Akcja rozśpiewana hala
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
udzielamy sie w 4 bo mało osób wie o istnieniu tego forum. Do tej pory klub był negatywnie nastawiony do tego forum, przez co mało osób własciwie o nim wie. Jednak zainteresowanie sama akcja jest co pokazują komentarze na gorzow24.pl. Trzeba rozpropagować istnienie tego forum.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
shogoonek.
Myślę że w końcu uda się poprawić sytuacje na meczach, zresztą z meczu na mecz wydaje mi się że jest lepiej.Być może więcej ludzi zacznie śpiewać kiedy usłyszą te przyśpiewki i będą mieli przed sobą tekst.Ja się przyłanczam do śpiewania i wstawiam się na najbliższy mecz Z Wisłą.
i kilka pomysłów popatrzcie czy wam się podobają:
Czy wszyscy są szczęśliwi... ole
Gdy nasz AZS gra... ole
Bo tylko nasz AZS... ole
Zwycięstwo pewne ma... ole
Czy wygrywasz, czy nie
Ja i tak kocham Cię!
Bo najlepszy w Polsce jest:
Nasz gorzowski AZS!
Jak jeszcze coś mi przyjdzie do gowy to napisze.
i kilka pomysłów popatrzcie czy wam się podobają:
Czy wszyscy są szczęśliwi... ole
Gdy nasz AZS gra... ole
Bo tylko nasz AZS... ole
Zwycięstwo pewne ma... ole
Czy wygrywasz, czy nie
Ja i tak kocham Cię!
Bo najlepszy w Polsce jest:
Nasz gorzowski AZS!
Jak jeszcze coś mi przyjdzie do gowy to napisze.
zapewn wiekszosc z Was to widzialo i slyszalo ale dla tych ktorzy nie mieli okazji http://youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
BartekO pisze:http://youtube.com/watch?v=SkoA8ZGclWk
byłem w Szczecinie na meczu Pucharu Ekstraklasy pomiędzy Pogonią a Lechem i kibice z Poznania przez cały mecz nucili tą piosenkę .. muszę przyznać, że wracając do domu sam sobie ją nuciłem pod nosem
myślę, że to dobry kawałek ..
tekst "Kolejorza" to :
Za Lechem przemierzamy cały świat,
wiele sezonów, kilkdziesiąt lat
Jesteśmy zawsze tam!
Potęga nasza trwa!
Kolejorzu, nigdy nie będziesz sam..
jak ktoś wymyśli jakiś fajny tekst do tej piosenki niech pisze ..
bo piosenka jest fajna
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
Zadbajcie o to, zeby piosenki puszczane w przerwie jakos motywowaly do klaskania, kibicowania. Ze spiewem moze byc gorzej, ale klaskac przeciez kazdy moze. Tymbardziej jak przyjdzie kibic Stali Gorzow, to nie koniecznie moze chciec pokrzyczec "AZSie najlepszy jestes Ty" czy cos podobnego
ale poklaskac moze. Polecam zobaczyc jak to jest teraz na halach Mistrzostw Swiata w pilce recznej w Niemczech.. Same piosenki wlasnie takie jak powinny byc w przerwach.. (oczywiscie w Gorzowie po za wystepem cheerliderek). A nie jakies Imagination.. To na pewno da rade zalatwic.. i mozna przy takich piosenkach klaskac odpowiednio.
Pozdro
Pozdro
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Maciek ja postaram sie sciagnąc wszystkich którzy sa w KK i daja z siebie wszystko. Jesli bedziesz ty i reszta ekipy + ewentualnie jacys nowi to damy rade. Z tego co z tadziem liczylismy moze być nas ok. 15
Co do muzyki na hali - tu pojawia sie problem, bo nie ma jako takiego dj-a. Osoba która pusza na hali muzyke zmienia sie co mecz. Przeciez nikt z nas nie moze byc równocześnie w dwóch miejscach, wiec jeśli nie znajdzie sie jakas kumata osoba to raczej nic w tym aspekcie sie nie zmieni. Nie ukrywam ze mi sie tez muzyka nie podoba, ale to juz nie od nas zależy.
Chłopaki trzeba myslec nad tymi piosenkami i je wybrać, bo jeszcze troche i bedą nas gonić terminy.
Co do muzyki na hali - tu pojawia sie problem, bo nie ma jako takiego dj-a. Osoba która pusza na hali muzyke zmienia sie co mecz. Przeciez nikt z nas nie moze byc równocześnie w dwóch miejscach, wiec jeśli nie znajdzie sie jakas kumata osoba to raczej nic w tym aspekcie sie nie zmieni. Nie ukrywam ze mi sie tez muzyka nie podoba, ale to juz nie od nas zależy.
