PLKK Manager 2007 - download
Moderator: Moderatorzy
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Gra mi się podoba
, ale.... jak zwykle mam uwagi:
1.Czy jest mozliwość by klub z Pabianic to był Włókniarz Pabianice?
2.Dlaczego np. Aga Pałka mam tak słabe noty w grze?
3.Zwracam uwage, że brakuje jedynego udanego transferu w tym sezonie Włókniarza czyl Aya Traore
Ogólnie mówiąc gra bradzo dobra
1.Czy jest mozliwość by klub z Pabianic to był Włókniarz Pabianice?
2.Dlaczego np. Aga Pałka mam tak słabe noty w grze?
3.Zwracam uwage, że brakuje jedynego udanego transferu w tym sezonie Włókniarza czyl Aya Traore
Ogólnie mówiąc gra bradzo dobra
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
gulchynsky
- Młodzik
Agnieszka Pałka ma noty, takie jak ma
A na poważnie, to oczywiście będzie je można zmienić w Edytorze, jak patch wyjdzie (zostało już na 100% 19 minut).
Odnośnie nazwy... Chodziło mi w tej grze o to, żeby wszystkie nazwy były oryginalne, ale w Edytorze będzie można to zmienić. Włączamy Edytor i on pokaże okno przeszukiwania do bazy danych, wtedy wybieramy folder z grą, a w nim folder "Dane" i uruchamiamy "Dane1999". W menu na górze klikamy na "Drużyny" i dwa razy klikamy na "Polfa Pabianice", po czym w oknie z nazwą klubu wpisujemy np. "Włókniarz Pabianice" i klikamy ENTER.
Co do zawodniczki; radzę jak wyżej dodać ją w edytorze, ponieważ łatki z uaktualnieniami składów nie będą wychodziły zbyt często ze względu na to, że nie są kompatybilne z zapisanemy grami. Ta zawodniczka pewnie musiała dojść do zespołu niedawno? Wszystkie składy ściągałem ze strony eurobasket.com i tam jej jeszcze nie było (chociaż paradoksalnie w Cukierkach była już Anber Watts.
P.S. Tak w ogóle, to bardzo się cieszę, że są osoby, którym gra się podoba
Odnośnie nazwy... Chodziło mi w tej grze o to, żeby wszystkie nazwy były oryginalne, ale w Edytorze będzie można to zmienić. Włączamy Edytor i on pokaże okno przeszukiwania do bazy danych, wtedy wybieramy folder z grą, a w nim folder "Dane" i uruchamiamy "Dane1999". W menu na górze klikamy na "Drużyny" i dwa razy klikamy na "Polfa Pabianice", po czym w oknie z nazwą klubu wpisujemy np. "Włókniarz Pabianice" i klikamy ENTER.
Co do zawodniczki; radzę jak wyżej dodać ją w edytorze, ponieważ łatki z uaktualnieniami składów nie będą wychodziły zbyt często ze względu na to, że nie są kompatybilne z zapisanemy grami. Ta zawodniczka pewnie musiała dojść do zespołu niedawno? Wszystkie składy ściągałem ze strony eurobasket.com i tam jej jeszcze nie było (chociaż paradoksalnie w Cukierkach była już Anber Watts.
P.S. Tak w ogóle, to bardzo się cieszę, że są osoby, którym gra się podoba
-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
-
gulchynsky
- Młodzik
Chciałem jeszcze dopisać, że słabe noty w grze nie wynikają z braku umiejętności. Czasami zdarza się, że zawodniczka, która ma bardzo dobre parametry gra słabszy mecz, a rezerwowa, która nie gra za dużo gra rewelacyjnie, dlatego radzę jeszcze trochę poczekać z ocenami umiejętności zawodniczek w grze..
-
gulchynsky
- Młodzik