EL dalby się za nią pociąćsimon pisze:za taaaaaaaaaaaaaaaaaką barierkę - ty byśmy sporo oddali, nie ukrywam...![]()
19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Nieno widzę, że w Lesznie nic się nie zmeiniło !! Muszę to napsiac, bo o tym trzeba rozmawiac !! My jesteśmy młodą grupą, jak patzralem to widziałem że KK Leszna to jeszcze młodsza, ale to co oni zrobili to jest głupota !!! Gdy przy ławce w czae przerw znajdowała sie Mills to oni próbowali wydawac jakieś małpie dźwięki !! Rasizm ??Czy chęc pokazania się ?? Lub bycia fajnym i zaszpanowac przed kolega ????
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie wiem ale wydaje mi sie ze dzis na hali slyszlem tylko KK z Polkowic. Świetnie zorganizowani, doskonale przygotowani, brawo! A tu widze ze dzieci ktore nazywaja sie KK Tęczy obrazaja kibiców. Gdzie był klub kibica jak Tecza grała w ubiegłym roku, dwa lata temu? Chłopcy troszkę wiecej pokory. Jeszcze dużo musicie sie nauczyc. Dzisiaj wypadliscie żenujaco!
komentarz z elka.pl
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
a wlasnie do kogo nalezy piosenka TYLKO TY ... myslalem ze to typowe LKS-owskie a tu rowniez polkowice ją na meczu spiewaly , song jest bardzo fajna ale robi sie nudna jesli kazdy klub kibica ja spiewa ....
Według mnie pierwsza śpiewałą to Jagiellonia, tak mi się zdaje bo słyszałem tę piosenke rok temu w tv gdy Jaga grałą z Polkowicami.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,