PLKK Manager 2007 - download
Moderator: Moderatorzy
-
gulchynsky
- Młodzik
-
Gość
-
gulchynsky
- Młodzik
No więc tak...
Łatkę już zrobiłem, teraz tylko wrzucam ją na serwer. Najlepiej będzie, jak usuniecie to, co ściągnęliście i na nowo zainstalujecie grę już z tego, co teraz wrzucam. Dzięki tej łatce są już zaktualizowane składy, poza tym raczej niemożliwe jest pojawianie się błędów. Łatka ma 64MB, a dopiero co zacząłem ją wrzucać, więc musicie jeszcze trochę poczekać. Instrukcje dotyczące instalacji napiszę wtedy, jak już podam Wam linka
Łatkę już zrobiłem, teraz tylko wrzucam ją na serwer. Najlepiej będzie, jak usuniecie to, co ściągnęliście i na nowo zainstalujecie grę już z tego, co teraz wrzucam. Dzięki tej łatce są już zaktualizowane składy, poza tym raczej niemożliwe jest pojawianie się błędów. Łatka ma 64MB, a dopiero co zacząłem ją wrzucać, więc musicie jeszcze trochę poczekać. Instrukcje dotyczące instalacji napiszę wtedy, jak już podam Wam linka
-
gulchynsky
- Młodzik
Ja niestety zaraz mam trening i nie będę miał jak podać link, bo ten patch ciągle się ładuje (zostawię najwyżej włączonego kompa), ale jak tylko wrócę, to dam ten link. On będzie w pierwszym poście tematu, tam gdzie był ten stary link, tylko go zmienię. Tak poza tym, to u mnie gra działa z tym patchem bez zarzutów, jestem bardzo zadowolony i mam nadzieję, że Odrą wygram Euroligę
(ehh... marzenia... na razie niestety wymiata Lotos i Wisła oczywiście, ale też Jelenia Góra sobie nieźle radzi... ciekawe jak będzie u Was
)
-
gulchynsky
- Młodzik
Tak, gra w najnowszej wersji będzie dostępna do pobrania z innego serwera. Co do pytania; Koszmar - jest duży sens ściągać poprawioną wersję, bo są aktualne składy wszystkich drużyn, bo zwłaszcza w lidze rosyjskiej i hiszpańskiej były duże niedociągnięcia, a tak będzie ok. Już się biorę za upload gry. Link, tak jak napisałem, będzie na samym początku tego tematu. Pozdrawiam