Leszczyńskie piekiełko.

Moderator: patrese

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 30 stycznia 2007, 17:20

słuchajcie co do treningów to nie wszyscy trenerzy chca miec na hali kibiców podczas treningów. Z tego co wiem to u nas tez wejscie na trening nie jest takie proste. Zawodniczkom i trenerom potrzeba czasem spokoju a nie ludzi na trybunach.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

bond999
Nowy na forum

Postautor: bond999 » 30 stycznia 2007, 17:29

Patrese: forma przekazania wiadomości o zakazie wstępu na trening była taka "zarząd nie życzy sobie kibiców na treningach". Nie, że zawodniczki potrzebują spokoju, czy też większej koncentracji, tylko że zarząd sobie nie życzy.... Porażka...

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 30 stycznia 2007, 17:48

Nam (KK) trener Zajc spokojnie powiedzial zebysmy nie byli zli ale od poniedzialku sala podczas treningów bedzie zamykana poniewaz robi sie hałas ktory przeszkadza trenerom oraz zawodnicza podczas omawiania zagran oraz taktyki...
sorry za błedy leci spontan

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 30 stycznia 2007, 17:50

decyzje ta trzeba uszanowac i nie tworzyc tutaj jakis niepotrzebnych kanfliktów.. Dla niektórych ktorzy bywali na treningach niemal codziennie to jest cos niedopomyslenia ale musza sie z tym pogodzic...
sorry za błedy leci spontan

bond999
Nowy na forum

Postautor: bond999 » 30 stycznia 2007, 20:42

Oki to faktycznie uszanujmy tą decyzję :(

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 30 stycznia 2007, 20:55

heh patrese ostatnio w przerwie lecialo "we will rock you" no to byl trafiony akurat pomysl ;) ale wiecej powinno byc takich typowych piosenek jak np na meczach siatkowki przeciez tam jest kwintesencja kibicowania bardzo mi sie podoba jak sa mecze polskiej repry w siacie trzeba brac przyklad co do oprawy muzycznej tez ... aczkowiek nie spodziewam sie ze w przerwie nagle ludzie beda spiewac piosnek i ...hehe nie to nie w lesznie :P
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 30 stycznia 2007, 21:17

Patrese jak wiesz dostarczylem plyte od ciebie tej kobiecie co puszcza muzyke ale slyszales puscila kilka piosenek z tej plyty by pozniej znowu grac te swoje gow&%

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 30 stycznia 2007, 21:17

Mozarthio pisze:heh patrese ostatnio w przerwie lecialo "we will rock you" no to byl trafiony akurat pomysl ;) ale wiecej powinno byc takich typowych piosenek jak np na meczach siatkowki przeciez tam jest kwintesencja kibicowania bardzo mi sie podoba jak sa mecze polskiej repry w siacie trzeba brac przyklad co do oprawy muzycznej tez ... aczkowiek nie spodziewam sie ze w przerwie nagle ludzie beda spiewac piosnek i ...hehe nie to nie w lesznie :P

Jest przygotowana płyta ze sprawdzonymi hitami sportowymi granymi w całej Europie. Jest tylko problem z jej przeforsowaniem. Może na razie nie będę nagłaśniał sprawy, żeby nie komplikować tego wszystkiego.
Kolega Czuken będzie starał się na pewno ze wszystkich sił, żeby na meczu z Polkowicami transmitowanym w TVP to wypaliło.
I nie chodzi o to, żeby wszyscy zaraz śpiewali. Niech wyluzują się, poklaszczą, pokołysają się, a wtedy łatwiej będzie wszystkim krzyknąć "Tęcza" podczas meczu. O to głównie chodzi. Mam nadzieję, że się uda.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 11 lutego 2007, 23:29

Na dzisiejszym meczu muzyka była wreszcie fajna, szkoda że taka cicha, że nikt jej prawie nie słyszał. Nie rozumiem tego. Brakuje też ciągle muzyki podczas przerw minutowych. Czy już nic nie da się z tym zrobić? Naprawdę niewiele brakuje do szczęścia, a jednocześnie tak wiele...

