19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Wez sie skontroluj czlowieku
Bezpodstawnie napisales ze padaly z naszych ust rasistowskie okrzyki.
Dowody,dowody prosze!!!!!!!!!!
Nie masz? Wypad.
Jetsesmy beniaminkiem i chcesz nas oczerniac przed cala Polska??
Takie bezpodstawne oskarzenia to sobie w anusa wsadz!!
Tez mozemy pojechac na jakis wyjazd i pozniej tu napisac ze wyzywano nasze zawodniczki,ale nie o to tu chodiz.Nie gracie fair i tyle.Skoro stales kolo nas to czemu nic nie powiedziales,nagrales,na konferencji prasowej nikt nie wspomnial o rasistowskich wyzwiskach.A na konferencji byl wasz r\trener i zawodniczka ktorzy byli pzrez caly mecz kolo sektora KK.Oni nie slyszeli a wy slyszeliscie?? Gdy podczas meczu z Lotosem krzyknelismy cos na sedziow to zaraz na koferencji trener Skrzecz powiedzial o tym zachowaniu.A jezelibysmy krzyczeli cos rasistowskiego to by ten wasz trener nie wspomnial?? Nie sadze.Od rasistowskich okrzykow chyba gorsze moze byc tylko pobicie zawodniczek.A tych 2 rzeczy sobie nie wyobrazam.I jeszzce raz prosze o kontrolowanie sie i nieoskarzanie nas o takie rzeczy !! Ta sytuacja jest mocno napieta ,ciekawe jak to sie zakonczy....
Bezpodstawnie napisales ze padaly z naszych ust rasistowskie okrzyki.
Dowody,dowody prosze!!!!!!!!!!
Nie masz? Wypad.
Takie bezpodstawne oskarzenia to sobie w anusa wsadz!!
Tez mozemy pojechac na jakis wyjazd i pozniej tu napisac ze wyzywano nasze zawodniczki,ale nie o to tu chodiz.Nie gracie fair i tyle.Skoro stales kolo nas to czemu nic nie powiedziales,nagrales,na konferencji prasowej nikt nie wspomnial o rasistowskich wyzwiskach.A na konferencji byl wasz r\trener i zawodniczka ktorzy byli pzrez caly mecz kolo sektora KK.Oni nie slyszeli a wy slyszeliscie?? Gdy podczas meczu z Lotosem krzyknelismy cos na sedziow to zaraz na koferencji trener Skrzecz powiedzial o tym zachowaniu.A jezelibysmy krzyczeli cos rasistowskiego to by ten wasz trener nie wspomnial?? Nie sadze.Od rasistowskich okrzykow chyba gorsze moze byc tylko pobicie zawodniczek.A tych 2 rzeczy sobie nie wyobrazam.I jeszzce raz prosze o kontrolowanie sie i nieoskarzanie nas o takie rzeczy !! Ta sytuacja jest mocno napieta ,ciekawe jak to sie zakonczy....
SEP-CE pisze:nawet nie patrze !! bo ja chcialem tylko wyjaśnienia pewnej sprawy, a widocznie nie doszło do porozumienia między aproma osobami na tym forum !!
mi tez sie wydawalo ze doszlismy jakos do porozumienia, tez chcialem zakonczyc ten temat no ale sory nie pozwole obrazac siebie i swojego miasta.
pozdro
czuken pisze:Dowody,dowody prosze!!!!!!!!!!
