17 kolejka: ŁKS Łódź - Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

17 kolejka: ŁKS Łódź - Wisła Kraków

Postautor: Mikey » 28 stycznia 2007, 00:01

Zanim wrzuce zdjęcia i filmy kilka slów komentarza. Jak niektórzy kumaci wiedzą ( i tak niech zostanie) nie tylko rywal przyciagnął do hali rzesze Ełkaesiaków (nie podejmuje sie podania konkretnej liczby ale na nasze warunki liczba kibiców była zacna). Młyn rozciagnął sie na prostą ( ok 150 osób) Doping magiczny, caly mecz bez przerwy, najgłosniejszy w ostatnich kilku minutach (akurat wtedy bylo wiadomo ze przegramy i to sporo), atmosfera jak na niezlym meczu piłkarskim.
W Łodzi 3 osoby z Krakowa-mam nadzieję ze na goscinę nie narzekali, staralismy sie zeby było godnie a nie jak w ... :wink:
Po meczu melanż w jednej z osiedlowych pizzerii-klimat Ełkaesowski: browar, wóda, mineralna...Zabawa na maxa (mam nadzieje ze Ann, Betty i Bartolino nie byli zbyt zażenowani repertuarem w wykonaniu poniektórych moderatorów kkforum :? :wink: ), ale kiedy już poszły "Bociany" sam udałem sie do domu... :wink:
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2007, 12:33 przez Mikey, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
EL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: EL » 28 stycznia 2007, 00:13

Doping - coz , pozytywna masakra , uwazam ze lepiej tego dnia byc nie mogło.
Oprawa - o ile sie nie myle to na poczatku meczu kartoniada - z jednej strony biało-czerwona , z drugiej czerwono-zołta (choreo robione na 2 sektory) ; w 3 kwarcie flagi na kijach , zimne ognie oraz trans , a pozniej jeszcze nasz fana "Rodowici Łodzianie" w formie sektorowki
Co to Wisły, to oczekuje na pierwszego posta po powrocie , tresc jest juz w miare ustalona......chodzi o wyglad szyby w przedziale ktorym powinni teraz podrozowac* :lol: ;)8)

*powinni, aczkolwiek pociag sie ciągle opózniał
ŁKS LANS - BASKET FANS

GIN FERAJNA 8)

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 28 stycznia 2007, 00:21

Czekam na filmy :)
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 stycznia 2007, 00:34

BartekO pisze:Czekam na filmy :)
Spokojnie zajęly mi 1 GB pamieci, więc od 25 minut wciąż zgrywają sie na kompa :)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 stycznia 2007, 00:45

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 stycznia 2007, 00:47

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Za chwilę c.d.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2007, 01:04 przez Mikey, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 28 stycznia 2007, 00:52

Pierwsza fotka drugiego z drugiego postu fajna 8) :wink: Ogólnie niezła oprawa ;)
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 28 stycznia 2007, 01:15

goscie z Krakowa odjechali :) pociag mial jedyne 35 minut opoznienia :) zobaczymy co napisza jak wroca :D , ale na pewnym moderatorze, ktorego zona pojechala akurat na turniej do Poznania to nie powinni zostawic suchej nitki :) no i ciekawe czy upilnowali szyby :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 stycznia 2007, 02:00

Jak wspomnial nasz Lansowy kolega (pozwolisz EL że Cie zacytuję: (...)Generalnie to mysle ze ta wyvieczka miała dla nich (gości z Krakowa przyp.mikey) konsekwencje patologiczno-dewiacyjne ..... ale tacy juz my jestesmy.... Taki jest ŁKS (...)
Mimo to pozdrawiamy cala trójkę bardzo serdecznie.Niestety dla niektórych z północnej części kraju nie sprawdził sie jakze ciekawy scenariusz. Wisla wyjechała bez tasaków w plecach , ba! bez uszczerbku na zdrowiu! A byłoby tak pieknie gdybyśmy się wzajemnie pożarli... :lol:
P.S. Filmiki jutro
P.S. Koszykarka Wisly rodem z USA (nie wiem jak jej godnosć) zapytana konferencji co sadzi o dopingu stwierdzila ze u nich na Duke University tez się skakalo (jak to wyraziła up and down) czyli że tam tez śpiewaja KTO NIE SKACZE TEN Z WIDZEWA :shock:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 28 stycznia 2007, 07:05

