KIBICE JAKIEGO ZESPOŁU ROBIĄ NAJLEPSZĄ OPRAWĘ NA MECZACH- DO

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

qubazz
Nowy na forum

KIBICE JAKIEGO ZESPOŁU ROBIĄ NAJLEPSZĄ OPRAWĘ NA MECZACH- DO

Postautor: qubazz » 23 grudnia 2004, 18:32

POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBOLI I NAPALENCÓW

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 24 grudnia 2004, 13:03

Równierz pozdrawiam wszystkich kibiców (oprócz Lotosu :) - oczywiście nie mówię, że was nie lubię). Według mnie najlepszy dopingi oprawę meczów robią kibice ŁKS-u............ale mogę się mylić :)

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 24 grudnia 2004, 13:07

Nie wiem czy najlepszą ale się staramy. Fotki z naszych meczy w temacie Ultras ŁKS

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 24 grudnia 2004, 14:02

Najlepszy doping jest na ŁKSie z tego co wiem z fotek i dyskusji forumowiczów! Ostatnio zajebisty doping panuje też w Brzegu!

W Poznaniu niestety jest tragicznie z dopingiem!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 24 grudnia 2004, 14:34

MARAS pisze:W Poznaniu niestety jest tragicznie z dopingiem!

Po raz tysięczny proszę o nieuogólnianie! Nie w Poznaniu, a na AZSie... Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 24 grudnia 2004, 18:08

Spoko Seba nie oburzaj się!
Wszyscy wiedzą że mówimy o naszym AZSie a nie twojej Olimpii!
Twojego dopingu nieoceniam bo go nie widziałem!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Andrzej z Gorzowa

Postautor: Andrzej z Gorzowa » 11 stycznia 2005, 23:09

Musicie zmienić Arenę na mniejszą halę. Kiedyś byłem na meczu Stilonu Gorzów z Waszym AZS-em na jakiejs małej chyba przyszkolnej hali i było całkiem fajnie. Choć w pewnym momencie musiała interweniować milicja żeby wyjaśnić różnicę zdań między szalikowcami 8)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 12 stycznia 2005, 14:09

Co Wy gadacie najelpszy doping jest w Ostrowie!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 12 stycznia 2005, 16:12

Wg mnie największy potencjał istnieje obecnie w Gorzowie (przez ostatni sezon odwiedziłem i porównywałem kibiców w Pabianicach, Polkowicach, Chełmie, Krakowie, Ostrowie). Bardzo zmotywowana, gorąca publika, bez (a przynajmniej bez widocznych) znanych w wielu halach dziadów-maruderów. Bawią sie wszyscy (zreszta widac to na naszym forum po ilości fużytkowników z Gorzowa). Przy własciwej pracy własciwych ludzi doping moze być tam porażajacy. Oczywioście doświadczenia nie nabiorą w tydzień czy miesiąc, ale odpowiednie pokierowanie grupa moze tam przynioeść efekty.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 12 stycznia 2005, 17:44

MARAS pisze:
W Poznaniu niestety jest tragicznie z dopingiem!

Maras! podzielam Twoje zdanie ze na AZSie doping nie jest najlepszy, ale mysle ze nie jest znowu "tragicznie"....... :?

prosze mi tutaj nie przypominac nazwy "stilon Gorzow", please.... 8)
reloaded :]

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 12 stycznia 2005, 20:53

Mikey pisze:Wg mnie największy potencjał istnieje obecnie w Gorzowie (przez ostatni sezon odwiedziłem i porównywałem kibiców w Pabianicach, Polkowicach, Chełmie, Krakowie, Ostrowie). Bardzo zmotywowana, gorąca publika, bez (a przynajmniej bez widocznych) znanych w wielu halach dziadów-maruderów. Bawią sie wszyscy (zreszta widac to na naszym forum po ilości fużytkowników z Gorzowa). Przy własciwej pracy własciwych ludzi doping moze być tam porażajacy. Oczywioście doświadczenia nie nabiorą w tydzień czy miesiąc, ale odpowiednie pokierowanie grupa moze tam przynioeść efekty.

absolutnie nie przeczę - proponuję jednak "złamać" to co piszesz przez znany wszystkim "syndrom beniaminka" - poczekajmy z oceną aż się TBL "opatrzy" aczkolwiek sympatyzuje z tym zespołem i życzę jego kibicom jak najlepszego zorganizowania.

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Postautor: sceq » 13 stycznia 2005, 17:56

Bylem w Brzegu na meczu. Tak sie wszystko ulozylo ze prosto na mecz przyjechala delegacja naszego miasta z konferencji w karpaczu. Ja z kolesiem standardowo na bebnach a reszta krzyczala spiewala, ogolnie rzecz biorac swietnie sie bawila, wszystko w pelni kutlury i szacunku .. Bylo fajnie dopoki jeden debil z szalikiem Brzegu nie zaczal wyzywac starszyzny, grozic pewnej pani aby usiadla bo daj jej w pysk, i temu podobne, do tego dolaczylo sie jeszcze dwoch innych .. ochrona jedyne co to sie smiala .. U mnie ta sala przegrala konkurs klimatow .. podobno w polkowicach jest klawo .. niedlugo przekonam sie jak jest w poznaniu i byc moze w ostrowie wiec podziele sie wrazeniami ..

pozdrowieni !!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 stycznia 2005, 18:19

Czy w Polkowicach jest klawo???... hmmm na pewno bywa głośno, choć tez zdaje sie nie zawsze. Osprzętowanie w postaci bębnów niezłe (zdaje sie jest ich ok. 5), doping głośny ale... Jedyne co słyszałem podczas moich dwóch wizyt to: CCC!!! CCC!!! CCC!!! Moze teraz rozszerzono śpiewnik bo jeszce w maju ubiegłego roku było dość monotonnie :?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 stycznia 2005, 23:15

W kwestii Polkowic to nic sie nie zmieniło. Kilka bębnów i jedno hasło - "CCC". Na dodatek tamtejsi kibice za punkt honoru stawiają sobie zagłuszenie przyjezdnych. Podczas naszej grudniowej wizyty usiedli kilka metrów od nas i nas całkowicie zagłuszyli swoimi bębnami. w trzech nie daliśmy rady się przebić :( .
Jeśli natomiast chodzi o Brzeg, to ja się tam zawsze wyśmienicie bawiłem :lol: . Hala bardzo przyjaźnie nastawiona, wspaniała atmosfera itd.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Postautor: sceq » 14 stycznia 2005, 00:30

Ja tez sie niezle bawilem .. nikt nic do mnie nie mial .. bylo klawo .. tylko tych paru gosci zburzylo klimat .. moze w Brzegu nie ma osob w wieku ponad 40 lat ktore spiewaja, tancza, dopinguja w ten sposob, w ktory robila to pani z Gorzowa .. co do kibicow z Polkowic to przyjezdzaja do nas w niedziele .. maja miec 4 bebny .. czyli mowicie ze moga nas zagluszyc okrzykami slawnej firmy handlujacej obuwiem :D Niech i tak bedzie :]

pozdrowieni !!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”