17 kolejka: AZS Poznań - CCC Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- polite boy
- Żak
- polite boy
- Żak
- polite boy
- Żak
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
niewiem ilu dokladnie bylo nas w autobusie ale na pewno kolo 50 no bo przeciez byl caly autobus zapelniony .... druga sprawa jest taka ze z 7 dziadkow i 2 mlodych przyjechali chyba na piknik i nie siedzieli nawet z nami w sektorze tylko okolo 5m od nas aby moc spokojnie sobie poogladac mecz
aha a to zdjecie jest z drugiej polowy meczu ... to jest chyba a raczej na pewno ten moment w ktorym skladam swoj aparat ktory mi spadl bo odskakaniu labady
aha a to zdjecie jest z drugiej polowy meczu ... to jest chyba a raczej na pewno ten moment w ktorym skladam swoj aparat ktory mi spadl bo odskakaniu labady
- polite boy
- Żak
No musze na plus ocenić doping Polkowic! Ładna barwa grupa, zajęli miejsce gdzie Łomianki też siedziały! Może nie są tak doświadczeni w bojach kibicowskich, ale szybko sie rozwijają i za pare lat mogą być dobrą grupą!
P.S.
Na tle Areny prezentowaliście sie jednak mizernie!
P.S.
Na tle Areny prezentowaliście sie jednak mizernie!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Co do liczb, ponad 50 było, ale co z tego jak z 45 śpiewało a kilku tylko statystowała, albo jak dziadzia sobie oglądał mecz z innego sektora :[
Pozdro
p.s. Ginda ja Cię widzę w Łodzi