Wyjazdy - pytanie
Moderator: qBK
-
gulchynsky
- Młodzik
Wyjazdy - pytanie
Witam wszystkich, mam pytanie...
Czy w tej rundzie (przed play off) jest jakaś możliwość wyjazdu na mecz, czy już nie? (patrz: konflikt z zarządem)
Czy w tej rundzie (przed play off) jest jakaś możliwość wyjazdu na mecz, czy już nie? (patrz: konflikt z zarządem)
jedyny mozliwy wyjazd byłby do polkowic^^ ale to juz bardziej we własnym zakresie jakby ktoś chciał jechac..tak jak bylismy w J.G. choc mozna porozmawiac z B. no ale jakoś wątpie żeby był skory do organizowania wyjazdu z różnych powodów..jednym z nich jest może jakis dystans który powstał ale pewnie według Nich głównym powodem bedzie jednak brak funduszy [nowa zawodniczka]...no ale to moje zdanie:P
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
- paluchvip
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Miro wyjazd jest możliwy tylko trzeba znaleźć 50 osób chętnych na wyjazd do Polkowic a z tego co wiem Pan Marek mówił ze to nie lada wyzwanie zwerbować tyle osób ale informuje ze wyjazd jest w 100% realny tylko trzeba się postarać 
Najważniejsze Jest To By Zawsze Iść Przez Życie z Podniesionym Czołem
-
Gość
no wiesz busik jest na pewno tanszy od zwyklego "autokaru" tylko wydaje mi sie ze w takim busiku bysmy sie nie zmiescili... na busa za duzo na autobus za malo... co nie znaczy ze nie mozna sie popytac o ten bus bo sa takie dwa w Brzegu. Ja z klubu na mecze zawsze jezdzilem zwyklym autobusem ktory byl zawsze prawie pusty a teraz jezdze wlasnie jednym z tych busow i jestem pewien ze jest taniej... Trzeba sie zgadac na meczu