KIBICE

Moderator: qBK

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 24 stycznia 2007, 10:20

łeee to wy poprzez tego Gwaranta macie jak w gettcie nic nie wniesiesz nic niezrobisz .. zapraszamy do leszna :0 wnosisz co chcesz ochrona niewidoczna rozne rzeczy sie wnioslo od alkoholi niskoprocentowych po te najwyzsze ;)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 24 stycznia 2007, 11:40

powoli robi sie w Brzegu paranoja taka sama jak jest np w Polkowicach, napojów nei mozna niedługo zabronia wnosic palki do bebnów i wszsytkie inne rzeczy które sa neipotrzebne do ogladania, tylko ciekawe co z dopingiem bez napoju czy wody nie da sie dopingowac bo po chwili gardło zdarte i trzeba sie czegos napić, beznadzieja krótko mówiąc :!: :!: :!: :evil: a pozniej wszyscy nazekaja ze kibice zli i niedobzi :evil:

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 24 stycznia 2007, 13:32

bo ty masz kibicowac a nie pic !!

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 24 stycznia 2007, 14:02

SEP-CE pisze:bo ty masz kibicowac a nie pic !!

Ja to z powodzeniem łączę. :wink:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 24 stycznia 2007, 14:12

W Polkowicach moża wnosić napoj, tylko musi być w kartonie 8)
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 24 stycznia 2007, 14:45

ginda pisze:W Polkowicach moża wnosić napoj, tylko musi być w kartonie 8)

jak bylismy to nic nam nie pozwolili wniesc, i u nas tez sie to szykuje,

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 25 stycznia 2007, 00:12

dajcie spokoj z tymi ochroniarzami .... porazka ... niedlugo bedzie trzeba bedzie nosic picie w woreczkach albo dawac na 2 godziny przed meczem koszykarkom zeby wnisoly ... chyba ze dojdzie do tego, ze i je zaczna przeszukiwac :evil: :evil:

kibic2456

Postautor: kibic2456 » 25 stycznia 2007, 02:20

Co do kibiców(tych prawdziwych ! ) - spoko ziomki :D da sie z nimi pogadac i dopingowali dobrze :) oczywiscie na meczu zebralo sie takze jakies frajerstwo, co nasz zaczepiało, ale nie dalismy sie sprowokowac ;) takie rzeczy sie zdazaja wszedzie :) jakis młotek przyszedł z laska na mecz i burzace do nas cos tam :) ale pompa na takich :D najbardziej mnie wkur... to, ze ktos w nas papierowa kulka rzucił :? :evil: to był juz szczyt zniewagi.. ale jakos dalismy rade ;) mozemy byc tylko z siebie dumni :D jak to powiedzial w autousie Prezes klubu , "zdaliscie ten egzamin na 5+" :)

Nas było niestety tylko 9, wiec bylo ciezko z dopingiem, tym bardziej ze jeszcze nie dojechał nasz beben na mecz :evil: ale jakos sobie musielismy radzic . . .

a co do Gwaranta , to bez komentarza =/ te przeszukanie to jeszcze rozumiem, chca zeby bylo bezpiecznie ... ale nie pozwolic nam odpalic kaskad ? :roll: :evil: :x zadnego ognia, dymu ani nic... :? a tu podleci ci taki i powie ze albo schowamy albo nam to wezmie :evil: ale co tam.. wyjazd udany w 99% :D mimo ze mecz przegrany to i tak bylo spoko :) tym bardziej , ze wracalismy jednak z naszymi Paniami autokarem :D i kabaret sobie z nami krecily ;)

pozdro z Leszna dla kibiców Odry Brzeg :!: Ładny mecz, chłopaki ;) :!:

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 25 stycznia 2007, 13:40

Gdy bylismy u was(PzDr chłopaki :wink: ) bylo widac nie przychylnosc do Gwaranta. Napompowane faceciki. Staneli samochodem za nami i błyskali.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 25 stycznia 2007, 14:26

Ja ze swojej strony dziekuje za Wasz wizyte u nas:) Jedynie moge przeprosicm za pajaców co do was cos mruczeli! I wielkie podziekowania za tą wizyte:)
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 25 stycznia 2007, 14:59

A my dziekujemy za dobre przyjecie :)

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 25 stycznia 2007, 17:36

co zlego to nie my hehehe :twisted:

Awatar użytkownika
tytuSS
Nowy na forum

Postautor: tytuSS » 30 stycznia 2007, 11:26

to wzsyskto gwarant!!hehe :D ale ogolnie to nie bylo chyba jakiegos burzenia do Was ze strony "naszych" kibicow,hym??
Nasza przyjaźń zawsze jest!!!!
ODRA,WŁÓKNIARZ MRKS!!!
śmierc wrogom!!!nas nie rozłączy nic!!!

j... policję,tylko Bóg może nas sądzić!!!

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 01 lutego 2007, 17:47

tytuSS pisze:to wzsyskto gwarant!!hehe :D ale ogolnie to nie bylo chyba jakiegos burzenia do Was ze strony "naszych" kibicow,hym??

Heheh nie no spoko bylo.Pozniej po meczu to juz luz całkowity :wink:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kacz » 05 lutego 2007, 09:44

ta nowa piosenka jest EXTRA !! brawo dla kibicow :) tylko moim zdaniem jak to sie spiewa to niech kazdy wstanie ''KLUB KIBICA'' ale i tak to jest tylko moje zdanie :)

Wróć do „KS Odra Brzeg”