19 kolejka: AZS Gorzów-Wisła Kraków
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
19 kolejka: AZS Gorzów-Wisła Kraków
Ciekawe, czy się uda akcja gorzówskich kibiców "rozśpiewana hala" 
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Forum publiczne nie jest miejscem na którym takie ekipy jak Wisla czy ŁKS będa się chwalic że gdzies sie wybierają. Po co mają to oglaszać? Beda to będa a jak nie to nie. Wasz doping chyba jest niezalezny od przybycia kibiców gosci.Fileep_ZKS pisze:Rozumiem że Wiślacy raczej się nie wybierają do Gorzowa ?

Fileep_ZKS pisze:Rozumiem że Wiślacy raczej się nie wybierają do Gorzowa ?
popatrz sobie na statystyki wyjazdowe
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
Mikey pisze:Forum publiczne nie jest miejscem na którym takie ekipy jak Wisla czy ŁKS będa się chwalic że gdzies sie wybierają. Po co mają to oglaszać? Beda to będa a jak nie to nie. Wasz doping chyba jest niezalezny od przybycia kibiców gosci.Fileep_ZKS pisze:Rozumiem że Wiślacy raczej się nie wybierają do Gorzowa ?
Ale ja nie jestem z AZSu
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Fileep_ZKS pisze:Mikey pisze:Forum publiczne nie jest miejscem na którym takie ekipy jak Wisla czy ŁKS będa się chwalic że gdzies sie wybierają. Po co mają to oglaszać? Beda to będa a jak nie to nie. Wasz doping chyba jest niezalezny od przybycia kibiców gosci.Fileep_ZKS pisze:Rozumiem że Wiślacy raczej się nie wybierają do Gorzowa ?
Ale ja nie jestem z AZSuTak wiem głupie pytanie, wiem że Wisła niewiele jeździ ale chciałem sie upewnic
raczej w niewielkiej ilości

WislaLive.pl
Fileep_ZKS pisze:Mikey pisze:Forum publiczne nie jest miejscem na którym takie ekipy jak Wisla czy ŁKS będa się chwalic że gdzies sie wybierają. Po co mają to oglaszać? Beda to będa a jak nie to nie. Wasz doping chyba jest niezalezny od przybycia kibiców gosci.Fileep_ZKS pisze:Rozumiem że Wiślacy raczej się nie wybierają do Gorzowa ?
Ale ja nie jestem z AZSuTak wiem głupie pytanie, wiem że Wisła niewiele jeździ ale chciałem sie upewnic
to po co Ci to wiedzieć skoro koszykówką się nie interesujesz ?
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
Co za mecz
W młynie ok. 25 osób w tym 9 albo 10 z młodej, głownie siatkarskiej ekipy Stilonu. Prowadzimy niezły doping jak na wynik przez 3 kwarty ale kiedy nasze koszykarki zaczeły odrabiac i doprowadziły do dogrywki a nieomal do wygranej (przy 2 pkt naszym prowadzeniu na 24 sek. przed koncem Maja Drozg spudłowała 2 osobiste)to na hali chyba nikt nie stał a nasze niósł ogłuszający doping. Gości 2 albo 3, nie odzywali się.
Fileep_ZKS pisze:Co za meczW młynie ok. 25 osób w tym 9 albo 10 z młodej, głownie siatkarskiej ekipy Stilonu. Prowadzimy niezły doping jak na wynik przez 3 kwarty ale kiedy nasze koszykarki zaczeły odrabiac i doprowadziły do dogrywki a nieomal do wygranej (przy 2 pkt naszym prowadzeniu na 24 sek. przed koncem Maja Drozg spudłowała 2 osobiste)to na hali chyba nikt nie stał a nasze niósł ogłuszający doping. Gości 2 albo 3, nie odzywali się.
Gości 7.