PLKK Manager 2007 - download

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Jak oceniasz PLKK Manager 2007?

Super gra!!!
17
33%
Dobra, ale mogło byś lepiej...
18
35%
Taka sobie...
9
18%
Totalne dno!!!
7
14%

Liczba głosów: 51

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 04 lutego 2007, 19:13

A wiec pogralem troche w to i musze z przykroscia stwierdzic ze:
gierka niby fajna ale nie realistyczna,nie obiektywnie jest zrobiona.Po 10 kolejkach prowadizla u mnie Odra Brzeg(wygrana 20 pkt z lotosem),zawodniczki nie graja na tkaim poziomie jak na zywo,Nana rivers nic nie rzuca a inne duzo slabsze zawodniczki graja dobrze.Lomianki u mnie po 10 kolejkach zajmowaly 6 miejsce na 16 druzyn!!Wiec niby wszystko fajnie wyglada ale jak cos jets nie realistyczne to szkoda czasu na to.szkoda,myslalem ze bede przy tej gierce spedzal wieczor a tu rozczarowanie... :(

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 04 lutego 2007, 21:07

No troszkę szkoda, że oprócz nazwisk wszystkie inne predyspozycje się nie zgadzają ale to w sumie dopiero pierwsza wersja, może wspólnymi siłami uda nam się zrobić aktualniejszą ;) Ja niestety tego zrobić nie mogę bo edytor ten, który był razem z grą mi nie działa.

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 04 lutego 2007, 21:10

czuken pisze:A wiec pogralem troche w to i musze z przykroscia stwierdzic ze:
gierka niby fajna ale nie realistyczna,nie obiektywnie jest zrobiona.Po 10 kolejkach prowadizla u mnie Odra Brzeg(wygrana 20 pkt z lotosem),zawodniczki nie graja na tkaim poziomie jak na zywo,Nana rivers nic nie rzuca a inne duzo slabsze zawodniczki graja dobrze.Lomianki u mnie po 10 kolejkach zajmowaly 6 miejsce na 16 druzyn!!Wiec niby wszystko fajnie wyglada ale jak cos jets nie realistyczne to szkoda czasu na to.szkoda,myslalem ze bede przy tej gierce spedzal wieczor a tu rozczarowanie... :(

A ja stwierdzam, że mogę Ci napisać, jak zrobiłem tą grę i Ty ją zrobisz po swojemu. Ciekawe, czy będzie taka realistyczna, jakiej sam oczekujesz i zobaczymy, ile osób będzie przy Twojej gierce "miło spędzać wieczory". Swoją drogą robiłem tą grę w ciągu jednego tygodnia! To naprawdę nie jest dużo zwłaszcza, że KAżDą wolną chwilę poświęcałem tworzeniu tej gry, a jako że jest to pierwsza wersja, to dało jednak poznać po sobie zwyczajnie zmęczenie i znudzenie tym wszystkim, więc zrób lepszą grę w ciągu tygodnia, to pogadamy, ok?

P.S. Sory, za dośc mocne sformułowanie

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 lutego 2007, 21:16

Pomysł jak i wykonanie kozackie :D

Extrunia - co prawda dopiero zacząłem testować i nie wiem co tam się nie zgadza - ale JEST!!!

Jeśli są jakieśtam niedociągnięcia - a jak podejrzewam roboty było niemało (dzięki i gratulacje dla twórcy !!!) to proponuję ukonstytułować "zespół roboczy" pod przewodnictwem autora, który podzieli zakres robót, tak by zrobić wersję 2 - już piko bello.

Awatar użytkownika
dj box
Nowy na forum

Postautor: dj box » 04 lutego 2007, 23:39

ok dodałem a kiedy będe mógł miec trenera Krzysztofa Zajca?? a jak dodałem nikitę to jakie ona teraz ma statysytyki??

Coś słąbo mi idzie bo przegrywam wszystkie mecze:/

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 05 lutego 2007, 01:01

Wyłącza mi sie od razu po uruchomieniu...

