CCC Polkowice - AZS PWSZ Gorzów 18.02.2007
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
Sorry ze ciagne off-topic ale do cholery Mikey ile razy jeszcze będziesz te tyrady wygłaszał? Nie dochodzi to do ciebie że AZS PWSZ to nie eŁKSa, to jest klub który istnieje od 7 lat, sukcesy ma od 3 więc siłą rzeczy na mecze, szczególnie takie chodzi mnóstwo przypadkowych ludzi, więc nie kumam o co masz pretensje do AZSiaków, chcesz pokazać na siłe jaki to Ty jesteś kumaty bo z eŁKSy, przestań ich mierzyć miarą takich ekip jak Wisła czy ŁKS bo to zupełnie inny świat i wydawało mi się że nie trudno to zrozumieć, a ty ciągniesz temat na dodatek nie dotyczący twojej ekipy. Tyle odemnie, a żeby nie było całkiem off-topicowo to życze udanego wyjazdu 
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Tak musze i będe to robił. Ann mimo że jest z Wisły jest moją koleżanką i gówno mnie obchodzi twoje "no comment". Jakos Wisła Kraków z ktora ŁKS nie ma zadnej zgody była w Łodzi, Wiślacy nie zostali ani obrażeni, ani pobici, a po spotakaniu pili z nami w elkaesowskiej knajpie. Tymczasem w takim Gorzowie, nie potraficie zapanowac nad gówniarstwem. Dlaczego mam nie zareagowac? Okryliście sie hańba i nikogo nie interesuje czy to był grzeczny kibic z KK (jak to nazywacie) czy jakis gnojek. Kiedy ja jade na wyjazd nie będe sie tłumaczył np. w Poznaniu ze nigdy nie biłem nikogo z Lecha, jestem kibicem LKS i ponosze solidarna odpowiedzilnosć za to co zrobił ŁKS. Z wami będzie tak samo.Endrju pisze:Mikey widze ze wszedzie musisz dodac swoje "5 groszy" no coment...

Macie dzial kibice.
Temat tymczasowo zablokowany.
Temat tymczasowo zablokowany.
elen pisze:A wiec z moich informacji wynika, że wyjazd bedzie kosztował ok 30 zł. Oczywiście dla Klubu Kibica przewidziane są zniżki. Wyjazd po południu, powrót ok 24.00. Chętnych prosze o zgłoszenia!!!
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”