19 kolejka: AZS Gorzów-Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 lutego 2007, 00:57

Tacy kozacy???? :evil: To niech się gdziekolwiek pojawią w Polsce teraz... Oj będzię wp....l w Krakowie, własnie zamknęiście sobie drzwi do wyjazdów w Polsce, jesli to sie potwierdzi macie przejebane... Jeszcze dobrze nie zaistnieliście na rynku kibicowskim a już macie wrogów. Gratuluję.
taka rzecz rozejdzie sie w Polsce w trymiga. O bezpiecznych wyjazdch mozecie sobie pomarzyć. Zadarliście z Wislą. więc macie przesrane w Gdańsku i Wrocławiu hehhe a jako że mybardzo lubimy koszykarska ekipe" z Krakowa to w Łodzi tez macie ciepło.
Mam nadzieje ze nic sie nie stalo koleżance i wróci cala do Krakowa.
Obrazek
Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 11 lutego 2007, 01:19

Póki się nie dowiem więcej 'u źródeł' co i jak, to nie mam zamiaru się specjalnie napinać, napisze więc jedynie że uwarzam ten czyn za 'dość nierozsądny', no i kolokwialnie rzcz ujmując, ktoś za to beknie.

pozdrawiam kozaków z Gorzowa - do zobaczenia na kibicowskim szlaku.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 11 lutego 2007, 01:36

ze swojej strony moge napisac tylko, ze jezeli juz nie byl to zaden czlonek KK (koszulka i klubowy szalik znak rozponawczy) gdyz po meczu dlugo jeszcze siedzielismy na widowni i dziekowalismy dziewczynom za super gre i walke do konca...nie chce nikogo osadzac kto sie przyczynil do tego "CHAMSKIEGO" wybryku bo nie znam szczegolow...jako kibic AZS-u chcialbym ze swojej strony przeprosic kolezanke z Krakowa za ten jeszcze raz powtorze "CHAMSKI" wybryk i mam nadzieje ze nic sie nie stalo...chcialbym poza tym poprosic o kibicow z Krakowa ktorzy byli na meczu o pomoc w zidentyfikowaniu przynaleznosci klubowej tego kto to zrobil...ze swojej strony moge zagwarantowac ze nie bylo to nikt z KK...za reszte ludzi uwazajacych sie kibicami AZS-u niestety nie jestem w stanie odpowiadac...najbardziej oburzajace w tym wszystkim jest to ze to jakis koljny wybryk w Gorzowie w tym sezonie o czym mozna przeczytac na podforum dotyczacym meczu AZS Gorzow-KK JElenia Góra...z gory dzieki za jakikolwiek odzew ekipy z Krakowa

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 11 lutego 2007, 08:55

ale ja nie rozumem jednego !! kobiete ????????? noż ludzie !!!!

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 11 lutego 2007, 09:37

Nas to nie obchodzi kolego czy ktos byl z KK czy nie ... Reprezentowal calosc kibicow Gorzowa i niestety musicie poniesc za to spore konsekwencje. Co jak co ... ale w grupie byli mezczyzni, i jakby im sie cos stalo to nie byloby takiego halo. Niestety stalo sie i sie nieodstanie -> wiec dolaczacie do listy kolejnych wrogow krakowskiej Wisly.

By the way Ann trzymaj sie!

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 11 lutego 2007, 10:37

musze przyznać, że sie wstydze teraz, iż jestem gorzowianinem. na nasze usprawiedliwienie moge powiedzieć jedno: przecież my nawet nikogo nie obrażamy słownie! więc pomyślcie : czy bylibyśmy zdolni do obicia kibica drużyny przyjezdnej? i to kobiety? mam nadzieje,że nic sie jej nie stało.
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Frist
Nowy na forum

Postautor: Frist » 11 lutego 2007, 10:56

no nie powiem zaskoczylo mnie to mniej by mnie zaskoczylo ze by chlopak dostal ale dziewczyna to napewno ktos to zrobil co nie ma honoru jest zwyklym lapsem ktory bije dziewczyny ;/
Stilon

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 lutego 2007, 10:57

Oj niemiłą informację przeczytałem po powrocie z imprezy oj bardzo niemiłą :?

Klub Kibica czy nie. Moze nawet nie kibice AZSu tylko Stilonu?(byli na meczu?)

Zauważam ze wszystko co fajne to oczywiście Kluby Kibica, kibice koszykówki, a jak sie coś "spier..." to nie Klub Kibica, a to moze kibica żużla, piłki noznej, a może i nawet ręcznej. Jak nie potraficie upilnować i trzymać porzadku to trzeba ponosić konsekwencje.

To my się staramy dostosować do "mody" panującej w świecie koszykówki kobiet, starając się uniknąć nawiązań do piłki nożnej (choć tego nigdy w całości się nie wyzbędziemy) to kolejne kluby dają nam sygnał, że jednak ten piękny świat miłosci i pokoju w koszykówce kobiet to bujda na resorach. I może nie warto?!

