19 kolejka: AZS Gorzów-Wisła Kraków
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
Mam nadzieje że AZSiacy mi wybaczą że się troche wystawiłem przed szereg z relacją
Foty będa prawdopodobnie za jakieś 1,5-2 godziny na stronie www.gorzow24.pl
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Cóz - nie jestem Mickey, to raz, a dwa, skoro jest w Gorzowie taki postęp to chętnie byśmy sobie tu wszyscy obejrzeli fotki czy filmy (nie jest to w dzisiejszych czasach jakaś wielka filozofia), chyba ze macie cos do ukrycia...Endrju pisze:Mickey moze chcesz odrazu caly mecz ogladnac? Bedzie napewno widac i slychac:]

- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Filmiki będą, ale juz jutro bo dzis mi sie nie chce.
Co do dopingu to na pewno był o niebo lepszy niż wcześniej. Zachwycać sie jednak tez za bardzo nie ma czym. Wiele nam brakuje, choć podśmiewanie sie innych tez nie mobilizuje. Na pewno brakuje nam jeszcze wiele do potęg jakimi są na pewno ŁKS, czy Wisła, ale staramy sie i każdy krok w przód jedt ważny. Zobaczymy czy to bedzie trend zwyżkowy.
Co do dopingu to na pewno był o niebo lepszy niż wcześniej. Zachwycać sie jednak tez za bardzo nie ma czym. Wiele nam brakuje, choć podśmiewanie sie innych tez nie mobilizuje. Na pewno brakuje nam jeszcze wiele do potęg jakimi są na pewno ŁKS, czy Wisła, ale staramy sie i każdy krok w przód jedt ważny. Zobaczymy czy to bedzie trend zwyżkowy.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
elen pisze:Filmiki będą, ale juz jutro bo dzis mi sie nie chce.
już jutro do ŁKS-u i WIsły dołączy CCC :]

na samym dole strony fotka młynu - było nas koło 20 osób.
http://www.gorzow24.pl/?fotorelacje,368,4
http://www.gorzow24.pl/?fotorelacje,368,4
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Kibiców rzeczywiście 7 od nas. Jestem pierwszy z kawiarenki.
Napiszę tylko jednym. Spieszyliśmy się na pociąg. Wróciłem ostatni do hali, bo zapomniałem czapki i rękawiczek. Wybiegłem z hali, patrzę, a tu nasza koleżanka leży na chodniku/ulicy. Myślałem, że się przewróciła. Się pytam, co się stało, a ona, że nie pomyślałaby nigdy, że przed halą, po meczu dostanie z pięści po twarzy. Ma opuchnięty łuk brwiowy, z nosa się lała krew. Nie wiadomo czy jest złamany. Gorzów jest chyba ostatnim miejscem, bym się czegoś takiego mógł spodziewać. Naprawdę odechciewa się jeździć, ogladac kosza, jeżeli coś takiego się zdarza.
Jedno słowo do kibiców z Gorzowa: wątpię, że taki gówniarz, który to zrobił, będzie siedział cicho. Załatwcie to po męsku między sobą. Tak powinniście zrobić. I to nie mój problem co będzie, jak będziecie chcieli do Krakowa przyjechać. Dzięki wielkie za gościnę!!!
Napiszę tylko jednym. Spieszyliśmy się na pociąg. Wróciłem ostatni do hali, bo zapomniałem czapki i rękawiczek. Wybiegłem z hali, patrzę, a tu nasza koleżanka leży na chodniku/ulicy. Myślałem, że się przewróciła. Się pytam, co się stało, a ona, że nie pomyślałaby nigdy, że przed halą, po meczu dostanie z pięści po twarzy. Ma opuchnięty łuk brwiowy, z nosa się lała krew. Nie wiadomo czy jest złamany. Gorzów jest chyba ostatnim miejscem, bym się czegoś takiego mógł spodziewać. Naprawdę odechciewa się jeździć, ogladac kosza, jeżeli coś takiego się zdarza.
Jedno słowo do kibiców z Gorzowa: wątpię, że taki gówniarz, który to zrobił, będzie siedział cicho. Załatwcie to po męsku między sobą. Tak powinniście zrobić. I to nie mój problem co będzie, jak będziecie chcieli do Krakowa przyjechać. Dzięki wielkie za gościnę!!!