Sedziowie sprzedawczykowie
Moderator: patrese
sluchaj ann ja nie twierdze ze mecz byl sprzedany kazdy w lesznie wiedzial i liczyl sie z przegrana nawet 20 punktami .. i nie chodiz o wygrana czy przegrana chodzi jednak o zachowanie sedziow naprawde gwizdali tak aby lotosowi sie krzywda nie stala , zreszta zobaczcie ile przewinien mialy zawodniczki z lotosu graly hamsko i ostro Kobryn juz po 2 kwarcie powinna zejsc ...a jednak tak sie nie stalo ...byl ze mna kumpel ktory 1 raz poszedl na kosza i obserwowal tylko spotkanie neutralnie ocenial zachowania sedziow bo byl tylko na meczu z ciekawosci i sam stwierdzil ze to co sie dzialo to porazka sedziow ktorzy byli stronniczy! ja bym sie pogodszil nawet z przegrana 50 pkt nawet tak jak ŁKS przegral tylko zeby sedziowanie bylo jednakowe dla wszystkich .. i widze ze wiekszosc ludzi tego jednak tutaj nie rozumie dla was czarne jest czarne i tyle dla was liczy sie fakt przegrania lub wygrania meczu i takie slowa ze i tak byscie przegrali itp dla mnie to jest smieszne; bo kazdy wiedzial ze przegramy ale chodzi tu tylko o postawe sedziow! powinni reagowac a nie pozwolic zeby dochodzilo prawie do rekoczynow
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
ok, to piszcie,ze sędziowanie bylo skandaliczne, a nie że mecz zostal sprzedany.
bo to jest jednak róznica...
tak z ciekawości sprawdzilam kto Wam sędziowal...Waclaw W. i wszystko jasne
bo to jest jednak róznica...
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
TyLkO AzS KKJG pisze:Jak grozisz im to grozisz i nam..![]()
![]()
Pozdrowienia dla KK z Leszna..
Wy szanujecie nasze zawodniczki(Nati) my was szanujemy..
A tak w ogóle to widzę jeden pozytywny aspekt tej dyskusji.
Widzę, że szykuje się ocieplenie stosunków na linii Leszno - Jelenia Góra.
Bardzo się cieszę, bo to po Tęczy moja druga ulubiona drużyna i zawsze dobrze im życzę. Mają ciekawy zespół no i Natalię, którą lubię najbardziej.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
Ja osobiści do p.Natalii nic nie mam... TYlko troche zdenerwowalo mnie zachowanie jej podczas gdy wchodzila na zmiane... na tym meczu siedzialem akurat za komentatorem i jak widzialem to zachowanie to mi sie normalnie gotowalo... Wchodzila na boisko jak modelka a mine miala taka jakby czula sie lepsza od wszystkich i ten ironiczny usmiech... tylko to mi sie nie podobalo... A gra jej jest dobra i dosc efektowna... Duza skutecznosc...
sorry za błedy leci spontan
bartas pisze:ann pisze:..
heh to moze nam przyblizysz sylwetke tego sedziego, pare razy w w tv widzialem ale to nie to samo co wyprawial wczoraj na zywo..
Ann jako specjalistka potem się wypowie
elen pisze:Co do pana "sedziego" Wacława W. to wystarczy poczytać wpisy na forum z co niektórych meczów. Nie ma wtedy potrzeby rozmowy o tym
Masz w 100% rację
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.