18 kolejka: Wisła Kraków - Tęcza Leszno
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
18 kolejka: Wisła Kraków - Tęcza Leszno
2007-02-13 17:00 Wisła Kraków - Tęcza Leszno
watpie czy ktos z leszna sie pofatyguje ale moze kk leszno pojedzie ale to trzeba ich spytac .. mysle ze ten mecz bedzie odpuszczony przez kibicow wynik raczej przesadzony
no ale nadzieja zawsze jest moze złudna i obludna i dla glupcow ale zawsze cos hehe
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
nawet nie powni przychodzić do siebie na haleMikey pisze:Wynik wynikiem ale jeździ się przeciez dla zabawy, zeby pokibicować. Gdyby wyjść z takiego zalożenia, ze rezultat meczu jest przesądzony to kibice z Łomianek nie powinni wogóle wyjeżdżać bo i po co ...
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
male odejscie od tematu ale czy kibice leszna kibicuja tez polonii?? jesli tak to sie jutro zobaczymy bo gramy z wami
pozdrawiam i licze na dobry doping z tego co pamietam to fajnie sie tam bawia kibice
ostatni raz gralem tam jakies 3 lata temu
sorki za odejscie od tematu ale nie wiedizalem gdzie mam umiescic posta 
no tak patrese nie interesuja bo z tego co slyszalem to u nas jest nizezly syf mamy 2 druzyny meskie jedna w 2 lidze a druga w 3 lidze ... jakby nie mozn bylo polaczyc je w jedno ale coz pewnie jak zwykle komus cos nie pasuje .. sorki za offtopic
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Mozarthio pisze:no tak patrese nie interesuja bo z tego co slyszalem to u nas jest nizezly syf mamy 2 druzyny meskie jedna w 2 lidze a druga w 3 lidze ... jakby nie mozn bylo polaczyc je w jedno ale coz pewnie jak zwykle komus cos nie pasuje .. sorki za offtopic
tego tematu lepiej nie poruszac bo to jest istny smiech na sali:)
pozdro
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Suknie (nie) tylko wieczorowe
Wiele emocji wzbudzają przypominające sukienki stroje, w których występują koszykarki CCC Polkowice i Dudy PWSZ Leszno. Opinie na ich temat tak pośród kibiców jak i samych zawodniczek są podzielone. Mecz Wisły Can-Pack z Dudą był okazją do poznania stanowiska mistrzyń Polski.
Wisła dostała przed sezonem propozycję gry w nowych strojach, ale zespół kategorycznie sprzeciwił się takiemu rozwiązaniu. - Dziewczyny powiedziały, że jeśli będą musiały w nich grać to odejdą z klubu - mówiła po spotkaniu z Dudą chyba nie całkiem na żarty asystentka Elmedina Omanicia Marta Starowicz.
- Sukienkę, najlepiej wieczorową, mogę założyć przy innej okazji - nie kryła Monika Krawiec. - Niech je noszą dziewczyny, które są piękne i młode - dodała już z uśmiechem niespełna 23-letnia mistrzyni Polski.
Także trenera Omanicia nie zachwycają koszykarskie sukienki. - Przepisy muszą być precyzyjne. Grając w normalnym stroju koszulka musi być w spodenkach, a tutaj jakoś nie przeszkadza - zwraca uwagę szkoleniowiec Wisły.
dj
Źródło: www.plkk.pl
MARCO: Jaki związek ze sprawami kibicowskimi

Wiele emocji wzbudzają przypominające sukienki stroje, w których występują koszykarki CCC Polkowice i Dudy PWSZ Leszno. Opinie na ich temat tak pośród kibiców jak i samych zawodniczek są podzielone. Mecz Wisły Can-Pack z Dudą był okazją do poznania stanowiska mistrzyń Polski.
Wisła dostała przed sezonem propozycję gry w nowych strojach, ale zespół kategorycznie sprzeciwił się takiemu rozwiązaniu. - Dziewczyny powiedziały, że jeśli będą musiały w nich grać to odejdą z klubu - mówiła po spotkaniu z Dudą chyba nie całkiem na żarty asystentka Elmedina Omanicia Marta Starowicz.
- Sukienkę, najlepiej wieczorową, mogę założyć przy innej okazji - nie kryła Monika Krawiec. - Niech je noszą dziewczyny, które są piękne i młode - dodała już z uśmiechem niespełna 23-letnia mistrzyni Polski.
Także trenera Omanicia nie zachwycają koszykarskie sukienki. - Przepisy muszą być precyzyjne. Grając w normalnym stroju koszulka musi być w spodenkach, a tutaj jakoś nie przeszkadza - zwraca uwagę szkoleniowiec Wisły.
dj
Źródło: www.plkk.pl
MARCO: Jaki związek ze sprawami kibicowskimi
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Drogi Marco w tym dziale jak sądze można pisać o sprawach pozaboiskowych. Czyli nie tylko kibicowskich.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Rosso-Nero pisze:Drogi Marco w tym dziale jak sądze można pisać o sprawach pozaboiskowych. Czyli nie tylko kibicowskich.
Wg mnie zalozenie tego pokuju bylo/jest ukierunkowane stricte na watek kibicowski, a nie na to czy ktoras ekipa gra w spodenkach czy spodniczkach.
Sprawy pozaboiskowe = kibicowskie mające jakikolwiek związek z dzialalnoscią kibiców. jak sie do tego ma ubior koszykarek to ja nie wiem.
to tylko moje zdanie.
BTW: PODFORUM KIBICE a nie aspekty pozaboiskowe szeroko rozumiane.
Niech sie inni wypowiedzą.
Jets taki temat fajny: http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... &start=285 i tam mozna rozmawiać o takich rzeczach. Czy transfery tez beda tu omawiane, kto jakim jeździ samochodem, w jakich knajpach bywa? bo przeciez to tez sprawa pozaboiskowa

WislaLive.pl
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Pozaboiskowe, czyli zwiazane z meczem. A ja nie znalem wszystkich zalozen tego pokoju, gdyż mnie nie byłem użytkownikiem forum gdy ten dział był zakładany.
Rosso-Nero pisze:Pozaboiskowe, czyli zwiazane z meczem. A ja nie znalem wszystkich zalozen tego pokoju, gdyż mnie nie byłem użytkownikiem forum gdy ten dział był zakładany.
Drogi kolego jak nie wiesz gdzie napisać takie informacje to zapytaj się bardziej doświadzconych forumowiczów
A na drugi raz nie przynoś wstydu osobom, które Cię znają i ręczą za Ciebie głową
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
https://bartolino78.wordpress.com
https://bartolino78.wordpress.com