Chłopaki trzeba myslec nad tymi piosenkami i je wybrać, bo jeszcze troche i bedą nas gonić terminy.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
ananas pisze:i jeszcze jedno. w załóżmy te kilka osób długo nie pociągniemy jednej piosenki. trzeba nakręcać ludzi żeby się zleźli na najbliższy mecz.!
wiem wiem stąd ta akcja .. żeby jak najwięcej osób "użyczyło" swoich gardeł do wspólnego dopingu ..
ok elen a więc jako pierwszą piosenkę myślę, że moglibyśmy dać chorwacką - 3 zwrotki ..elen pisze:Chłopaki trzeba myslec nad tymi piosenkami i je wybrać, bo jeszcze trochę i będą nas gonić terminy.
a tak w ogóle to ile dajemy ? najlepiej będzie 2 góra 3 więc NIECH KAŻDY WPISZE JAKA PIOSENKA MU SIĘ PODOBA A NIE BYŁA ŚPIEWANA NA HALI to myślę, że ja można będzie wybrać ..
mam nadzieje że będzie z 20 osób .. na początek - rozkręcenie to będzie dobra ilość ..
co do dj-a to już nie jedna osoba wspominała o źle dobranej muzyce .. do tego nie podoba mi się to w jaki sposób jest puszczana .. czasami za głośno podkręca na mikserze i wszystkie głośniki charczą :/
w tym kierunku trzeba będzie też coś zrobić
i co z próbą dopingu ? będziemy robić ?
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ja dostane w najblizszym czasie jakś płytke z muzyka puszczana na róznych halach, zobaczymy co to bedzie. Co do próby naszego dopingu to byłoby fajnie ale jakos srednio wierze zeby zebrac wszystkich. Ale przed meczem spotykamy sie wczesniej, wtedy trzeba bedzie potrenowac

- pawelsuch
- Amator
- Kontaktowanie:
Cesare wiem ze wymieklem w drogiej polowie ale tez sie zle czulem podobnie jak elen i glos mi wysiadl. Pozatym od poczatku meczu mialem zly nastroj a "stary" KK go poglebil wiec mam nadzieje ze mi to wybaczycie
Mi naprawde zalezy, ale chce robic to z czystej przyjemnosci jak to bylo na poczatku gdy wstapilismy z chlopakami do KK. Teraz momentami jest tak ze robimy to z przymusu. To ze spasowalem na ostatnim meczu, nie zmienia faktu ze czyjes zachowanie bylo ponizej pozimu zeby nie powidziec hamskie, ale juz tego nie bede komentowal
Pozdrawiam serdecznie, Suchy.
P.S. A tak jak mowi elen, drukuje sie ok 300 kapownikow
Pozdrawiam serdecznie, Suchy.
P.S. A tak jak mowi elen, drukuje sie ok 300 kapownikow
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
LoL 2 ale Cezare sie wczuwa w klimat...
Powiem co ja o tym mysle...
Duzo pomyslow jego jest bardzo trafnych jednak... Nie mozna wszystkiego przenosic z pilki noznej... i zgapiac po kibicach zespolow z tej dyscypliny bowiem one NIE PASUJA CO NIEKTORE !!! TO JEST koszykowka i radze bardziej poszukac czegos w grach halowych gdzie jest pelno dobrego dopingu. Proponuje bardziej obejrzec mecz NBA niz mecz Pogon - Lech. Co do pomyslow to na niektore rzeczy trzeba spogladac realnie.. a nie "plywac w oblokach". Patrzac na realia naszej hali i na to jakich kibicow tak naprawde mamy (kolo 30% to sa dziadkowie przychodzacy na piknik) (10-20% to sa dzieci). Wiec wybor piosenek musi byc naprawde bardzo przemyslany i musi byc trafieniem w "10-tke". (Zeby sie przyjal na naszej hali.... bo bedzie tak jak przed 2 laty jak Irek Madej probowal zmobilizowac kibicow gdy przy prezentacji on wymawial imiona naszych dziewczyn a kibice mieli glosno krzyczec nazwisko... po 3meczach dal sobie spokoj). I tak samo moze byc z tymi piosenkami... jak sie nie ruszy "pelna para" i do tego piosenki beda przecietne to po 2 meczach znowu nic z tego nie wyjdzie... i bedzie tak jak zawsze... Standardowo.
Powiem co ja o tym mysle...
Duzo pomyslow jego jest bardzo trafnych jednak... Nie mozna wszystkiego przenosic z pilki noznej... i zgapiac po kibicach zespolow z tej dyscypliny bowiem one NIE PASUJA CO NIEKTORE !!! TO JEST koszykowka i radze bardziej poszukac czegos w grach halowych gdzie jest pelno dobrego dopingu. Proponuje bardziej obejrzec mecz NBA niz mecz Pogon - Lech. Co do pomyslow to na niektore rzeczy trzeba spogladac realnie.. a nie "plywac w oblokach". Patrzac na realia naszej hali i na to jakich kibicow tak naprawde mamy (kolo 30% to sa dziadkowie przychodzacy na piknik) (10-20% to sa dzieci). Wiec wybor piosenek musi byc naprawde bardzo przemyslany i musi byc trafieniem w "10-tke". (Zeby sie przyjal na naszej hali.... bo bedzie tak jak przed 2 laty jak Irek Madej probowal zmobilizowac kibicow gdy przy prezentacji on wymawial imiona naszych dziewczyn a kibice mieli glosno krzyczec nazwisko... po 3meczach dal sobie spokoj). I tak samo moze byc z tymi piosenkami... jak sie nie ruszy "pelna para" i do tego piosenki beda przecietne to po 2 meczach znowu nic z tego nie wyjdzie... i bedzie tak jak zawsze... Standardowo.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”