Oj zmienia nam się lista:

1) Lotos
2) Gorzów Wlkp
3) CCC (Bodzio antywiślak)

Sorry Live is brutal.

PS:jak my zaczniemy wszystkie kluby łączyć z piłką to chyba nikt do Krakowa nie będzie mógł przyjeżdzać.Ogarnijcie się KIBICE KOSZYKÓWKI
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2007, 11:05 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

StILon&AZS Gorzow
Nowy na forum

Postautor: StILon&AZS Gorzow » 11 lutego 2007, 11:01

PO TYM CO PRZECZYTAŁEM stwierdzam ze ludzie zow przedstawili w necie zla opinie o nas i nagonke na Stilon niewiem skad oni w ogole wytrzasneli ze to Stilon zrobil owszem bylo kilku chlopakow z pilki i wpsieralo kk AZS ale za nic w swiecie nikogo nieruszylismy tym bardziej ze to byly dziewczyny a nienalezymy do damskich bokserwo byc moze zrobil to jakis obcy opijany czlowiek niezwiazany z ruchem kibicowskim na Stilonie lub jakis inny kibic

bić dziewczyne to totalna porazka.......

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 11 lutego 2007, 11:04

A czy nie mogłaby się wypowiedzieć na forum ta Pani którą uderzono (ze znakiem zapytania!). Myślę , że jest to podstawa. Tu Brzeg.
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 11 lutego 2007, 11:04

StILon&AZS Gorzow pisze:PO TYM CO PRZECZYTAŁEM stwierdzam ze ludzie zow przedstawili w necie zla opinie o nas i nagonke na Stilon niewiem skad oni w ogole wytrzasneli ze to Stilon zrobil owszem bylo kilku chlopakow z pilki i wpsieralo kk AZS ale za nic w swiecie nikogo nieruszylismy tym bardziej ze to byly dziewczyny a nienalezymy do damskich bokserwo byc moze zrobil to jakis obcy opijany czlowiek niezwiazany z ruchem kibicowskim na Stilonie lub jakis inny kibic

bić dziewczyne to totalna porazka.......

Nie wazne kim byl, byl kibicem Gorzowa ... bo wybiegl z hali i stalo sie to tuz przed wejsciem. Jakos przyjezdzajace do nas osoby z Pabianic ŁKSu mogly sie czuc w naszej hali i po meczu bezpiecznie. Nie umieliscie zadbac o to zeby naszym sie nic nie stalo -> wasza strata. Znalezliscie sie na 2gim miejscu na liscie przedstawionej przez Marco.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 11 lutego 2007, 11:06

to może ja zabiorę glos.
niestety obrazaliscie slownie wczoraj i nasze koszykarki(teksty w stylu dobij ja, niech ma za swoje za tą trojke-o Skerze albo ADF) i nas kibicow(przymknij sie Ty kur..to do mnie :lol: )
nie wiem kto, rzeczywiscie koszulek klubu kibica nie mieli, szalikow tez chyba nie.
osoby ktora mnie powalila tez nie widzialam. bylam zajeta szukaniem w plecaku czapki i rekaiwczek.
uderzyl i uciekl.
z nosem w porzadku, glowa boli, reka rozwalona(upadajac na ziemie dosc mocno skaleczylam).
niestety dla niektórych będę życ :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

StILon&AZS Gorzow
Nowy na forum

Postautor: StILon&AZS Gorzow » 11 lutego 2007, 11:12

ann pisze:to może ja zabiorę glos.
niestety obrazaliscie slownie wczoraj i nasze koszykarki(teksty w stylu dobij ja, niech ma za swoje za tą trojke-o Skerze albo ADF) i nas kibicow(przymknij sie Ty kur..to do mnie :lol: )
nie wiem kto, rzeczywiscie koszulek klubu kibica nie mieli, szalikow tez chyba nie.
osoby ktora mnie powalila tez nie widzialam. bylam zajeta szukaniem w plecaku czapki i rekaiwczek.
uderzyl i uciekl.
z nosem w porzadku, glowa boli, reka rozwalona(upadajac na ziemie dosc mocno skaleczylam).
niestety dla niektórych będę życ :wink:

czyli byli to zwykli piknikowcy ktorzy wracali z meczu i pewnie byli pod wpływem alko ......
jeszce raz współczoje!!
jezeli pomożecie nam go zidentyfikowac
moge zagwarantowacd ze spotka go ....:D no :D

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 11 lutego 2007, 11:12

To wszystko wyjaśnia. Co na to Gorzów? U nas w Brzegu się też nie pokazujcie. Pierwszy taki skandal od lat! :oops: :evil:
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 11 lutego 2007, 11:17

czasem kibice sa cwani tylko u sibie, jak przyjedzie od nich kilu przyjezdnych... Ciekawe czy osoba, ktora Cie uderzyła zrobila by tak smao w Krakowie?? :roll:
Wstyd! :evil:

Wróć do „Kibice”