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 05 lutego 2007, 01:02

dj box pisze:ok dodałem a kiedy będe mógł miec trenera Krzysztofa Zajca?? a jak dodałem nikitę to jakie ona teraz ma statysytyki??

Coś słąbo mi idzie bo przegrywam wszystkie mecze:/

Zależy, jakie jej dałejś parametry (w Edytorze ustawia się 0-100 dla różnych umiejętności)

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 05 lutego 2007, 07:21

Dziś przeinstaluje system i zobaczymy :) Mam nadzieje, że zadziała.
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 05 lutego 2007, 17:27

gulchynsky pisze:
czuken pisze:A wiec pogralem troche w to i musze z przykroscia stwierdzic ze:

A ja stwierdzam, że mogę Ci napisać, jak zrobiłem tą grę i Ty ją zrobisz po swojemu. Ciekawe, czy będzie taka realistyczna, jakiej sam oczekujesz i zobaczymy, ile osób będzie przy Twojej gierce "miło spędzać wieczory". Swoją drogą robiłem tą grę w ciągu jednego tygodnia! To naprawdę nie jest dużo zwłaszcza, że KAżDą wolną chwilę poświęcałem tworzeniu tej gry, a jako że jest to pierwsza wersja, to dało jednak poznać po sobie zwyczajnie zmęczenie i znudzenie tym wszystkim, więc zrób lepszą grę w ciągu tygodnia, to pogadamy, ok?

P.S. Sory, za dośc mocne sformułowanie

Pozdrawiam

No i chwala ci za to ze stowrzyles ta gre i ja bym lepszej nie zrobil.Ale jak juz sie czegos takiego podejmujesz to lepiej cos robic powoli i doklandie a nie szybko i nierealistycznie.Tak jak mowisz ze zrobiles ja w tydzien.Przeciez to nie wyscig szczurow.Lepiej nad czyms posiedziec duzo zcasu i wydac cudo niz jak najszybciej byle bylo.Tyle mam do powiedzenia

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 05 lutego 2007, 17:30

Drogi czukenie.
jeśli gierka Tobie się nie podoba naprawdę nie masz obowiązku jej ściągać.
zrób swoją i wtedy się nam tutaj wszytkim pochwal na forum.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 05 lutego 2007, 17:42

Heh jezeli mi sie nie podoba to znaczy ze juz ja sciagnalem :lol: bo aby cos o niej powiedziec trzeba w troche w nia pograc.Forum jest od tego aby wyrazac swoje opinie i to wlasnie czynie.Dziekuje,koniec.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 05 lutego 2007, 17:51

Oj Ann, ale Ty się czepiasz... Przecież Czuken napisał, że lepszej gry by nie zrobił, a ściągnął ją po to, żeby zobaczyć jaka jest. Przecież inaczej nie dowiedziałby się. No a jak tu grać jak Brzeg prowadzi w lidze. Żeby jeszcze Tęcza to może uszłoby jakoś... :wink:
Chwała autorowi, że podjął się pracy i na pewno grę jeszcze udoskonali dzięki właśnie takim głosom jak Czukena.
Zresztą co ja będę się wypowiadać - nie gram w gry, bo mnie nudzą i w tę też nie zagram. Ale życzę powodzenia...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 05 lutego 2007, 20:34

Mam kilka pytanek odnośnie gierki . Może ktoś z was ma ja bardziej obcykaną , chodzi np. na na zwracac głownie uwage w trakcie sezonu skoro funkcja treningu jest jakas nieaktywna . Stworzyłem personalny dream team a przegrywam mecz za meczem i to z druzynami ktorych nie ma na mapie :? . wiem wiem zły zemnie manager chyba :D

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 05 lutego 2007, 20:37

Zatrudnij trenera :D

I przede wszystkim ustal płace dla zawodniczek. Im wyższe im dasz, tym lepiej grają ;)

Gość

Postautor: Gość » 05 lutego 2007, 21:20

Gdy by to było takie proste jak piszesz :lol: zatrudnilem na poczatku gry najdroższego z listy a pensje i premie dalem na maxa i nic wygrałem 2 pierwsze mecze a dalej tylko bessa :cry:

Wróć do „Hyde Park”