19 kolejka: AZS Gorzów-Wisła Kraków
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
czyli sama się prosiłam mówiąc krótko 
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
kwassek pisze:Nas to nie obchodzi kolego czy ktos byl z KK czy nie ... Reprezentowal calosc kibicow Gorzowa i niestety musicie poniesc za to spore konsekwencje. Co jak co ... ale w grupie byli mezczyzni, i jakby im sie cos stalo to nie byloby takiego halo. Niestety stalo sie i sie nieodstanie -> wiec dolaczacie do listy kolejnych wrogow krakowskiej Wisly.
By the way Ann trzymaj sie!
To ja się Ciebie zapytam o coś... nie o kosza a o Sprawę Wisły Kraków wycofanej z rozgrywek Europejskich. Pamiętasz przez kogo ?? cały kraków stał oporem, że to nie kibic więc jak możecie pisać że to ktoś kto był na meczu. Czy u Nas w GW zabite kibica a w Krakowie ?? więc ja się zastanawiam gdzie jest bezpieczniej. Stało się to przed halą rozumiem ale nie kumam czemu do KK macie pretensję i czemu ktoś uderzył dziewczynę no to jest szok.
Siedziałem też koło kibiców Wisły jakoś nie miałem do nich problemów bo wiem jak czuje się kilka osób w gronie kilkuset gospodarzy. Były niemiłe okrzyki od kilku osób i mnie też wpieniały teksty typu łysy siadaj itp ale sorry Wy też nie macie idealnych kibiców a pisanie, że mamy wpie... jak przyjedziemy do Was świadczy o waszym Buractwie i braku kultury, której zabrakło może kibicowi, może komuś kto na meczu wcale nie był.
Także zawodniczki macie spoko ale kopanie naszej jak leży to może fajnie wygląda jak na drużynę Mistrza Polski.
Wszyscy wiemy, że są jednostki które mają swój świat, są osoby, których nie posądzimy o to że mogą kogoś pobić a jest inaczej Należy pamiętać, że tego nie można wyeliminować bo zawsze znajdzie się jakiś debil.
Przykro mi naprawdę, że stało się coś takiego.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Fileep_ZKS pisze:Rosso-Nero pisze: Gorzowianie wołalina naszego trenera: "siadaj łysy", gdy przekraczał linię boiska( niezauważając jednocześnie , że trener Maciejewski także to robił).
Może ja się nie znam na koszykówce, ale chyba za przeszkadzanie naszym zawodniczkom w rozgrywaniu akcji poprzez machanie łapami to się brawa nie należą raczej?Nie oczekujcie że w takich emocjach jakich w tym MIEŚCIE nie było od ładnych paru lat ludzie będa się zachowywali jak w teatrze. Nie mówie tu już o incydencie poza halą...
Aha jeszcze jedno- kibice przyjezdni z tego co wiem zwykle dostają miejsca na balkonie na przeciwko klubu kibica AZS- wy usiedliscie w środku scisnietych ludzi (dlatego napisałem że 3 osoby od was bo tylko tylu ludzi w barwach dostrzegłem) więc się nie dziwcie takim reakcjom.
Pozdrawiam
Dobra Feleep ZKS wiec zanim zasiadziecie w Krakowie czy gdziekolwiek indziej w sektorze przeznaczonym dla gości nie zdziw się tkaim czy innym reakcją wobec Was. Arcyciekawe pojecie prezentujesz. Bo nie usiedli w sekotrze dla gosci to sie nie mają co dziwić ze takie rekacje. A ja sie jeszcze "łudziłem"
Widocznie niekotrzy przedstawiali obraz w krzywym zwierciadle(dobrze ze nie jestem naiwny i wiem czym świat kibiców się rządzi - bez chwalenia sie)
Może ja się nie znam na koszykówce, ale chyba za przeszkadzanie naszym zawodniczkom w rozgrywaniu akcji poprzez machanie łapami to się brawa nie należą raczej?
wiesz co przy tym incydencie odpusciłbys sobie podawanie takich argumentów. Zwłaszcza ze takie cos nie wyrządza nikomu krzywdy,a kazda forma zdeprymowania rywala jest dobra byleby byla w granicach rozsądku.