Co do wyglądu szyby w pociagu, to melduję, że vlepki dotarły do Krakowa :D . Tak jak obiecaliśmy pilnowaliśmy ich całą drogę. :lol: :lol: :lol:
Co do samego wyjazdu, to było naprwdę zajefajnie.
Pozdro dla tych co byli, tj. Ann i Bartolino.
Dzięki kolegom z Łodzi za gościnę. Czułam się prawie jak u siebie w domu.
Doping super.
To tak w kilku zdaniach. Dokładniejszy opis jak odeśpię, choć pewnie zanim ja wstanę, to "dziecko internetu" już wszystko opisze. :).
I niech załują Ci co nie pojechali. :(
A na konferencji, na którą zreszta poszliśmy, Edo docenił doping ŁKS-U i podziekował również kibicom z Krakowa, czyli nam. :shock:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 stycznia 2007, 09:35

wlaśnie dotarlam do domu, cala i zdrowa :shock: :wink:

Ty sobie uważaj z tym dzieckiem internetu :lol: , już wolę być szownistyczną znawczynią :lol:

super atmosfera przez caly mecz, doping non stop i jeszcze kilka minut po zakończeniu :wink:

dzięki serdecznie za bardzo mile przyjęcie, szczerze nie spodziewaliśmy się :P :wink:
milo bylo Was poznać chlopaki :D

p.s. Specjalne pozdrownienia dla kolegi o ksywce Koziol :wink:
wlepy dojechaly cale do Krakowa 8)

i to co napisala Betti- niech zalują Ci co nie dojechali.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2007, 09:59 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 28 stycznia 2007, 09:46

Dlaczego na ostatnim, wstawionym przez Mikey`a zdjęciu tylko ja mam ręce podniesione do góry? :wink:

Ogólnie, super atmosfera na meczu. Tak być powinno zawsze. Nie uczestniczyłem w pomeczowym melanżu z kibicami Wisły, ale pomny ostatnich melanży w wykonaniu kibiców ŁKS mogę domyślić się, jak to wyglądało. 8) Goście z kulturalnej stolicy Polski mieli pewnie konfrontację z rzeczywistością Ziemi Obiecanej. :wink:

Ps.
Spotkamy się na finałowych meczach. 8) :)
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

Awatar użytkownika
kolwies
Nowy na forum

Postautor: kolwies » 28 stycznia 2007, 10:08

Kanidżia pisze:
Ps.

Pod warunkiem ,ze Daivove kadetki 91 do niego awansują, co jest wielce prawdopodobne... :wink:
...................................................................
O ile mnie wzrok nie mylił to ekipa z grodu Kraka również dała ponieść się emocjom i dopingowała swoje zawodniczki....

Przyznam ,ze serce mi nieco zadrżało o los pieknych pań z równie pięknego grodu- na szczęscie nasze "smoki" niczego nie zauważyły :wink:

Ps. A tak na marginesie...to dorodne kwiaty rosną na krakowskich błoniach.... 8)

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 28 stycznia 2007, 10:10

kolwies pisze:
Kanidżia pisze:
Ps.

Pod warunkiem ,ze Daivove kadetki 91 do niego awansują, co jest wielce prawdopodobne... :wink:

W PLKK. 8) Wiesz, jak będzie. 8) A w finałach rocznika `91 też. Tyle, że te będą rozgrywane, z tego, co wiem "na końcu świata". :?
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 28 stycznia 2007, 10:26

No oglądalem na iTVP bez wizji tylko z fonią i musze powiedzieć że huczało na hali! Piękny doping, brawo!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Kibice”