Obrazek

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 08:23

patrese bylismy u tego ziomka i mowilismy mu zeby puszczal w jedno minutowych a on ze : ja jestem sam i mi sie nie chce w to bawic . xD
k... dno

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 lutego 2007, 12:27

clownn pisze:patrese bylismy u tego ziomka i mowilismy mu zeby puszczal w jedno minutowych a on ze : ja jestem sam i mi sie nie chce w to bawic . xD
k... dno

A od czego on tam jest?! Podkręcić głos też mu ciężko? To następnym razem może lepiej niech włączy jakieś radio i będzie miał spokój na cały mecz. Będzie mógł się wtedy pobawić... Szkoda słów. Nie ma to jak dbanie o kibiców. Za chwilę ludzie przestaną przychodzić do Trapezu i wtedy zobaczą, jak wiele kosztuje ta amatorszczyzna w ich wykonaniu.

Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 22 lutego 2007, 08:03

Mozarthio:
Algaj i osesek co w tym smiesznego? ja naprawde nei interesuje sie koszykowka za oceanem i pytalem czy gra z ciekawosci a wy jak zwykle musicie tu kogos pojechac :/ otoz nei kazdy zna terminy gry WNBA i czy neiszlo to normalnie powiedziec? nie siedze tak dlugo w kibicowaniu koszowi jak wy .. .zreszta dla mnie Tecza to jest mile doswiadczenie przejsc na mecz podopingowac z braku poprostu innych takowych rozrywek w lesznie wiec o co wam chodzi? hmm mysle ze sa dziedziny sportu gdzie i wy mozecie mi zadac prozaiczne pytanie za ktore mogbym was wysmiac ale w przeciwienstwie do was ja tego nie praktykuje . pozdrowka dla was

Longerinho:
zwracam sie do tych słów pogrubionych , mam sie smiac , idziesz pokibicowac , chyba posiedziec na meczu i popatrzec jak Tecza gra , od kibicowania jest narazie KK i jak sobie przypominam ciebie tam niewidziałem , chyba ze sie myle to PRZEPRASZAM. Sam sobie odpowiedz na to co napisałes

Mozarthio:
hmm male sprostowanei bo i tak juz robicie offtopic

pierwsze hmmm jak bys czytal wszystkie moje posty to w kilku juz dobitnie stwierdzilem ze do znawcow nie naleze a to co pisze to wyrazam tylko i wylacznie swoje zdanie a czasem pisze pod emocjami ..ale co do tej ironii hmm to ty zrozumiales ze to ironia tak przyznam ze mozna bylo to tak zrozumiec ale bez przesady ja tego nie mialem na mysli piszac ze marnuje sie w polskiej lidze to mowie to w swoim mniemaniu bo uwazam ze poziom naszej ligi jest niski wzorujac sie tylko i wylacznie na meczach teczy oraz jako takich wynoikach pozoostalych druzyn w innych meczach

p.s. longerinho wiesz co ? wez wrzuc na luz bo nei zamierzam sie z toba spierac kto jest na meczu wazniejszy twoj glos czy przecietnego kibica taki maly przyklad mecze pilki noznej chocby naszej ligi dopinguje caly stadiion? hmm raczej nie bo dopinguja gdy jest dobrze gdy idzie gdy jest ladna akcja wiidzisz juz cechy wspolne z koszykowka ? kazdy kibic mecz przezywa na swoj sposob i ty mi nie bedziesz mowil co mam robic i jak kibicowac za mlody jestes , ja chodze na mecz dla wlasnej przyjemnosci a tobie nic do tego idz lepiej czlowieku na te swoje forum dudafans ... (zarąbiscie kibicuja koncernowi miesnemu , co lubisz najbardziej mielonke? ) tam mozesz wprowadzac swoje faszystowskie wizje ...