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2007, 13:40 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.

WislaLive.pl
- pawelsuch
- Amator
- Kontaktowanie:
Brak mi slow... wyszlismy na bandytow przez jakiegos idiote. ja podobnie jak zrobil to elen moge zagwarantowac ze nie byl to zaden z czlonkow KK bo siedzielismy na trybunie jeszcze dlugo po zakonczeniu meczu. Czytajac wczesniejsze wypowiedzi wnioskuje ze zrobil to ktos z przeciwnej strony hali, KK nie obrazal zadnych kibicow z Krakowa, jako KK staramy sie utrzymywac dobre stosunki z przyjezdnymi, zawsze chodzimy sie przywitac, zamienic pare slow. Fakt poszly slowa drukarze ale to w przyplywie emocji jakie dostarczyl mecz, jednakze napewno nic nie usprawiedliwia tego czynu mam nadzieje ze jakos sie wszystko wyjasni.... zenada!!
Schylalas sie i nic nie widzialas... nom ok, ale z nikim nie bylas? Nikt tego zdarzenia nie widzial?
Nie wiadomo czy mial koszulke, szalik czy cokolwiek zwiazane z AZSem. Dziwne zeby kibice koszykowki odpowiadali za cos co mialo miejsce poza hala i niewiadomo nawet przez kogo. Moze jakiegos pijanego goscia co akurat byl w tym miejscu, a moze kibica innej druzyny gorzowskiej.
Oczywiscie przykro, ze mialo to miejsce w Gorzowie i pozostaje przeprosic jako gorzowianin. Lepiej jednak chyba zapomniec o tym incydencie niz szukac kolejnych wrogow, a nastepnym razem jak kolezanka przyjedzie do Gorzowa przeprosic i zapewnic spokojny pobyt w stolicy woj. lubuskiego
Oczywiscie przykro, ze mialo to miejsce w Gorzowie i pozostaje przeprosic jako gorzowianin. Lepiej jednak chyba zapomniec o tym incydencie niz szukac kolejnych wrogow, a nastepnym razem jak kolezanka przyjedzie do Gorzowa przeprosic i zapewnic spokojny pobyt w stolicy woj. lubuskiego
ech. nie ma co sie usprawiedliwiać, jeśli chodzi o incydent. moge tylko powiedzieć, że nie był to nikt z młyna. z młyna też napewno nie poleciała ani jedna przyśpiewka obrażająca Wisłe ( chyba,że uznacie za taką te oto piosenke: " wygramy,wygramy,wygramy - Wisłe pokonamy" ). to, że ann została uderzona to chyba troche też nasza wina - moglliśmy podejść do wiślaków. tylko zawsze kibice przyjezdni zostają chwile po meczu,a wy wyszliście z całym tłumem. przepraszam w imieniu KK Wiślaków, sprawe postaramy sie wyjaśnić. mam nadzieje,że ann sie nic nie stało.
a w ogóle odnośnie wyzwisk - jak mamy zapanować w 20 osób nad całą halą ( ponad 1000 ludzi ) i zmobilizować ich do odpowiedniego zachowania? okrzyki drukarze i wywieranie presji na sędziach to też chyba normalka? i tak jeszcze raz sorry za zachowanie "pikinikowej części hali"
a w ogóle odnośnie wyzwisk - jak mamy zapanować w 20 osób nad całą halą ( ponad 1000 ludzi ) i zmobilizować ich do odpowiedniego zachowania? okrzyki drukarze i wywieranie presji na sędziach to też chyba normalka? i tak jeszcze raz sorry za zachowanie "pikinikowej części hali"
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Fileep_ZKS pisze:Może ja się nie znam na koszykówce, ale chyba za przeszkadzanie naszym zawodniczkom w rozgrywaniu akcji poprzez machanie łapami to się brawa nie należą raczej?![]()
A pan Maciejewski wychodząc za linie boiska pomagał w rozgrywaniu akcji przez koszykarki obydwu drużyn?
