PLKK Manager 2007 - download
Moderator: Moderatorzy
-
gulchynsky
- Młodzik
PLKK Manager 2007 - download
Oto link do poprawionej wersji PLKK Manager 2007. Poprawione zostały składy zagranicznych zespołów i błędy z poprzedniej wersji.
I teraz, co zrobić, żeby poprawnie zainstalować grę?
Rozpakowujemy wszystko do jednego folderu. Archiwum "Instalki.rar" wypakowujemy, gdzie chcemy, otwieramy folder, gdzie to wypakowaliśmy. Plik "Setup.exe", to plik instalacyjny gry. Instalujemy grę, po czym (ewentualnie) instalujemy edytor z instalki "Edytor.exe", który był w tym samym archiwum. Pamiętajmy, aby Edytor zainstalować w folderze z grą. Następnie dwa foldery ("M" i "Dane") kopiujemy do głównego folderu z grą (WAŻNE!). Do dyspozycji mamy również instrukcję gry w formacie .pfd, jeżeli ktoś miałby problemy z jakimikolwiek opcjami w grze. Plik można ściągnąć obecnie z serwera RapidShare, w najbliższym czasie mam zamiar udostępnić ją na innych serwerach, aby można było ściągnąć grę szybciej i łatwiej.
Informacja dla tych, którzy ściągnęli pierwszą wersję gry:
KONIECZNIE USUńCIE WSZYSTKO, CO WCZEśNIEJ POBRALIśCIE, ponieważ mogą pojawić się błędy w nowej wersji. Mam nadzieję, że wszystko jasno napisałem, więc życzę miłego grania już (mam nadzieję) bez żadnych błędów, no i oczywiście liczę na pozytywne oceny w ankiecie.
Pozdrawiam
A oto link:
http://rapidshare.com/files/14723847/PL ... h.rar.html
http://www.megaupload.com/?d=KH9X9OYV
I teraz, co zrobić, żeby poprawnie zainstalować grę?
Rozpakowujemy wszystko do jednego folderu. Archiwum "Instalki.rar" wypakowujemy, gdzie chcemy, otwieramy folder, gdzie to wypakowaliśmy. Plik "Setup.exe", to plik instalacyjny gry. Instalujemy grę, po czym (ewentualnie) instalujemy edytor z instalki "Edytor.exe", który był w tym samym archiwum. Pamiętajmy, aby Edytor zainstalować w folderze z grą. Następnie dwa foldery ("M" i "Dane") kopiujemy do głównego folderu z grą (WAŻNE!). Do dyspozycji mamy również instrukcję gry w formacie .pfd, jeżeli ktoś miałby problemy z jakimikolwiek opcjami w grze. Plik można ściągnąć obecnie z serwera RapidShare, w najbliższym czasie mam zamiar udostępnić ją na innych serwerach, aby można było ściągnąć grę szybciej i łatwiej.
Informacja dla tych, którzy ściągnęli pierwszą wersję gry:
KONIECZNIE USUńCIE WSZYSTKO, CO WCZEśNIEJ POBRALIśCIE, ponieważ mogą pojawić się błędy w nowej wersji. Mam nadzieję, że wszystko jasno napisałem, więc życzę miłego grania już (mam nadzieję) bez żadnych błędów, no i oczywiście liczę na pozytywne oceny w ankiecie.
Pozdrawiam
A oto link:
http://rapidshare.com/files/14723847/PL ... h.rar.html
http://www.megaupload.com/?d=KH9X9OYV
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2007, 18:55 przez gulchynsky, łącznie zmieniany 2 razy.
Na moje oko
chodzi tu o to, że wrzuciłeś wersję do rozpakowywania plików, a nie instalacyjną. Gdy instalujesz program, do rejestru dopisują się różne klucze i gdy brakuje ich przy uruchamianiu gry, wyskakuje błąd. Poza tym w plikach irunin.dat, irunin.ini są nieprawidłowe ścieżki do plików (tzn. prawdopodobnie ścieżki do folderów, w których ty instalowałeś).
I jeszcze LOG:
Myślę że optymalnym rozwiązaniem byłoby wrzucenie oryginalnej instalki, a w osobnym pliku rar plików, które należy podmienić.
Mam nadzieję, że coś pomogłem. Pozdrawiam.
I jeszcze LOG:
Plik programu Koszykówka Manager 2001
Wersja: 1.1.0.25
Wygenerowany: 02/03/07, 05:59:53
Nie udało się RegOpenKeyEx(), Odp = 2 w TYPUSTAWIENIA :: RejestrOdczytaj() dla SOFTWARE\MGroup\KoszykowkaManager2001Instalka
FPS: 81
Nie rozpoznany rodzaj zakończenia odtwarzania MP3 w CPlayMP3ObsluzKoniecUtworu(), wParam = 11
Błąd bazy danych! (Engine Wersja: Aug 10 2000)
Nieprawidłowy wskaźnik.
Myślę że optymalnym rozwiązaniem byłoby wrzucenie oryginalnej instalki, a w osobnym pliku rar plików, które należy podmienić.
Mam nadzieję, że coś pomogłem. Pozdrawiam.
ja tam nawet nie wiem jak to pobrac proponuje tutaj to wzucić http://www.speedyshare.com/ pozdroo
-
gulchynsky
- Młodzik
OK! Po kolei
Być może chodzi właśnie o te pliki w rejestrze. W takim razie umieszczam oryginalną instalkę wraz z edytorem, a następnie pliki z bazą danych (już poprawione). Mam nadzieję, że wtedy będzie wszystko dobrze
Przy okazji sorki za kłopot...
Jeżeli chodzi o pobranie gry, to wchodzimy na linka i dalej mamy gdześ w środku strony: "Download for free with FileFactory Basic".
Klikamy na to i po chwili, też gdzieś na środku strony mamy do wpisania kod.
Przepisujemy go, klikamy na "continue" i na następnej stronie klikamy na: "Click here to begin your download". Po kliknięciu gra zaczyna się zapisywać. Pozdrawiam.
P.S.
Jeżeli chodzi o wybieranie drużyn...
Włączamy grę, klikamy na ekran, w dowolnym miejscu, gdzie spisani są autorzy gry. Później, jak mamy menu, to klikamy z lewej strony na górze w tabelce na "PLKK 2006/2007 Rafał Gulczyński 2.02.2007" i wtedy pojawia się lista drużyn.
Jeżeli chodzi o pobranie gry, to wchodzimy na linka i dalej mamy gdześ w środku strony: "Download for free with FileFactory Basic".
Klikamy na to i po chwili, też gdzieś na środku strony mamy do wpisania kod.
Przepisujemy go, klikamy na "continue" i na następnej stronie klikamy na: "Click here to begin your download". Po kliknięciu gra zaczyna się zapisywać. Pozdrawiam.
P.S.
Jeżeli chodzi o wybieranie drużyn...
Włączamy grę, klikamy na ekran, w dowolnym miejscu, gdzie spisani są autorzy gry. Później, jak mamy menu, to klikamy z lewej strony na górze w tabelce na "PLKK 2006/2007 Rafał Gulczyński 2.02.2007" i wtedy pojawia się lista drużyn.
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik