Co zrobić z Grześczyk ??
Moderator: patrese
Co zrobić z Grześczyk ??
dzisiaj po raz kolejny pokazala w meczu z CCC ze najwidoczniej placa jej za to zeby Tecza nie wygrywala .. dziewczyna nie powinna grac w Ford germaz ! czy ktos to zauwaza?? czy tylko ja jestem tak ciety na nia...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Co do tej osoby wypowiadałem się już wiele razy i zdania nie zmieniam. Ale dzis widzę znaczny postęp - grała 5 minut a nie 20 więc jest już dobrze...
Dziś nie należy jej winić za porażkę absolutnie, choć kilka "akcji" było naprawdę porażających... Z tego co wiem gra w Tęczy, bo nie ma kto grać. Pozostaje mieć nadzieję, że skończą się kontuzje i do gry wróci przede wszystkim Aga Budnik, która jest wręcz niezbędna dla naszej drużyny.
Dziś nie należy jej winić za porażkę absolutnie, choć kilka "akcji" było naprawdę porażających... Z tego co wiem gra w Tęczy, bo nie ma kto grać. Pozostaje mieć nadzieję, że skończą się kontuzje i do gry wróci przede wszystkim Aga Budnik, która jest wręcz niezbędna dla naszej drużyny.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

patrese powiem tak jak nie ma kto grac? za nia mozna byloby w styczniu sprowadzic jakas dziewczyne na obronce chociazby wypozyczyc ale nei dzialacze skupili sie tylko na jednej amerykance ... a nikt nei widzi ze lawka rezerwowych jest krotka i nalezalo postarac sie o jakąs dobra polke albo chociaz przecietna ktora by potrafila podac pilke i nie przedluzac gry co pani grzescyk skutecznie praktykuje
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
w tym meczu Kasia i tak wyjatkowo krotko zagrala:) no ale co sie dziwic wiele dobrego nie zrobila, moim skromnym zdaniem jej czesc minut spedzanych na parkiecie powinna przejac Kasia Rezler, niewiem co sie z ta dziewczyna stalo, ale to byla jedna z liderek w zeszlym sezonie, teraz mysle ze to jest kwestia psychiki, dziewczyna praktycznie nie gra, nierozumiem dlaczego treneiro daje jej tak malo minut, ta dziewczyna naprawde sporo potrafi i napewno nie jest slabsza od Grzesczyk, ma za soba dosc ciekawa historie, byla w dobrych klubach i osiagbela pewne ukcesy kilka lat temu, powinna dostac w jednym meczu sporo minut a mialaby szanse na rozegranie sie i udowodnienie zajcowi ze sporo potrafi.
pozdro
pozdro
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
oj gosciu nie wypowiadaj sie nie znajac tematyki juz wiekszosc ludzi mowi ze i ona tez nam sie nie przydaje dolacz jeszcze Soroczynska i Lubak to wyjdzie ci ze te 4 zawodniczki nie sa nam potrzebne ....
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ja powiem więcej - na ekstraklasę nie nadaje się również Krzywicka, Rezler, a i co do Rivers też miałbym duże wątpliwości.
Tyle że od Grześczyk pozostałe wymienione tutaj i poprzednio różniły się tym, że nie grały albo grały niezwykle rzadko, natomiast Katarzyna Grześczyk grała po 20 minut w każdym meczu i walnie przyczyniała się do porażek naszego zespołu. Więc czyszczenie zespołu od pakietu Grześczyk + Grześczyk jest jak najbardziej uzasadnione. Przed następnym sezonem trzeba czyścić dalej, bo nie do pomyślenia jest fakt utrzymywania w kadrze zespołu tylu całkowicie nieprzydatnych zawodniczek.
Tyle że od Grześczyk pozostałe wymienione tutaj i poprzednio różniły się tym, że nie grały albo grały niezwykle rzadko, natomiast Katarzyna Grześczyk grała po 20 minut w każdym meczu i walnie przyczyniała się do porażek naszego zespołu. Więc czyszczenie zespołu od pakietu Grześczyk + Grześczyk jest jak najbardziej uzasadnione. Przed następnym sezonem trzeba czyścić dalej, bo nie do pomyślenia jest fakt utrzymywania w kadrze zespołu tylu całkowicie nieprzydatnych zawodniczek.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