17 kolejka: Nova Trading Toruń - Włókniarz Pabianice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Sid pisze:Właśnie wróciłem do domu więc kilka słów ode mnie.
Faktycznie była zadyma, wpadli kibice Elany Toruń i chyba poturbowali kogoś od Was. Nie widziałem dokładnie bo byłem zajęty czymś innym. Wkroczyła policja i był spokój.
MARAS pisze:Jak Elana wjechała na hale??? Powiedz coś wiecej, byli kibice z Pabianic??
Sid pisze:
Kibiców z Pabianic było około 10-12. Cały mecz prowadzili doping. Skakali, bębnili i krzyczeli. A kibice Elany przyszli na mecz SIDEnu Toruń, który był tuż przed meczem Katarzynek i postanowili zostać. Coś im się nie spodobało i rozkręcili dym. Tyle widziałem.
Ogólnie to pozdrowienia dla Pana z Pabianic, który schodząc ze schodów z aparatem i kawą w ręku popisał się efektownym lądowaniem na glebieNiestety bez telemarku...
MARAS pisze:Kumam! A z Elany ilu bylo chłopa??? Gdzie doszło do zamieszek?? Na hali czy przed??
Sid pisze:Na hali, prawie że na parkiecieElanowców było około 10.
Liquidor pisze:Sid pisze:Mikey pisze:Piszcie cos o tej Elanie, zaberze ktoś kumaty w koncu głos?
Ja zabiore. Szkoda, że ich ochrona powstrzymałazapowiadało sie tak ciekawie...
napewno jesteś kumaty ?
jak wskazuje kilka ostatnich postów, kumaty niekoniecznie, ale wyrasta na kolejnego "znawcę"
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Liquidor pisze:Sid pisze:Mikey pisze:Piszcie cos o tej Elanie, zaberze ktoś kumaty w koncu głos?
napewno jesteś kumaty ?
Na pewno jakiś kumaty bo kibic Elany. A do gardeł skoczyli Wam ludzie, z którymi dopinguje Elane na każdym meczu. Masz coś jeszcze do powiedzenia ?
Ryan Coleman <3
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:

Sid pisze:Liquidor pisze:Sid pisze:Mikey pisze:Piszcie cos o tej Elanie, zaberze ktoś kumaty w koncu głos?
napewno jesteś kumaty ?
Na pewno jakiś kumaty bo kibic Elany. A do gardeł skoczyli Wam ludzie, z którymi dopinguje Elane na każdym meczu. Masz coś jeszcze do powiedzenia ?
Ps. najczęściej na pewnym forum o którym... - a właśnie, byś strzelił od niecchcenia jakimś KMWTW żeby nam szczeny opadły na koniec choć...
Sid pisze:
Drogi "kumaty kibicu Elany" odpuść sobie takie teksty na tym forum. Chcesz się ponapinać zapraszam na www.kibice.net o ile ta strona jeszcze istnieje. Żałujesz że ich ochrona powstrzymała? Ja też zaczynam żałować że powstrzymywałem pewnych osobników gdy przyjechaliście do Nas chociaż domyślam się że akurat Ciebie tam nie było bo jesteś zbyt "kumaty" żeby jeździć na wyjazdy.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Proszę państwa i tak o to się dowiedzieliśmy iż do "piłkarskich" klubów w PLKK czyli ŁKS, Wisły dołącza Toruń lol:
CCC stara się jak mysle hamować te aspiracje
Sid piszesz ze jestes kibicem Elany i skzoda ze ochrona powstrzymała chętnych do "spotkania" z kibicami Włókniarza. Ciekawym czy jak w przyszłym seoznie Pabianice będą się chciały u siebie spotkać z wami to się przyznasz do Elany Toruń czy bedziesz krzyczał przeciez my jestsmy kibicami koszykówki Nova Trading Toruń.
Sid piszesz ze jestes kibicem Elany i skzoda ze ochrona powstrzymała chętnych do "spotkania" z kibicami Włókniarza. Ciekawym czy jak w przyszłym seoznie Pabianice będą się chciały u siebie spotkać z wami to się przyznasz do Elany Toruń czy bedziesz krzyczał przeciez my jestsmy kibicami koszykówki Nova Trading Toruń.

WislaLive.pl