19 kolejka: AZS Gorzów-Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 11 lutego 2007, 19:10

Bynajmniej nie wypieram sie tego ze nie byl kibicem Wisły.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 11 lutego 2007, 19:15

kwassek pisze:Bynajmniej nie wypieram sie tego ze nie byl kibicem Wisły.

kwassek, nikt nie wypiera sie tego że to była osoba z Gorzowa. Zapewne nawet kibic AZSu. Ale zrozumcie, że gadaniem i wzajemnymi oskarżeniami nic nie zdziałamy. Wiec po co to??
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 11 lutego 2007, 19:24

Ja dyskusje prawie od samego poczatku uwazam za zakonczona. A jedynie odpowiadalem Zolnierzowi na jego posta.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 11 lutego 2007, 19:48

ŻOŁNIERZ pisze:No to patrząc tak jesteś odpowiedzialny za pewnego gościa który pewnego dnia rzucił nożem z trybun wisły. I co teraz powiesz? Podpisujesz się pod tym czynem?

Wisły piszemy wielką literą, to raz.

Dwa, to prawda jest taka że za ten wyczyn z nożem bekneli wszyscy kibice Wisły, nie ważne w jakis sposób byli 'odpowiedzalni' za zajście.

Trzy, nie byłoby wielkiego halo gdyby nie to że gonga zaliczyła kobieta. Sorry, to nawet nie jest frajerska akcja tylko skurwysyństwo.

Ale jak już pisałem na wstępie, nie ma się co napinać. Pożyjemy, zobaczymy co z tego się urodzi.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

STILONOWIEC
Nowy na forum

Postautor: STILONOWIEC » 11 lutego 2007, 20:25

zolnierzu, za duzo sie telewizji naogladales : ) Mylisz fakty, miejsca i osoby :)
a co do uzytkownikow forum ktorzy sa z gorzowa i pisza teksty w stylu " wstydze sie teraz ze jestem gorzowianinem itd" to jak napisal pewien madry czlowiek na forum Stilonu dzis : chuj w dupe takim kibicom i takim obywatelom gorzowa. czyzbyscie sie bali tych kilku grozb ?

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 11 lutego 2007, 20:28

Czyli gdyby strzał zaliczył piknik to byłoby w porządku? Oczywiście gość a nie gościara. No to patrzenie kibica? piłkarskiego, a tym mówimy won z hal koszykówki. Stało się żle. Ale jestem daleki od obarczania wszystkich kibiców Gorzowa winą. Czy Lans Ekipa jest odpowiedzialna za kibiców Widzewa? I odwrotnie. A jakieś wendety to już pomysł chory do kwadratu. z mojej strony koniec.

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 11 lutego 2007, 20:29

STILONOWIEC pisze:zolnierzu, za duzo sie telewizji naogladales : ) Mylisz fakty, miejsca i osoby :)
a co do uzytkownikow forum ktorzy sa z gorzowa i pisza teksty w stylu " wstydze sie teraz ze jestem gorzowianinem itd" to jak napisal pewien madry czlowiek na forum Stilonu dzis : chuj w dupe takim kibicom i takim obywatelom gorzowa. czyzbyscie sie bali tych kilku grozb ?

A co masz na myśli konkretnie?

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 lutego 2007, 20:35

ŻOŁNIERZ pisze:Czyli gdyby strzał zaliczył piknik to byłoby w porządku? Oczywiście gość a nie gościara. No to patrzenie kibica? piłkarskiego, a tym mówimy won z hal koszykówki. Stało się żle. Ale jestem daleki od obarczania wszystkich kibiców Gorzowa winą. Czy Lans Ekipa jest odpowiedzialna za kibiców Widzewa? I odwrotnie. A jakieś wendety to już pomysł chory do kwadratu. z mojej strony koniec.

nie nie było by w porządku gdyby dostał gośc-piknik ale wyjazd to wyjazd i każdy się musi liczyć z różnymi reakcjami.

Nikt w świecie kibiców nie uznaje damskich bokserów dlatego taka, a nie inna rekacja.

