19 kolejka: Odra Brzeg-AZS Jelenia Góra

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 12 lutego 2007, 11:19

o samej oprawie meczu wypowiem sie jak najbardziej pozytywnie, bo zarowno z jednej jak i z drugiej strony doping byl niezly, fakt ze za bardzo nie slyszalem kibicow z Jeleniej ale to z pewnoscia przez to ze praktycznie caly czas z naszej strony doping, a to przeciez norma ze sie nie slyszy zbyt dobrze w mlynie,
teraz troche bardziej przykra sprawa, chociaz do konca nie jestem przekonany czy przykra, w koncu sie nic nie wydarzylo. Na hale dotarlem okolo godzine przed meczem i od razu od wejscia uslyszalem o napinkach, po spaleniu kiepa udalismy sie z Wojtkiem na sektor kibicow gosci z pytaniem o co dokladnie chodzi z racji tego ze dopiero weszlismy na hale, w odpowiedzi kibicow z Jeleniej wyszlo ze to z naszej strony byly jakies zaczepki, poszlismy wiec na swoj sektor i tam uslyszelismy ze zaczeli kibice AZS-u, (moglem sie zreszta spodziewac roznych relacji zdarzen). Podszedlem do tego z dystansem ale fakt ze z 12 solowek usmialem sie strasznie, chyba kazdy musialby sie w jakas kolejke ustawic czy co ale mniejsza o to. Tlumaczyc nikogo nie bede bo jak dla mnie reakcje niektorych od nas sa podytkowane zachowaniem Waszych kibicow na meczu w Jeleniej, (telefony po rygla czy kogos takiego, wyzywanie zarowno nas jak i dziewczyn, i gesty przez ktore niektorzy mogliby wypasc przez balustrade) jak dla mnie oczywiscie byla to reakcja na tamten mecz. Natomiast co do szacunku was do nas to jakos nam na nim nie zalezy juz od meczu w Jeleniej Gorze gdzie pokazaliscie swoje dwa oblicza, najpierw bluzgi, na koniec meczu wesole piosenki na pozegnanie. A kto wyszedl z propozycja 12 solowek :lol: tego akurat nie wiem, nie bylo mnie wtedy na hali jeszcze.
Co do malyszowek na hali jest jedna tak samo jak drewniane deseczki tez w liczbie jednej pary. Szczesliwym posiadaczem malyszowki jest gosc ktory trabi w nia kilka lat juz chyba i skoro ma na to zajawke niech trabi, posiadaczem deseczek natomiast jest starszy pan ktory pamieta jeszcze czasy Stali i jakos nikomu od nas nie przeszkadza ze lubi w nie uderzac tym bardziej ze i tak praktycznie go nie slychac jakjest glosno. Jak dobrze pamietam wracajac do malyszowek mieliscie ich okolo 8 moze nawet 10 dokladnie nie pamietam na meczu w I rundzie, wiec nasza jedna zreszta nie nazwe jej nasza, tylko tego goscia :) to maly pikus przy waszych osmiu. Pozdrawiam.

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 12 lutego 2007, 11:25

Aha chyba jeszcze chyba nie wypowiedzialas co sie działo co meczu kiedy sponczyl sie mecz a wszyscy spiewali bluzgi na Jeleniom Góre i AZS... :? :shock:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 12 lutego 2007, 11:49

TyLkO AzS KKJG pisze:Aha chyba jeszcze chyba nie wypowiedzialas co sie działo co meczu kiedy sponczyl sie mecz a wszyscy spiewali bluzgi na Jeleniom Góre i AZS... :? :shock:

fakt bylo pare przyspiewek adresowanych do was ale w wiekszosci ich odbiorca byl szmajdzinski i ten maly lysy sedzia o dziwo waclaw sedziowal wczoraj poprawnie, ale jak juz powiedzialem byly one reakcja na to co dzialo sie podczas meczu w I rundzie, osobiscie nie wiem czy jest sens ciagnac dyskusje bo sadze ze i jedna strona i druga ma tu sporo racji a rozmawiac mozna praktycznie bez konca bo na argument jednej strony druga bedzie miala z pewnoscia odpowiedz, pozdro

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 12 lutego 2007, 13:08

Widze ze coraz wiecej ciekawych wydarzen mnie omija, chyba czas zwijać tabołki z obczyzny :P
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 12 lutego 2007, 17:35

Podobnie jak MuFa przybyłem z opóźnieniem i juz słyszałem na wstępie o jakichś zaczepkach ze strony Jeleniej.Niewiem kto zacząłi jak i co.NIe obchodzi mnie to.Na pierwszym meczu nie byłem ale słyszałem co nieco.Co tak obraźliwego na Was leciało chłopaki to mi pryzpomnijcie.A tak ajk ktoś tak m napisał.Na forum mozna pisac wszystko.I potem powiedzieć jaki to jestem pokrzywdzony.Nie twierdze wcale że nic nie było z naszej strony.Niewiem jak było.A co do szacunku do Was to juz dawno go straciłem.Kiedy jeszcze byliście w pierwszej lidze.I kiedy to ekipa zobaczyła w Jeleniej że przyjechało 4 facetów i dziewczyna.I że jeden (znaczy sie ja) ma szalik.Jaaaaaaaaaa On Ma Szalik!! I to nie jest nasz szalik!! No a potem otwarty tekst że nie wyjde z hali z tym szalikiem. Chodzi o mecz o wejście do ekstraklasy z SMS a potem decydujacy mecz to prowokacje kolejne do nas i kibiców z Łomianek.Aż ciśnie sie na usta słowo "żenada".Ale na tym forum jest jz mocno wyświechtane.Wiec powiem że jakoś mnie nei przekonują Wasze wypowiedzi.Bo my jesteśmy bandą kozaków z zadupia a Wy to niby Mafiozi z Jeleniej :lol: Dajcie spokój. Jak sie coś stanie (albo jak sie nie stanie) to od razu tragedia.Czemu nie zadzwoniliście po Policje? Groźby itp. to jest karalne!! My świeci nie jestesmy i nigdy nie byliśmy a Wy za to jesteście przykłądem dla mas :lol:

No i na tyle. Pytania? :D
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Kuba1992
Amator

Postautor: Kuba1992 » 13 lutego 2007, 20:02

KOSZMAR pisze:aaaa i jeszcze jedno wie ktoś na jakiej stronce moga być zdjęcia robione na emczubo niewime gdze ich szukać i czy juz ich szukać???
pls o info
z gory thx i pozdrawiam

http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... &p=2&g=444
Tu masz zdjęcia z meczu Odra - Jelenia
Pozdro

Wróć do „Kibice”