18 kolejka: ŁKS Łódź - CCC Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2007, 15:06

na eŁKaeSie ????? :shock: :shock: :shock: niemożliwe... :roll: :wink: :lol: :lol:

M.I.R.A.S.
Nowy na forum

Postautor: M.I.R.A.S. » 08 lutego 2007, 00:30

Ja nie byłem na wyjeździe w Łodzi, bo miejsca brakło.Oglądałem mecz w TV i nie było naszych wogóle słychać, a kibiców z Łodzi ciągle.Wogóle te osoby, które nie śpiewają powinny zostać w domu i kibicować przed Tv. Mnie aż coś trafia jak zdzieram gardło na maxa a jakiś niby kibic Orzełka stoi i udaję że śpiewa.Wszyscy dobrze wiemy,że możemy naprawdę zajefajnie wspierać nasz zespół tylko po jaki juch nam te dziady i bachory.Zajmują w busach tylko miejsce,a na meczach tylko wkurzaja.A co do mojego wyjazdu do Łodzi to się cieszę że nie pojechałem jak zobaczyłem kto jedzie to mi się wszystkiego odechciało dziady, łepki które głupa palą lol czyli zostało około 20 osób,które konkretnie śpiewały hmmmmmm w sumie to nie ma co się dziwić że nie było nas słychać.Aha i jeszce jedno gdzie się podziały te osoby, które jeździły jak były wyjazdy za darmo?Moje zdanie jest takie że musimy coś z tym zrobić i skończyć z tym.Zaraz ktoś pewnie napisze że jak płacą to niech jeżdża kurde przecież na bank znajdzie ktoś się na ich miejsce kto pojedzie i faktycznie będzie kibicował.
Skacz na bandżi, nawet zajmij się jogą ale we wszystkim co robisz bądź wyłącznie sobą!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 08 lutego 2007, 09:04

Zgadzam się, że troche źle to było zorganizowane, teraz do Leszna kolega Wacek zarezerwował miejsca aby niepotrzebne osoby nie jechały w pierwszej kolejności, tylko jak zostana miejsca.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

obs
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: obs » 08 lutego 2007, 09:33

przesadzacie. Ciężko było przekrzyczeć ŁKS...
Łódzki K.S.

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 08 lutego 2007, 10:50

w 20 osób śpiewających to było niemożliwe, ale gdyby nas było już 30 śpiewających na pewno lepiej by to wyglądało. no coż
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 08 lutego 2007, 11:17

Bodzio pisze:w 20 osób śpiewających to było niemożliwe, ale gdyby nas było już 30 śpiewających na pewno lepiej by to wyglądało. no coż

By było lepiej, ale na pewno i tak by to nie wystarczyło :wink:
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 08 lutego 2007, 12:41

Najważniejsze jest to że cały mecz dopingowaliście! O to właśnie chodzi, bez względu na wynik i ilość miejscowych kibiców, liczy się zabawa i dopingowanie swojego klubu.

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 08 lutego 2007, 12:46

o tóż to !! niektórzy mowią, że przyjechali po to żeby mecz sobie obejrzec bądź postac i byc w TV ale na wyjazdach jak i u siebie w "mlynku" najważniejsza jest zabawa, sama nasza przyśpiewka mowi " bo koszykówka jest od tego aby bawic sie na całego" a jak ja patzre na niektorych to myśle sobie, że oni to robią bo ktoś im każe !!

M.I.R.A.S.
Nowy na forum

Postautor: M.I.R.A.S. » 08 lutego 2007, 21:24

No właśnie SEP-CE i o to chodzi żeby takich osob nie było co wyglądają jak by im ktoś kazał albo jakby im się nie chciało.GINDA to zarąbicha jak Wacek na wyjazd do Leszna tak zrobi że w pierwszej kolejności te osoby które będą się bawiły i pomagały drużynie a nie piknikowcy:)PoZdRo Ginda i Sepce.
Skacz na bandżi, nawet zajmij się jogą ale we wszystkim co robisz bądź wyłącznie sobą!

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 08 lutego 2007, 22:56

:/ WY się w Łodzi bawiliście --> to ja chyba na piwie utknęłem nie 3 minuty tylko 40 :/ nic nie skakaliśmy, nic nie tańczylismy, zabawa może słaba ale to była w Poznaniu :) trzeba szumieć :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 08 lutego 2007, 23:03

Bodzio pisze::/ WY się w Łodzi bawiliście --> to ja chyba na piwie utknęłem nie 3 minuty tylko 40 :/ nic nie skakaliśmy, nic nie tańczylismy, zabawa może słaba ale to była w Poznaniu :) trzeba szumieć :D

W Lesznie wszystko wroci do normy,,,
Co do skakania to było :wink: nawet z całą halą
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Wróć do „Kibice”