Duda Tęcza Leszno - CCC Polkowice 60:69

Moderator: patrese

Ali_G
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ali_G » 08 lutego 2007, 11:54

Witam wszystkich!
Jestem tutaj nowy i przepraszam z góry za jakieś błędy, czy niedociągnięcia.
Koszem interesuję się od małego, gdy tą dyscyplinę sportu uprawiał mój tata z resztą ze świetnymi wynikami (także w barwach Polonii).

Przejdźmy do rzeczy przed nami na pewno bardzo ciężki mecz, w dodatku w osłabieniu:( Mecz historyczny, pierwszy raz pokazywany w TV.
Zwycięstwo z Polkowicami daję jeszcze cień szansy..
Pozdrawiam wszystkich kibiców Tęczy i nie tylko!
Nikita Bell- I love this game!
Tęcza Leszno!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 lutego 2007, 12:10

Mecz historyczny, pierwszy raz pokazywany w TV.

ojj chyba nie pierwszy raz :wink:
o ile dobrze pamietam, to kiedyś była transmisja z meczu z Toruniem(przynajmniej u nas w krakowskim oddziale)
pozdrawiam :)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 08 lutego 2007, 12:11

Ali_G pisze:Witam wszystkich!
Jestem tutaj nowy i przepraszam z góry za jakieś błędy, czy niedociągnięcia.
Koszem interesuję się od małego, gdy tą dyscyplinę sportu uprawiał mój tata z resztą ze świetnymi wynikami (także w barwach Polonii).

Przejdźmy do rzeczy przed nami na pewno bardzo ciężki mecz, w dodatku w osłabieniu:( Mecz historyczny, pierwszy raz pokazywany w TV.
Zwycięstwo z Polkowicami daję jeszcze cień szansy..
Pozdrawiam wszystkich kibiców Tęczy i nie tylko!

Witamy, witamy... I zapraszamy do częstego wypowiadania się, bo czasami próbują nas tu przekrzyczeć... :wink:

Co do Rivers, Mozarthio, szczerze mówiąc wolałbym, żeby nie ryzykowała tylko wyleczyła wreszcie tę kontuzję do końca. Przed nami są jeszcze inne ważniejsze mecze i byłby dramat, gdyby teraz jej kontuzja się odnowiła. A dla nas ważniejsza jest i tak Aga Budnik i to na jej grę w pełnej dyspozycji czekamy z niecierpliwością.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 08 lutego 2007, 12:16

ann pisze:

o ile dobrze pamietam, to kiedyś była transmisja z meczu z Toruniem(przynajmniej u nas w krakowskim oddziale)

No z Toruniem była transmisja ale z Torunia (z meczu CCC-Tęcza też zresztą była na TVP3 Wrocław), a teraz będzie z leszczyńskiego Trapezu.
Dlatego można powiedzieć, że historyczna. :)

Ali_G - na Ann musisz uważać, bo jest bardzo dokładna. Czasami nawet za bardzo... :wink: Ale jest naprawdę bardzo sympatyczna. :)

Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 lutego 2007, 12:20

patrese pisze:
ann pisze:

No z Toruniem była transmisja ale z Torunia (z meczu CCC-Tęcza też zresztą była na TVP3 Wrocław), a teraz będzie z leszczyńskiego Trapezu.
Dlatego można powiedzieć, że historyczna. :)

Ali_G - na Ann musisz uważać, bo jest bardzo dokładna. Czasami nawet za bardzo... :wink: Ale jest naprawdę bardzo sympatyczna. :)

aaa to o to chodziło. sorki nie załapałam :oops:
dokładna...tak
sympatyczna? zależy kiedy :twisted:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Ali_G
Amator
Kontaktowanie:

ann:)

Postautor: Ali_G » 08 lutego 2007, 12:31

mówiłem, ze jestem tutaj nowy 8) Chodziło dokładnie o to co napisał patrese ale każda uwaga jest cenna :D

Przykra sprawa z Naną :( Tak to jest jak jej leczniem opiekuje się pan Adamczak..bez komentarza to pozostawię. Sam miałem podobną kontuzję przy okazji rekreacyjnej gry i doszedłem do siebie w 3 tygodnie
Tyle
Pozdrawiam
Nikita Bell- I love this game!