Nie masz? Wypad.
ale czego z taką złościa do mnie ?? a wogole czy to do mnie ?? ja widzialem i chcialem kwestie wyjaśnic !! troche sie udal, ale nie tylko ja to widzialem bo przed meczem widzial to Kuba !!
poza tym czemu mialbym Was oczernaic ????????? czlowieku czy ja napisalem, że coś do Was amm ?? że Was nie lubie ?? przed meczem jeszcez spokojnie po koleżeńsku, ale teraz to ja patzre to do mnie nieprzyjaźnie !!
ty, ja chcialem coś wyjasnic a ty już masz mnie za wroga !! przynajmniej ja tak to odczuwam !!
bartas pisze:mi tez sie wydawalo ze doszlismy jakos do porozumienia, tez chcialem zakonczyc ten temat no ale sory nie pozwole obrazac siebie i swojego miasta.
pozdro
bartas ja Was w żaden sposob nie obraziłem , a jeśli tak to od siebie powiem to co nikt na tym forum jeszcez nie powiedzial : PRZEPRASZAM !! bo od tego powinno sie zacząc i na tym byłoby koniec dyskusji !! ale zaczęły się spory między użytkownikami co moze spowodowac że zamiast stosunkow neutralnych będą wrogie !! i po co ?? przez jeden wypadek ?? i to przez jakieś bachory !! Ludzie nie bądźmy śmieszni tylko dojdźmy do wspólnego porozumienia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tylko apeluje !!
SEP-CE to bylo do Bodzia.Jak taki kozak czemu wczoraj nic nie mowil?? Bo w drodze powrotnej sobie ubzdural zeby takie cos napisac?? Zeby miec co robic pzred kompem? Zeby miec co pisac? Leszno=rasisci to tak nie przejdzie,takie slowa bardzo bola i uwierzcie ze wlasnie to Leszno tego tak nie zostawi...
SEP-CE - Ty widac jestes w pozadku, mozna pogadac, wszytsko bylo bliskie wyjasnienia i zakonczenia tego sporu ale jak widzisz dwoch Twoich kolegow nie chce odpuscic, a my sie tylko bronimy bo taka w koncu natura czlowieka, chyba sie temu nie dziwisz, napewno sam poczulbys sie obrazony jakby ktos ciebie wyzywal od rasistow..
pozdro
pozdro
to przepraszam Czuken
bo już się balem hehe. a co do bartasa to się w zupełnosizgodzę też bym byl urazony, ale trochę mi wstyd albo glupio bo to były za mocne slowa od Bodzia, ale myśle że powie to "przepraszam" bo powinien !! a po za tym kto jest tym 2 ?? :> i tak odchodząc od tematu, Wy sami kupywaliście tę sektorówe ??
SEP-CE: no widac sa jeszcze porzadni ludzie, do ciebie nic nigdy nie mialem, ty nas nie obraziles dlatego nic zlego na Ciebie nie powiedzialem i nie powiem, mam nadzieje ze bedzie to takie "przelamanie lodow" i skonczy sie ten konflikt, pozdro dla Ciebie i mam nadzieje ze Twoi koledzy tez zmodrzeja <piateczka>
Kuba pisze:Yahoo pisze:na dzień dzisiejszy stosunki miedzy Lesznem a Polkowicami na pewno zmieniły się. Jeśli się utrzyma Tęcza Leszno to z przyjemnością kibice Leszczyńscy ( na pewno nie KK ) potowarzyszą wam w wchodzeniu na Hale jak i braniu udziału w meczu. Przez osoby które nie umieją porozmawiać na spokojnie osoby które przyjadą dopingować swój zespół może spotkać nie przyjemność podziękujcie kolegom!! Radził bym nie pogarszać i tak napiętej sytuacji dlatego nie wypowiadajcie się!!
Apeluję jednak o wstrzemięśliwość przed takimi groźbami. z naszej strony padło jasno, że za taki stan rzeczy obwiniamy KK a nie wszystkich kibiców. "równanie" Bodzia ma swój 'przypis' i go tez bierzcie pod uwage. nikt z nas nie mówi wam, że w Polkowicach będziecie mieli gorąco, więc i z waszej strony apelowałbym o to samo.
ja nie jestem kibicem Tęczy chyba to już pisałem bronię dobrego imienia KK. I pamiętaj ze przez wpisy o których jest tu mowa sami sobie utrudniacie, a jeśli gdzieś KK będzie miał gorąco ( w sensie poza sportowym ) to na pewno będzie rewanż.