a co do zajscia po meczu .... myslalem ze to zdjecie bedzie mnie kosztowac uszczerbki na zdrowiu
18 kolejka: ŁKS Łódź - CCC Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Tak jak wyzej nas w Łodzi 33 ... choc kolo 25 aktywnie dopingowalo ... dziady jednak zrobily swoje
nawet nie wiem gdzie oni siedzieli podczas meczu ...
co do kibicow ŁKS to to ze sie swietnie baliwili pozytywna korba przez caly mecz a na koniec baloniada .... co do nas tez jestem zadowolony ... doping przez caly mecz bez wiekszych przerw ... trudno zeby bylo nas slychac przy tak glosnym dopingu gospodarzy ale mysle ze zle nie bylo
a co do zajscia po meczu .... myslalem ze to zdjecie bedzie mnie kosztowac uszczerbki na zdrowiu
To tak - moje obserwacje po meczu są takie, że:
GOŚĆIE
myślę, że od nas (pozostali są podobnego zdania) wielki plus (+) za:
- przybycie wogóle
- bardzo pozytywny wygląd - szkoda, że nie macie koszulek klubowych tylko CCC ale jakoś ujdzie a to i tak nieźle - w końcu pod taką nazwą gracie w lidze.
- doping przez praktycznie cały mecz - słyszałem, bowiem jako "nie w pełni dysponowany" tego dnia
siedziałem w takm miejscu, że było słychać.
- repertuar - bardzo dobry, doskonały wręcz - jak na tak w sumie młody (nie w sensie wieku uczestników) fanklub
- brak idiotyzmów sprzętowych lansujących hałas
- doping klubu a nie sponsora
- mądre używanie bębna, który nie był "gwiazdą" młyna, a go dobrze wspomagał
- no i najważniejsze - ogólną dynamikę rozwoju kibicostwa w Polkowicach w tym sezonie, oraz jego wręcz wzorcowy kierunek.
GOSPODARZE
Dużo by pisać, korba na maxa - w aspekcie rywala - nie mobilizującego kibicowsko przecież zbytnio. Oczywiście - daleko do atmosfery z poprzedniego meczu z Wisłą - ale bez przesady, extrunia było i tyle. Nowy kawałek coraz lepiej wychodzi, baloniada była fajna - więcej oprawy i mega-korby jak myślę zobaczymy za tydzień.
.............................................................................................
Reasumując - mecz, których w PLKK ze świecą szukać (chodzi oczywiście o trybuny) - brawa.
Acha i jeszcze jedno - nie taki diabeł straszny, można w Łodzi się wspaniale bawić - to do innych ekip...
GOŚĆIE
myślę, że od nas (pozostali są podobnego zdania) wielki plus (+) za:
- przybycie wogóle
- bardzo pozytywny wygląd - szkoda, że nie macie koszulek klubowych tylko CCC ale jakoś ujdzie a to i tak nieźle - w końcu pod taką nazwą gracie w lidze.
- doping przez praktycznie cały mecz - słyszałem, bowiem jako "nie w pełni dysponowany" tego dnia
- repertuar - bardzo dobry, doskonały wręcz - jak na tak w sumie młody (nie w sensie wieku uczestników) fanklub
- brak idiotyzmów sprzętowych lansujących hałas
- doping klubu a nie sponsora
- mądre używanie bębna, który nie był "gwiazdą" młyna, a go dobrze wspomagał
- no i najważniejsze - ogólną dynamikę rozwoju kibicostwa w Polkowicach w tym sezonie, oraz jego wręcz wzorcowy kierunek.
GOSPODARZE
Dużo by pisać, korba na maxa - w aspekcie rywala - nie mobilizującego kibicowsko przecież zbytnio. Oczywiście - daleko do atmosfery z poprzedniego meczu z Wisłą - ale bez przesady, extrunia było i tyle. Nowy kawałek coraz lepiej wychodzi, baloniada była fajna - więcej oprawy i mega-korby jak myślę zobaczymy za tydzień.
.............................................................................................
Reasumując - mecz, których w PLKK ze świecą szukać (chodzi oczywiście o trybuny) - brawa.
Acha i jeszcze jedno - nie taki diabeł straszny, można w Łodzi się wspaniale bawić - to do innych ekip...
Takich meczy powinno być w naszej lidze jak najwięcej!
Nasz młyn duży ok. 100 osób, trudno jednoznacznie określić gdyż tak jak na meczu z Wisłą sporo osób z prostej dopingowało razem z nami. Bardzo dobry doping przez cały mecz. Na końcu dość spontanicznie zrobiona baloniada w barwach.
Przyjezdnych z tego co słyszałem 37 - podobno tyle biletów dostali. Jestem pod ogromnym wrażeniem postępu jaki zrobili. Zastanawia mnie jednak skąd nagle taki ogromny zryw?
Co do szalika to podobno został on zakupiony w naszym barze na hali.
Ja skorzystałem z nieobecności EL-a i poszalałem trochę na barierce
Nasz młyn duży ok. 100 osób, trudno jednoznacznie określić gdyż tak jak na meczu z Wisłą sporo osób z prostej dopingowało razem z nami. Bardzo dobry doping przez cały mecz. Na końcu dość spontanicznie zrobiona baloniada w barwach.
Przyjezdnych z tego co słyszałem 37 - podobno tyle biletów dostali. Jestem pod ogromnym wrażeniem postępu jaki zrobili. Zastanawia mnie jednak skąd nagle taki ogromny zryw?
Co do szalika to podobno został on zakupiony w naszym barze na hali.
Ja skorzystałem z nieobecności EL-a i poszalałem trochę na barierce
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2007, 21:18 przez Lisu, łącznie zmieniany 1 raz.
Zauważyłem rzecz niepokojącą. Bawi się starzyzna, a młodzi mędzą pod nosem z grobowymi minami jakby z przymusu. Jakim cudem i jakim prawem odbyłem z czterem dychami na karku swój debiut na barierce
Przecież nie powinno być tam dla takiego starucha centymetra miejsca, ani racji bytu. To ja powinienem sobie godnie stać z założonymi łapskami, a hołubce wywijać gówniarzeria, nie odwrotnie.

Mikey pisze:Dlatego nastepnym razem osobiście Cię wykopie z barierki
będzie starcie tytanów
Co do szalika to kupił go u nas w barze Pan z CCC, którego pozdrawiam. Zgodnie z obietnicą smycz wisi u mnie w biurze jako pamiątka. Szkoda, że tak szybko musielieście się zwijać.
Paokara na maxa klimatyczna, doping fajny!!
Za tydzień derby!
Łódzki K.S.
- kolwies
- Nowy na forum
Fotka młyna / z EI -nie umiem tego wkleić.../ :
http://lodz.naszemiasto.wp.pl/sport/696391.html
Wyglada na to ,ze się w końcu wylansowałem....
Nie tylko ja....
http://lodz.naszemiasto.wp.pl/sport/696391.html
Wyglada na to ,ze się w końcu wylansowałem....