19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 lutego 2007, 20:59

bartas pisze:SEP-CE: no widac sa jeszcze porzadni ludzie, do ciebie nic nigdy nie mialem, ty nas nie obraziles dlatego nic zlego na Ciebie nie powiedzialem i nie powiem, mam nadzieje ze bedzie to takie "przelamanie lodow" i skonczy sie ten konflikt, pozdro dla Ciebie i mam nadzieje ze Twoi koledzy tez zmodrzeja <piateczka>

SEP-CE pisze:Wy sami kupywaliście tę sektorówe ??

taa walczylismy z nia caly weekend, koszty sami oczywiscie pokrywalismy..jakos chyba wyszlo co powiesz?
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2007, 21:01 przez bartas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 12 lutego 2007, 20:59

bartas pisze:
KACPERS pisze: Przeszkadzało Ci to że sobie "samolocik" robiła ??

nie, ani troche mi to nie przeszkadzalo, czy napisalem cos takiego? jak dla mnie to se moze robic co chce, napisalem to tylko w celu zinterpretowania tego gostu, bo niewiem czy jej o cos chodzilo.:)

KACPERS pisze:Nikt nie nazwał was "PSAMI" to jest porównanie " łżeć jak pies". A jeśli tego nie możesz pojąć to mi przykro. a po za tym spójrz co sam napisałeś:

Misiex - jesteś naprawdę w porządku w odróżnieniu od Twoich dwóch wyżej wymienionych kolegów. Ich posty są coraz ostrzejsze wobec nas i mimo osiągniętej zgody kilka godzin temu, oni piszą coraz większe bzdury.
Już termin "rasiści" im nie wystarcza więc jesteśmy teraz jeszcze psami.
Tego już za wiele. Więc jeśli nie odszczekają tego jak psy i nie przeproszą nas za te poważne i bezpodstawne oskarżenia, to zgody na pewno długo nie bedzie. Jeśli myślicie, że można komuś nawrzucać i tak po prostu zamknąć temat to się mylicie. Nie w tej sprawie i nie przy tak poważnych pomówieniach.
Skandaliczne jest zachowanie niektórych na tym forum.

Ja też mam sie obrazić za psa?

to bylo matefora i porownanie szczekac jak pies...chyba o to chodzilo koledze..

pozdro

nie chodzilo jej o to ze poprostu na sali byla dobra atmosferka z obydwu stron kk a w ten sposob cieszyla sie ze zdobytych punkcikow :lol: a co do tego tanca to bawila sie razem ze swoimi kibicami :lol: Tauszka:*

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:01

SEP-CE pisze:Wy sami kupywaliście tę sektorówe ??

bartas pisze:taa walczylismy z nia caly weekend, koszty sami oczywiscie pokrywalismy..jakos chyba wyszlco powiesz?

pierwszy raz bardzo fajnie :) z czymś po bokach :P zimnymi ognaimy czy czymś bo nie zauwazylem :)[/quote]

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 12 lutego 2007, 21:02

sami my od klubu nie dostajemy na oprawy meczowe.. cala sektorówka to jest ciekza praca calego KK... a takie pytanko podobalo sie??
sorry za błedy leci spontan

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 lutego 2007, 21:02

Heh byly ognie ale malo bo sektorowka poki co nas splukala :D

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 lutego 2007, 21:03

Yahoo pisze:
Kuba pisze:
Yahoo pisze:na dzień dzisiejszy stosunki miedzy Lesznem a Polkowicami na pewno zmieniły się. Jeśli się utrzyma Tęcza Leszno to z przyjemnością kibice Leszczyńscy ( na pewno nie KK ) potowarzyszą wam w wchodzeniu na Hale jak i braniu udziału w meczu. Przez osoby które nie umieją porozmawiać na spokojnie osoby które przyjadą dopingować swój zespół może spotkać nie przyjemność podziękujcie kolegom!! Radził bym nie pogarszać i tak napiętej sytuacji dlatego nie wypowiadajcie się!!

Apeluję jednak o wstrzemięśliwość przed takimi groźbami. z naszej strony padło jasno, że za taki stan rzeczy obwiniamy KK a nie wszystkich kibiców. "równanie" Bodzia ma swój 'przypis' i go tez bierzcie pod uwage. nikt z nas nie mówi wam, że w Polkowicach będziecie mieli gorąco, więc i z waszej strony apelowałbym o to samo.

ja nie jestem kibicem Tęczy chyba to już pisałem bronię dobrego imienia KK. I pamiętaj ze przez wpisy o których jest tu mowa sami sobie utrudniacie, a jeśli gdzieś KK będzie miał gorąco ( w sensie poza sportowym ) to na pewno będzie rewanż.

Dobra a Ty już skończ z tymi groźbami bo nie o to w tym chodzi żeby się na wzajem zastraszać :/ ;/

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 21:03

sektorowke robilismy sami wszystko sami :) to jest kk
sep-ce to bylo do Kuby co powiedzial ze to nie jest do leszna tylko do kk :)
a ty jestes spoko mysle ze sie jakos z Toba dogadamy

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:04

a no tak :) duży wydatek :) jakieona miala wymiary ?? skąd wyja wogóle macie ?? znaczy czy to od jakiegoś znajomego ?? czy znaleźliście kogoś w necie ??

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:05

dzięki clownn , ja próbuję złagodzic ta niepotrzebna sytuacje bo sam ją zaczęłem :(

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 lutego 2007, 21:05

On nie zastrasza.Napisal ze cos komus sie stanie?Jezeli zostaniemy przeproszeni za bezpodstawne bardzo ciezkie oskarzenia wobec nas to napewno nikomu nic nie bedzie.Ale jak juz zauwazyliscie przez niektore wypowiedzi waszych kolegow z Polkowic w ta dyskusje juz nie jest zamieszana tylko grupa Klubu kibica teczy ale i Unii Leszno...Wiesz co mozna zrobic za bezpodstawne nazwanie kogos rasista??

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 lutego 2007, 21:05

Przecież mówią ze sami zrobili;>

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 lutego 2007, 21:06

SEP-CE pisze:a no tak :) duży wydatek :) jakieona miala wymiary ?? skąd wyja wogóle macie ?? znaczy czy to od jakiegoś znajomego ?? czy znaleźliście kogoś w necie ??

wymiary mial 5x4 metry, po prostu kupilismy w sklepie material jakos zszylismy zeby jakos wygladalo no i jechalismy sprayami rowno..:)

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:06

tak :P ale czy uszyli ?? :> ja ze swojej strony powiedzialem pzrepraszam i myślę że moim śladem pójdą inni normalni !!

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:08

a czy jest gdzies fotka z tą flagą ?? bo nie mogę znaleźc !!

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 21:09

tylko nie ja ten bałagan za czołem ale sami sobie taka sytuacje możecie przygotować. Nie mam zamiaru nikomu grozić ale obrażać też nie pozwolę. Psujecie tymi wpisami super widowisko którego byłem świadkiem z obu stron. Doping CCC był na wysokim poziomie oprawa KK dobra doping trochę gorszy ale oto chodzi, a nie od wyzywania się. Bezsensu!!

Wróć do „Kibice”