Lans Ekipa to raczej ŁKS Łódź, a nie Widzew.

Wątpię aby chłopaki z ŁKSu tolerowali na hali obecność gościa z Widzewa tak jak to ma miejsce z Pamelą. Choć u nas w Krakowie to nawet dziewczyna z KSC nie miała by wstępu.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

STILONOWIEC
Nowy na forum

Postautor: STILONOWIEC » 11 lutego 2007, 20:36

to mam na mysli ze piszac ze was czterech p... 15 stilonowcom przyprawia mnie o smiech jak rzadko kiedy. narazasz sie conajmniej na utrate wiarygodnosci piszac takie glupoty. albo nie byli to stilonowcy albo wypiles wtedy za duzo browaru :]

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 11 lutego 2007, 20:39

STILONOWIEC pisze:to mam na mysli ze piszac ze was czterech p... 15 stilonowcom przyprawia mnie o smiech jak rzadko kiedy. narazasz sie conajmniej na utrate wiarygodnosci piszac takie glupoty. albo nie byli to stilonowcy albo wypiles wtedy za duzo browaru :]

On mówi o meczu sprzed jakis 10 lat jak kosz był Stilonowski. A ja jeszcze raz powtórze to do czego odnosił sie Mikey- nie oczekujcie od ekipy która liczy 12 łebków srednio 16 lat megakumatosci i trzymania w ryzach całej hali, kosz na Chopina ma 7 lat z czego 3 w ekstraklasie i na mecze chodzi mnóstwo przypadkowych ludzi, to nie ŁKS czy Wisła...

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 11 lutego 2007, 20:41

Chodzi Tobie o ta bójkę na parkiecie? Sa zdjęcia z tego wyjazdu. Można zobaczyc na kogo polowali kibice stilonu i przed kim uciekali. Z chęcią zamieszczę. Starsza pani (łyżeczka) trzy małolaty itd. Na parkiet skoczyło 4 gości-Czarny,Rempała,Ja i ktoś jeszcze. Stilonu około 15. Wybiegli na parkiet. Na trybunach nikogo jeszcze nie było. Skoczyli po flagi. I zamiast zostać na parkiecie dali prawie wszyscy drapaka na trybuny na długiej prostej. Zostało na parkiecie może 5. Reszta zostawiła kumpli.. :lol: Ochrona (trzech dziadków) zaczeła nas gonić. Więc tłukłem stilonowca i odpychałem dziadka. mogli nas roznieść,a dali ciała. Póżniej stojąc na ulicy za halą (trybuna za koszem miałaszybe wychodzącą na ulice) napinali się. A przecież przed meczem bez publiki mieli mozliwośc udowodnienia nam tego co chcieli. Po meczu gdy zebrali się w ,,kupę,, próbowali dostać się do autokaru. Ale jakoś im to nie wychodziło.

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 11 lutego 2007, 20:43

STILONOWIEC pisze:to mam na mysli ze piszac ze was czterech p... 15 stilonowcom przyprawia mnie o smiech jak rzadko kiedy. narazasz sie conajmniej na utrate wiarygodnosci piszac takie glupoty. albo nie byli to stilonowcy albo wypiles wtedy za duzo browaru :]

Idz do starzych kolegów i spytaj się o tą akcje. Uciekac u siebie . Porażka.

Frist
Nowy na forum

Postautor: Frist » 11 lutego 2007, 21:38

ŻOŁNIERZ pisze:

Idz do starzych kolegów i spytaj się o tą akcje. Uciekac u siebie . Porażka.

widze ze nawet chuligan tu jest :lol:
Stilon

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 lutego 2007, 22:54

Na prośbę miedzy innymi osoby najbardziej uprawnionej, czyli Ann (TRZYMAJ SIĘ!!! Mam nadzieję, że szybciutko dojdziesz do zdrówka!) temat ten ponownie ogłaszam za ZAMKNIĘTY!

Ps. O sytuacji opisanej przez Żołnierza wielokrotnie było już pisane na KKForum... świadkami jej było wiele osób... dawne czasy;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Kibice”