, 20:23 przez e.c. #7, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie dziwie się , że wam coś pokazała simon Marco po prostu tylko ja z nią mogłem pić
i nie piszcie , że bardzo Was to zaboloało koniec tematu
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Mikey pisze:- za "tajne podforum" na basketmanii
o tym nic nie wiem a jako moderator powinienem wiedzieć więc nie mam pojęcia skąd masz takie info
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Dowodem jest dizsiejsyz mecz i wypowiedz obserwatora do nas:,,Panowie nie bijcie sedziow oni juz pojechali,ale zalatwieni beda" . Wiec sie ogarnij ! P.S. Za ile stoi kupno takiego meczu? bo was stac na kupowanie meczy w polskiej lidze ale w Eurolidze idzie wam kiepsko bo tam nie ma polskich sedziow i nie macie jak meczu kupic !!
-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Widac jak ci ufają... A "tajne" podforum to nie info tylko naoczny dowód który swego czasu ktos mi przedstawił. Rozmowa o tym czy ono istnieje (istaniało) nie ma sensu bo to fakt. Kropka. Bez odbioru.KIBIC pisze:Mikey pisze:- za "tajne podforum" na basketmanii
o tym nic nie wiem a jako moderator powinienem wiedzieć więc nie mam pojęcia skąd masz takie info

:D a jak ładnie, inteligentnie i kulturalnie wypowiadal sie tam bozyszcze gdanskich parkietow tatasMikey pisze:Widac jak ci ufają... A "tajne" podforum to nie info tylko naoczny dowód który swego czasu ktos mi przedstawił. Rozmowa o tym czy ono istnieje (istaniało) nie ma sensu bo to fakt. Kropka. Bez odbioru.KIBIC pisze:Mikey pisze:- za "tajne podforum" na basketmanii
Mikey pisze:Widac jak ci ufają... A "tajne" podforum to nie info tylko naoczny dowód który swego czasu ktos mi przedstawił. Rozmowa o tym czy ono istnieje (istaniało) nie ma sensu bo to fakt. Kropka. Bez odbioru.
To tylko i wyłącznie wina Wasza i kkforum
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.