18 kolejka: AZS KK Jelenia Góra-Nova Trading Toruń 53-36

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 04 lutego 2007, 09:42

BasketFan pisze:Ja chciałbym wyrazić tylko swoje zdanie, gdyż tak uważam :!: :!: :!:
Z "normalnie" grającymi toruniankami Jelenia Góra by nie wygrała nigdy :wink: :wink: :wink:
Takie jest moje zdanie i go nie zmienię :wink: :!:
Ta porażka torunianek to po prostu "wypadek przy pracy" i nie ma co wyciągać z niej jakichkolwiek wniosków :wink: :wink:
A dla Jeleniej Góry mam pouczenie:Grając tak jak dzisiaj możecie co najwyżej pokonać jeszcze tylko Łomianki :lol: :wink:

P.S.
Pozdro dla Sid-a :!:

a co z wami tez byl wypade przy pracy?? poprostu Jelenia jak i Torun slabo zagraly :)
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!

PzDr Poznan:)

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 04 lutego 2007, 10:27

MatiuJG pisze:
BasketFan pisze:Ja chciałbym wyrazić tylko swoje zdanie, gdyż tak uważam :!: :!: :!:
Z "normalnie" grającymi toruniankami Jelenia Góra by nie wygrała nigdy :wink: :wink: :wink:
Ta porażka torunianek to po prostu "wypadek przy pracy" i nie ma co wyciągać z niej jakichkolwiek wniosków :wink: :wink:
A dla Jeleniej Góry mam pouczenie:Grając tak jak dzisiaj możecie co najwyżej pokonać jeszcze tylko Łomianki :lol: :wink:

P.S.

a co z wami tez byl wypade przy pracy?? poprostu Jelenia jak i Torun slabo zagraly :)

Dla pełnego zrozumienia mojego wpisu proponuję kibicom z Jeleniej Góry przeczytać wpisy niejakiego Sid-a z tematu "Gdybania na 1/2 rundy".
Wtedy napewno skumacie :!: :wink:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 04 lutego 2007, 10:58

Gratulacje dla dziewczyn :D

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 04 lutego 2007, 11:59

BasketFan pisze:
MatiuJG pisze:

P.S.

Dla pełnego zrozumienia mojego wpisu proponuję kibicom z Jeleniej Góry przeczytać wpisy niejakiego Sid-a z tematu "Gdybania na 1/2 rundy".
Wtedy napewno skumacie :!: :wink:

Zauważyłe że na tym forum są duże problemy z odczytaniem ironii nawet jak byłaby najbardziej oczywista.I to nie pierwszy raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 04 lutego 2007, 12:06

hellraiser pisze:Zauważyłe że na tym forum są duże problemy z odczytaniem ironii nawet jak byłaby najbardziej oczywista.I to nie pierwszy raz.

Bo tutaj same poważne osoby się wypowiadają i słowa "ironia", "sarkazm", "żart" są im obce :P :wink:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 lutego 2007, 12:38

Edka - nie wycieraj sobie "poważnymi"... ust. :wink:

Istotnie, wynika to chyba z tego, że niektórzy czytają nie wszystki wątki - albo przeglądają je "po łebkach" i przez to nie kumają klimatu.

Przykład Sid'a jest dobry - pewnie forumowicz z JG nie śledził losów polemiki tego koszykarskiego specjalisty z nami, nie wie że Toruń wygrał z Polfą już 1/2 sezonu temu, a jak się okazało że przegrał - to tylko przypadkowo i niesprawiedliwie - ale z "normalnie" grającym Toruniem na sicher Polfa by poległa...
Dzięki temu nie zaczaił ironii - ale słuchajcie... może to i lepiej dla niego - w końcu nigdy nie wiadomo kto i w/g jakich standardów jest tu "normalny"... :wink: :lol: Jakby co - to ja się nie decyduję poddać weryfikacji. :roll: :wink:

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 04 lutego 2007, 15:38

Przyznaję, że nie czytałem tego wątku "Gdybanie na 1/2 rundy". Zresztą mnie tu wtedy jeszcze nie było. Nie mam czasu czytać wszystkich archiwalnych tematów. Ale w wypowiedzi BasketFana coś mi nie pasowało, dlatego zapytałem czy żartuje. A mój krótki komentarz był jedynie tego potwierdzeniem.
P.S. hellraiser - może w swoim podpisie umieść jakąś konkretną gołą babę, bo jak czytam czasami Twoje posty z aktualnym podpisem to już powoli zaczynam mieć odruchy wymiotne...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Dario_P
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Dario_P » 04 lutego 2007, 16:16

Kilka fotek z sobotniego spotkania, do obejrzenia tutaj --> http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... &p=2&g=401

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 05 lutego 2007, 15:11

patrese pisze:P.S. hellraiser - może w swoim podpisie umieść jakąś konkretną gołą babę, bo jak czytam czasami Twoje posty z aktualnym podpisem to już powoli zaczynam mieć odruchy wymiotne...

Ja na szczęście w internet security mogę blokować dowolne obrazki podając URL i zrobiłem to już długi czas temu :lol: Znaczy się zablokowałem, nie zwymiotowałem :lol:

Odnośnie spotkania - w nowym millenium nie pamiętam meczu, w którym obie drużyny rzuciłyby razem mniej niż 90 :shock: Zdarzały się pojedyncze mecze poniżej 100 (z tego co pamiętam ŁKS z Gorzowem były w tym dobre - dwa razy w krótkim czasie były rezultaty w stylu 50:49 :wink: raz jeśli mnie pamięć nie myli 49:49 i dogrywka, drugi raz bez dogrywki). Jeśli chodzi o liczbę punktów rzuconych, na razie nie do pobicia wydaje się ubiegłoroczny wynik Jeleniej Góry - 30:85 w Krakowie :shock:

Gruby_
Żak

Postautor: Gruby_ » 05 lutego 2007, 22:30

ej macie moze jakies zdjecia Natali Małaszewskiej? dzieki z gory

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”