Najładniejsza w zespole jest Kasia Czubak
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
hydraulicy
moderator SKROMNIE przypomina o trzymaniu jakiegokolwiek poziomu rozmowy
1.pisze sie sobie, a nei se
2.panowie hydraulicy mogliby by podawac zrodlo zdjec (nie wspomne juz o tym, zeby sie zapytali czy moga?), ktore zamiszaczaja na stronie. Niestety nei jestem ich autorem, ale znajduja sie one na mojej stronie
3.panowie hydraulicy mogliby sie zarejstrowac - skormna prosba, bo akurat tu nie mam wplywu na to co zrobilcie moge tylko namawiac i podac link http://kosz.webd.pl/kkforum/profile.php ... f964adb42a
1.pisze sie sobie, a nei se
2.panowie hydraulicy mogliby by podawac zrodlo zdjec (nie wspomne juz o tym, zeby sie zapytali czy moga?), ktore zamiszaczaja na stronie. Niestety nei jestem ich autorem, ale znajduja sie one na mojej stronie
3.panowie hydraulicy mogliby sie zarejstrowac - skormna prosba, bo akurat tu nie mam wplywu na to co zrobilcie moge tylko namawiac i podac link http://kosz.webd.pl/kkforum/profile.php ... f964adb42a
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
MARAS trzymam Cie za slowo
, ale tu bardziej chodzilo o to, ze z Kasi jest ladna kobieta, a nie... a z reszta sam wiesz co napisales:P

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
hydraulicy
Na wstępie przepraszamy Pana którego własnością jest strona ze zdjęciami za niepodanie źródła.
OŚWIADCZAMY ZATEM IŻ ZDJĘCIA ZNAJDUJA SIE NA STRONIE KYSIA
Kolega Maras zarzucił nam jakiś ton rozmowy?, o co chodzi hmm? Mówić naszym językiem?
To ciekawe.
Niesądze aby „laska’’= dupa jak sam kolega pisze opisując co widzi
Odnosząc się do stwierdzenia kolegi Maras „dupa” opisującego Kasie to raczej jego język którym jak sądzimy posługuje się sam opisując piękno które widzi pokazuje… <no właśnie niech sam sobie na to odpowie co kultura jego słowa pokazuje>.
Co do rejestracji zobaczymy, niewykluczone ze skorzystamy.
Pozdrawiamy Wszytkich Światecznie i Bardzo Smacznie!!!
OŚWIADCZAMY ZATEM IŻ ZDJĘCIA ZNAJDUJA SIE NA STRONIE KYSIA
Kolega Maras zarzucił nam jakiś ton rozmowy?, o co chodzi hmm? Mówić naszym językiem?
To ciekawe.
Niesądze aby „laska’’= dupa jak sam kolega pisze opisując co widzi
Odnosząc się do stwierdzenia kolegi Maras „dupa” opisującego Kasie to raczej jego język którym jak sądzimy posługuje się sam opisując piękno które widzi pokazuje… <no właśnie niech sam sobie na to odpowie co kultura jego słowa pokazuje>.
Co do rejestracji zobaczymy, niewykluczone ze skorzystamy.
Pozdrawiamy Wszytkich Światecznie i Bardzo Smacznie!!!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”