p.s . longerinho a tak szczerze to ja was widze czarno z meczu na mecz was coraz mniej zczyzby kk sie rozpadal czyzby potwierdzily sie opinie innych ludzi ze jestescie zbieranina dzieci ktorzy maja jakas zachcianke i juz wam sie znudzilo? niechcialbym zeby tak bylo ale fakty mowia same za siebie .. smiac sie bedziemy na koncu kolego ...koniec

wlodi9:
czy my kibicujemy dudzie? widac ze spisz chyba ne meczu, chybaz e Ci chodzilo o nazwe forum!!! ale to ze sie forum nazywa DUDAFANS to co z tego??? prosze Cię!! czemu uwazasz ze jest coraz mniej?? dopiero bylismy na 3 meczach w Lesznie i jakos nie zauwazylem zeby nas bylo coraz mniej!!! kolejny przyklad ze spisz na meczu chyba!!!! bez urazy,ale moge tak sadzic po tym co piszesz!!!! przykro mi ze zamiast nas wspomoc to jeszcze nas wysmiewasz piknikowcu!!!!!!!!

mozarthio:
heh jestem dumny z tego ze jestem piknikowcem zyje wg swoich zasad i norm ktorych ty nie musisz koniecznie rozumiec dzieki wlodi ... heh widizalem wasz debiut bylo was wiecej a jest was mniej opinia kilku osob nie tylko moja ... sam sie chlopaku ogarnij

niech admin albo ktos usunie ostatnie nie na temat posty

wlodi9:
oki to moze jestescie slepi (bez urazy) !!! chyba ze uwazacie ze jedna osoba bez szalika mniej to... bo na meczu z CCC nie bylo tylko jedna z szalikem , ale Ci co siedzieli w "naszym" sektorze tez byli od nas, tylko ze jakos nie bardzo sie wkrecili!! pozdrawiam i na meczu z Toruniem sobie policz!!!!

chciałam tylko jeszcze napiasać, że kolejne tego typu dyskusje w dziale Aktualności będą karane ostrzeżeniami.
pozdrawiam :]
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 22 lutego 2007, 10:09

Mozarthio: powiem ci tak śmieszny jestes , jeżeli uważasz że nasz KK sie rozpada , niewiem czy ty żyjesz w innym swiecie czy co , A może masz jakies urojenia psychiczne i jak jestes na meczu to moze widzisz prawie pusta hale i coraz mniejsza liczbe w naszym sektorze. Niewiem co ci jest , ale piknikowcem jestes elganckim , chcoiaz z tym sie zgodze , a weź popatrz dokładnie na nasz sektor i naucz sie liczyc , to wtedy mozemy pogadac czy jest nas mniej z meczu na mecz>

Pozdro
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 22 lutego 2007, 17:12

hhe longerinho shut up po co robisz znowu offtopic/? tak jestem piknikowcem poraz kolejny to mowie :) nie czuje sie z tym zle kibcuje i przezywam mecz swoim sposobem ale tka na boczku ci powiem ty nie jestes od mnie lepszy wielki krzykaczu wiec sie uspokoj na hali jest mnostwo ludzi to wez do kazdego jak cie to tak denerwuje podejdz i powiedz ze jest takim a takim piknikowcem wreszcie podejdz do mnie jesli ci odwagi starczy i mi to powiedz prosto w twarz ciekaw jestem czy jestes taki odwazny jak pokazujesz to na forum... pozdro
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 22 lutego 2007, 17:26

Mozarthio pisze:hhe longerinho shut up po co robisz znowu offtopic/? tak jestem piknikowcem poraz kolejny to mowie :) nie czuje sie z tym zle kibcuje i przezywam mecz swoim sposobem ale tka na boczku ci powiem ty nie jestes od mnie lepszy wielki krzykaczu wiec sie uspokoj na hali jest mnostwo ludzi to wez do kazdego jak cie to tak denerwuje podejdz i powiedz ze jest takim a takim piknikowcem wreszcie podejdz do mnie jesli ci odwagi starczy i mi to powiedz prosto w twarz ciekaw jestem czy jestes taki odwazny jak pokazujesz to na forum... pozdro

Chciałbym ci powiedziec że piknikowcem są wszyscy co siedza i nic nie robią. A wiesz głównie w moim poscie chodzxiło mi o twoje urojenia a nie o to że jestes piknikowcem , chodz o tym tez wspomniałem , niewiem czy ty niepotrafisz czytac ze zrozumieiem czy co , ale zobacz o czym głównie pisałem . I niewiem co ci odbiło aby pisac o tym ze jest nas coraz mniej!!!
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Wróć do „Tęcza Leszno”