KIBICE JAKIEGO ZESPOŁU ROBIĄ NAJLEPSZĄ OPRAWĘ NA MECZACH- DO
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
KIBICE JAKIEGO ZESPOŁU ROBIĄ NAJLEPSZĄ OPRAWĘ NA MECZACH- DO
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBOLI I NAPALENCÓW
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nie wiem czy najlepszą ale się staramy. Fotki z naszych meczy w temacie Ultras ŁKS
-
Andrzej z Gorzowa
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Wg mnie największy potencjał istnieje obecnie w Gorzowie (przez ostatni sezon odwiedziłem i porównywałem kibiców w Pabianicach, Polkowicach, Chełmie, Krakowie, Ostrowie). Bardzo zmotywowana, gorąca publika, bez (a przynajmniej bez widocznych) znanych w wielu halach dziadów-maruderów. Bawią sie wszyscy (zreszta widac to na naszym forum po ilości fużytkowników z Gorzowa). Przy własciwej pracy własciwych ludzi doping moze być tam porażajacy. Oczywioście doświadczenia nie nabiorą w tydzień czy miesiąc, ale odpowiednie pokierowanie grupa moze tam przynioeść efekty.

Mikey pisze:Wg mnie największy potencjał istnieje obecnie w Gorzowie (przez ostatni sezon odwiedziłem i porównywałem kibiców w Pabianicach, Polkowicach, Chełmie, Krakowie, Ostrowie). Bardzo zmotywowana, gorąca publika, bez (a przynajmniej bez widocznych) znanych w wielu halach dziadów-maruderów. Bawią sie wszyscy (zreszta widac to na naszym forum po ilości fużytkowników z Gorzowa). Przy własciwej pracy własciwych ludzi doping moze być tam porażajacy. Oczywioście doświadczenia nie nabiorą w tydzień czy miesiąc, ale odpowiednie pokierowanie grupa moze tam przynioeść efekty.
absolutnie nie przeczę - proponuję jednak "złamać" to co piszesz przez znany wszystkim "syndrom beniaminka" - poczekajmy z oceną aż się TBL "opatrzy" aczkolwiek sympatyzuje z tym zespołem i życzę jego kibicom jak najlepszego zorganizowania.
Bylem w Brzegu na meczu. Tak sie wszystko ulozylo ze prosto na mecz przyjechala delegacja naszego miasta z konferencji w karpaczu. Ja z kolesiem standardowo na bebnach a reszta krzyczala spiewala, ogolnie rzecz biorac swietnie sie bawila, wszystko w pelni kutlury i szacunku .. Bylo fajnie dopoki jeden debil z szalikiem Brzegu nie zaczal wyzywac starszyzny, grozic pewnej pani aby usiadla bo daj jej w pysk, i temu podobne, do tego dolaczylo sie jeszcze dwoch innych .. ochrona jedyne co to sie smiala .. U mnie ta sala przegrala konkurs klimatow .. podobno w polkowicach jest klawo .. niedlugo przekonam sie jak jest w poznaniu i byc moze w ostrowie wiec podziele sie wrazeniami ..
pozdrowieni !!
pozdrowieni !!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Czy w Polkowicach jest klawo???... hmmm na pewno bywa głośno, choć tez zdaje sie nie zawsze. Osprzętowanie w postaci bębnów niezłe (zdaje sie jest ich ok. 5), doping głośny ale... Jedyne co słyszałem podczas moich dwóch wizyt to: CCC!!! CCC!!! CCC!!! Moze teraz rozszerzono śpiewnik bo jeszce w maju ubiegłego roku było dość monotonnie 

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
W kwestii Polkowic to nic sie nie zmieniło. Kilka bębnów i jedno hasło - "CCC". Na dodatek tamtejsi kibice za punkt honoru stawiają sobie zagłuszenie przyjezdnych. Podczas naszej grudniowej wizyty usiedli kilka metrów od nas i nas całkowicie zagłuszyli swoimi bębnami. w trzech nie daliśmy rady się przebić
.
Jeśli natomiast chodzi o Brzeg, to ja się tam zawsze wyśmienicie bawiłem
. Hala bardzo przyjaźnie nastawiona, wspaniała atmosfera itd.
Jeśli natomiast chodzi o Brzeg, to ja się tam zawsze wyśmienicie bawiłem
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Ja tez sie niezle bawilem .. nikt nic do mnie nie mial .. bylo klawo .. tylko tych paru gosci zburzylo klimat .. moze w Brzegu nie ma osob w wieku ponad 40 lat ktore spiewaja, tancza, dopinguja w ten sposob, w ktory robila to pani z Gorzowa .. co do kibicow z Polkowic to przyjezdzaja do nas w niedziele .. maja miec 4 bebny .. czyli mowicie ze moga nas zagluszyc okrzykami slawnej firmy handlujacej obuwiem
Niech i tak bedzie :]
pozdrowieni !!
pozdrowieni !!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”