Fileep_ZKS pisze:Nie oczekujcie że w takich emocjach jakich w tym MIEŚCIE nie było od ładnych paru lat ludzie będa się zachowywali jak w teatrze.
Nie chodzi mi o zachowywanie się jak w teatrze, ale my tak nie wołamy na kibiców gości i nie grozimy im pobiciem za kibicowanie swojej drużynie, ale o tym pewnie już się przekonacie, bo wydarzeniem po meczu zaprzepaściliście to.
Nie mówie tu już o incydencie poza halą...
Fileep_ZKS pisze:Aha jeszcze jedno- kibice przyjezdni z tego co wiem zwykle dostają miejsca na balkonie na przeciwko klubu kibica AZS- wy usiedliscie w środku scisnietych ludzi (dlatego napisałem że 3 osoby od was bo tylko tylu ludzi w barwach dostrzegłem) więc się nie dziwcie takim reakcjom.
Pozdrawiam
My nie siedziliśmy w srodku ściśniętych kibiców, tylko na uboczu.[/quote]
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
mam takie jedno konkretne pytania...skad plynely te obrazliwe slowa w wasza strone bo chyba raczej nie od KK, co do "drukarze" to wiadomo jak to czlowiek reaguje w czasie emocji zauwaza tylko niesprawiedliwe sedziowanie dla wlasnej druzyny, a tak naprawade takie bylo dla obu stron...a co do calej zaistnialej sytuacji najbardzij boli mnie to ze nagonka na Gorzow zostala zapoczatkowana przez jakiegos debila nie zwiazanego z KK, ani przypuszczam majacego niewiele do powiedzenia w sprawie kultury wsrod kibicow...no ale coz skoro jeden baran przeslania wam widok calosci grona kibiowskiego w Gorzowie to wasza sprawa
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
AroGW widze ze idziesz na argumenty z piki wiec proszę bardzo.
A ktos zaprzeczał ze nie byl to kibic Wisły?? Nie obchodzi mnie co mówią dzieci nesotrady i wielkie głowy od porzadkuw naszym pikenym kraju.
Dlatego ze my zyjemy w Krakowie w miescie bez reguł to dla innych pwinna byc przestroga zeby pilnowac wlasnego podwórka i tym bardziej ie narazać się innym.
I widze ze argumentów z wislackeigo kosza to trzeba sie pilką posilkowac? a mielismy nie mieszać pilki do kosza. Zdecydujcie sie k...a wkoncu.
Nie u nas nie jest bepziecznie ale gowlnie chodiz o relacje TS-HKS-KS a nie Kraków - miejsce worgie kibicom kosza. Ale chyba niektorym zlezy by tak sie stało. teraz tlyko kwestia czasu az o Was zaczną pisac gazety ze pojawili sie chuligani koszykarscy. Skonczy sie podpinanie piłki i wtedy zoabczycie jak to miło jest.
A ktos zaprzeczał ze nie byl to kibic Wisły?? Nie obchodzi mnie co mówią dzieci nesotrady i wielkie głowy od porzadkuw naszym pikenym kraju.
Dlatego ze my zyjemy w Krakowie w miescie bez reguł to dla innych pwinna byc przestroga zeby pilnowac wlasnego podwórka i tym bardziej ie narazać się innym.
I widze ze argumentów z wislackeigo kosza to trzeba sie pilką posilkowac? a mielismy nie mieszać pilki do kosza. Zdecydujcie sie k...a wkoncu.
Nie u nas nie jest bepziecznie ale gowlnie chodiz o relacje TS-HKS-KS a nie Kraków - miejsce worgie kibicom kosza. Ale chyba niektorym zlezy by tak sie stało. teraz tlyko kwestia czasu az o Was zaczną pisac gazety ze pojawili sie chuligani koszykarscy. Skonczy sie podpinanie piłki i wtedy zoabczycie jak to miło jest.

WislaLive.pl
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
tadeo86 pisze:mam takie jedno konkretne pytania...skad plynely te obrazliwe slowa w wasza strone bo chyba raczej nie od KK,
Obraźliwe słowa płyneły do nas od kibiców druzyny z Gorzowa siedzacych nad nami.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs