19 kolejka: SMS Łomianki-Lotos Gdynia

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

19 kolejka: SMS Łomianki-Lotos Gdynia

Postautor: ginda » 08 lutego 2007, 17:33

Liczę na rekordowy młynek kibiców SMSu, w ostatnim meczu u siebie było ich bodajże 8 + małe ultrasowanie
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 09 lutego 2007, 10:37

Nie ważna jest ogólnie tam ilosc ale ważne jest to że sa ludzie chętni do dopingowania swych koszykarek !! Bo jestem pewien iż w miejscowościach takich jak np Polkowice nikt by nie śpiewal w 8 i nie robil ultrasa. A to jest duża rzecz :)

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 09 lutego 2007, 11:03

w 8 my śpiwamy, ale na meczach juniorek :wink:, a moze za kilka lat uda się zrobić w Łomiankach dobrą ekipe :) 8 na dobry początek dla tak małego miasta :) Mam pytanie czy poza tą 8 ile jest takiej neutralnej publiki??
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 09 lutego 2007, 14:12

sienot pisze: Mam pytanie czy poza tą 8 ile jest takiej neutralnej publiki??

Hala ma ok. 750 miejsc siedzących, w zeszłym roku frekwencja wynosiła od 100 do nawet 400 osób na finałach 1. ligi.
W tym sezonie na początku przychodziło jakieś 200-300 osób, ale już na meczu z Jelenią Górą na całej hali doliczyłem się 50 osób :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 lutego 2007, 14:30

A ja tak czytam i się zastanawiam któż to w takim ironicznym tonie sie wypowiada o 8 kibicach SMSu... 8)
Ciekawi mnie ilu kibicow , którzy z taką doza sarkazmu wypowiadają sie o frekwencji na SMSie kibicowałoby swojej druzynie po 15-16 porazkach z rzędu...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
EL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: EL » 09 lutego 2007, 15:45

Mikey, My bysmy kibicowali, roznica w tym ze nie odnosimy sie do frekwencji SMS bo znamy zycie....
ŁKS LANS - BASKET FANS

GIN FERAJNA 8)

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 09 lutego 2007, 16:07

sienot pisze:w 8 my śpiwamy, ale na meczach juniorek :wink:

poco ta ironia ?

mam przypomniec kilka lat derbow w hali w Pabianicach gdzie nie bylo ZADNEGO dopingu ze strony gopodarzy ?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 lutego 2007, 20:20

pietroc pisze:
sienot pisze:w 8 my śpiwamy, ale na meczach juniorek :wink:

poco ta ironia ?

mam przypomniec kilka lat derbow w hali w Pabianicach gdzie nie bylo ZADNEGO dopingu ze strony gopodarzy ?

do-kła-dnie
Zresztę poczekamy jutro na doping przyjezdnych, zwłaszcza tych młodych...
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 09 lutego 2007, 20:49

Przepraszam ale temat dotyczy kibiców SMSu i Lotosu. Zapraszam do tematu 19 kolejka: ŁKS Łódź-Włókniarz Pabianice.

Każdy kolejny wpis nie na temat będzie kasowany a użytkownik dostanie ostrzeżenie. Dotyczy to również innych tematów w tym dziale.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 09 lutego 2007, 21:19

Jeśli o moj wpis też chodzi, to sory jeżeli tak brzmi(tzn. z ironią), ale mi chodzi oto, że wyniki są słabe ale jest grupa ludzi która pomaga koszykarkom i do tego nawet robią małe ultras.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

michalo
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: michalo » 10 lutego 2007, 22:13

Dzieki chłopaki za słowa otuchy i uznania. Rzeczywiście nie jest lekko. Po takich meczach jak dzisiaj to jest kompletna załamka. Taka marka jak Lotos wpada do Łomianek a na hali doliczyłem się może ze 100osób...nie było by to jak na nasze warunki taką złą frekwencją gdyby nie fakt że przy stu osobach osób próbujących dopingować znalazło się aż trzy. Oraz paru chłopaczków którzy może i by chcieli ale się wstydzą...Nie mieści mi się to w głowie...że w gminie która liczy 30tys mieszkańców nie znajdzie się choć dziesięciu „fanatyków” którzy by dopingowali na każdym meczu...ale nie na pół gwizdka od niechcenia tylko na całego. Wierzcie mi Panowie że nie pomaga nic...plakaty, ogłoszenia na gronie, nasza strona, nawet fakt że to już jedne z ostatnich meczów w Ekstraklasie...ni chuja...wszystko o kant dupy że tak powiem. Sam już nie wiem jakim códem na Jeleniej był taki doping....Powiem Wam szczerze że było mi dzisiaj wstyd za to miasto w którym mieszkam. Taka hala...takie możliwości... i taka lipa.
show me a bit of respect , I'll be your best friend

michalo
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: michalo » 10 lutego 2007, 22:22

Jednak nie oznacza to że sie poddamy:) Zostaly nam jeszcze cztery mecze w Łomiankach(razem z barażami) i napewno zrobimy wszystko co w naszej mocy żeby skończyć z klasą, przygode z Ekstraklasą.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 lutego 2007, 00:10

Nie srajcie zostaniecie w Ekstraklasie, bo PZKosz cos wymyśli tak mi sie mocno wydaje! Więc wiecej wiary w siebie 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 11 lutego 2007, 00:26

Też mi się tak zdaje. W 1 lidze siatkówki też gra jakiś klub szkoły mistrzostwa sportowego i jest tak, że obojętnie jakie miejsce zajmie na koniec sezonu, to i tak zostaje w lidze.
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

michalo
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: michalo » 11 lutego 2007, 00:42

Może i tak. Możliwe że PZKosz tak postanowi że nasz zepół zostanie w Ekstraklasie na stałe. Ale co z tego skoro możliwe że i tak już wiecej nie obejrzymy SMSu na naszej hali. Gdyż nowemu burmistrzowi nie podoba sie Ekstraklasa w Łomiankach...takie ma widzimisie. Jak sie ostatnio wyraził na spotkaniu z byłym dyrem SMSu ,jest mu obojętna obecność SMSu w Łomiankach. Nie wiem co za tym stoi, ale na pewno nie zdrowy rozsądek.

Wróć do „Kibice”