Tęcza Leszno!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 lutego 2007, 13:15

patrese pisze:Ali_G - na Ann musisz uważać, bo jest bardzo dokładna. Czasami nawet za bardzo... :wink: Ale jest naprawdę bardzo sympatyczna. :)
Na dodatek od czasu do czasu lubi sie "szlajac" po ełkaesiackich spelunkach, gdzie pije, śpiewa i hula po stołach :wink: :lol:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 lutego 2007, 13:18

Mikey pisze:
patrese pisze:Ali_G - na Ann musisz uważać, bo jest bardzo dokładna. Czasami nawet za bardzo... :wink: Ale jest naprawdę bardzo sympatyczna. :)
Na dodatek od czasu do czasu lubi sie "szlajac" po ełkaesiackich spelunkach, gdzie pije, śpiewa i hula po stołach :wink: :lol:

ups...wydało się :oops:
dobra dość off topików :P

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 08 lutego 2007, 13:26

Mikey pisze:

No proszę, czego ja się tutaj dowiaduję... Ładne rzeczy... A wydawała się taka spokojna. Ale ponoć "cicha woda brzegi rwie, nie wiesz nawet jak i gdzie..." Choć teraz wiem już jak i gdzie. :wink:
Co wy tam macie w tej Łodzi, że tak działa na dziewczyny, to naprawdę nie wiem... :)

Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 lutego 2007, 13:28

jak to co?
fajnych chłopaków 8) :lol: :wink:

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 08 lutego 2007, 13:31

ann pisze:ups...wydało się :oops:
dobra dość off topików :P

Jak to dość?! Zapominasz chyba, kto rządzi na tym podforum... :wink:
Mikey, proszę o dalsze rewelacje. :)

Obrazek

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 08 lutego 2007, 15:01

Ann jest osobą bardzo spokojną a chłopcy z Łodzi to chyba nie pamietają, kto w knajpie śpiewał i skakał, co prawda nie po stole ale zawsze. Być może alkohol zaciemnił tamte wspomnienia :D :D :D .
A wracając do tamtego wyjazdu to zabawa była przednia. Najbardziej w pamieci utkwił mi majoneez :wink: .

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 08 lutego 2007, 15:18

betti pisze:Ann jest osobą bardzo spokojną a chłopcy z Łodzi to chyba nie pamietają, kto w knajpie śpiewał i skakał, co prawda nie po stole ale zawsze. Być może alkohol zaciemnił tamte wspomnienia :D :D :D .
A wracając do tamtego wyjazdu to zabawa była przednia. Najbardziej w pamieci utkwił mi majoneez :wink: .

Betti - Ty też tutaj? Bardzo miło Cię gościć. Zaglądaj częściej, bo my lubimy Wisłę Kraków, a zwłaszcza jej dwie fanatyczki... :)
Rozumiem, że pozostałe informacje, które są niecenzuralne i nie nadają się do opublikowania tutaj, dostanę od Ciebie i Mikeya na priv... :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 08 lutego 2007, 15:29

patrese pisze:Rozumiem, że pozostałe informacje, które są niecenzuralne i nie nadają się do opublikowania tutaj, dostanę od Ciebie i Mikeya na priv... :wink:

Jeśli miałeś nadzieję, że napiszę coś więcej to niestety muszę Cie rozczarować. Nawet, jesli było coś niecenzuralnego, to pozostanie to słodką tajemnicą tych którzy tam byli. I mam tu na myśli kibiców z Krakowa jak i z Łodzi :D :D :D .

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 08 lutego 2007, 16:36

betti pisze:
patrese pisze:Rozumiem, że pozostałe informacje, które są niecenzuralne i nie nadają się do opublikowania tutaj, dostanę od Ciebie i Mikeya na priv... :wink:

Jeśli miałeś nadzieję, że napiszę coś więcej to niestety muszę Cie rozczarować. Nawet, jesli było coś niecenzuralnego, to pozostanie to słodką tajemnicą tych którzy tam byli. I mam tu na myśli kibiców z Krakowa jak i z Łodzi :D :D :D .

Już ja się dowiem o wszystkim swoimi kanałami... I łódzkimi i krakowskimi... :)
Mikey na pewno nakręcił film więc sobie wszystko obejrzę w youtube.com :) Pozdrawiam.

Obrazek

Wróć do „Tęcza Leszno”