19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 21:10

ja to opowiem
:D
Byla opcja zeby zrobic sektorowke zrobilismy klepe na material i spreje
dalismy do krawcowej zeby nam zszyla 3 pasy materialu :)
znalezlismy miejscowe na malowanie i zaczelo sie od 1 popoludniu
jedne z kumpli polazal nam jak to zrobic i kk wziol sie do roboty
cala akcja trwala 2 dni
1 dzien od 1 do 22
a drugiego dnia od 10 do 1 czy 2 :)

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 12 lutego 2007, 21:11

to ja cos dodam...po hu* wogle Wy sie klucicie...bylo minelo...nie bylo nie minelo :lol: dajcie juz spokuj...rozumie ze pare osob cos tam od nas niby slyszalo...w sumie jak ja bym to slyszal to tebbym sie zdenerwowal :evil: bo osobisice lubie Tauszke :lol: ale nie slyszalem wiec jest luzik :lol: i prosze was uspokujcie...sie nie piszcie glupio :lol: a najlepiej to wiem Tauszka czy cos w jej stronke poszlo :!: ale zapewne ona sie tym nie przyjela wiec cicho szaaaa :!: :lol: pozdro :lol:

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 lutego 2007, 21:11

Drugi dzien o 10 do 13 ?? :D
kajtek ja chyba tobie bed emusial zegarek kupic :lol:

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:11

Yahoo rozumiem Ciebie bo obrażono Twoje miasto :) też bym podobnie zareagowal, ale nie mowmy tu o sytuacjach takiz iż między miastami będzie kosa , bo to było by nie potrzebne !!

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 lutego 2007, 21:13

polite boy pisze:to ja cos dodam...po hu* wogle Wy sie klucicie...bylo minelo...nie bylo nie minelo :lol: dajcie juz spokuj...rozumie ze pare osob cos tam od nas niby slyszalo...w sumie jak ja bym to slyszal to tebbym sie zdenerwowal :evil: bo osobisice lubie Tauszke :lol: ale nie slyszalem wiec jest luzik :lol: i prosze was uspokujcie...sie nie piszcie glupio :lol: a najlepiej to wiem Tauszka czy cos w jej stronke poszlo :!: ale zapewne ona sie tym nie przyjela wiec cicho szaaaa :!: :lol: pozdro :lol:

Jej nic nigdy nie przaszkadza Ona zawsze sie bawi... ;d

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 12 lutego 2007, 21:13

Yahoo pisze:tylko nie ja ten bałagan za czołem ale sami sobie taka sytuacje możecie przygotować. Nie mam zamiaru nikomu grozić ale obrażać też nie pozwolę. Psujecie tymi wpisami super widowisko którego byłem świadkiem z obu stron. Doping CCC był na wysokim poziomie oprawa KK dobra doping trochę gorszy ale oto chodzi, a nie od wyzywania się. Bezsensu!!

no i tu sie zgodze to jest wogle bezsensu...cieszysmnie ot ze mecz sie podobal...a jeszcze bardziej pod wzgledem obydwu kk oj bardzo cieszy :lol:

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:15

polite nie wracaj już do tego tematu !! dokąldnie powiedziałes ja tez taksądze byla niepotzrebna sprzeczka i minęło !!

to naprawde dobra robota !! chociaż nie przyjżałem sie dokąldnie ale luknięciem to mi sie podobala!! arobiliście od wzorów znak kluby ?? czy na spontan jak ręke poniesie ??

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 21:15

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 21:16

1. Nie jestem z policji aby nagrywać sympatyków drużyny przeciwnej na video i ich rozgrzeszać bo księdzem też nie jestem i równie dobrze podsycam dyskusję.
2. Poczyniłem już odpowiednie kroki aby otrzymać nagranie video z tego meczu, jeżeli tylko coś w tej sprawie osiągne cała Polska zobaczy kto udawał małpy w stosunku do naszej zawodniczki. Tylko, że jeżeli zobaczycie siebie w tv to ciekawe co ponad 100 waszych postów będzie oznaczało, no cóż można mówić TV kłamie :) bo tak najprościej. My narkomanami nie jesteśmy i dobrze widzieliśmy i słyszeliśmy.

Wogóle do mnie nikt na forum szacunku prawie nie ma, więc izzy --> nie dbałem oto i nie dbam, ale pisać do Kuby z szacunkiem, jeździ po całej Polsce, zna go wiele ludzi z forum i prędzej ludzie mu wierzą niż wam, a Kuba nawet alkoholikiem :D nie jest :]

i aby już nie przeginać

sektorówka na plus, wygląd waszego kk też na plus ( szale wszyscy widziałem mieli, good ) doping też prowadziliśmy chyba non stop, nawet troche hali się zerwało jak wyszliście na prowadzenie.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2007, 21:19 przez Bodzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek
Obrazek

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 12 lutego 2007, 21:16

ze wzorem wielkowsci 5cm na 2.5 cmale jakos dalismy rade:D:D
sorry za błedy leci spontan

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:18

Bodzio pisze:1. Nie jestem z policji aby nagrywać sympatyków drużyny przeciwnej na video i ich rozgrzeszać bo księdzem też nie jestem i równie dobrze podsycam dyskusję.
2. Poczyniłem już odpowiednie kroki aby otrzymać nagranie video z tego meczu, jeżeli tylko coś w tej sprawie osiągne cała Polska zobaczy kto udawał małpy w stosunku do naszej zawodniczki. Tylko, że jeżeli zobaczycie siebie w tv to ciekawe co ponad 100 waszych postów będzie oznaczało, no cóż można mówić TV kłamie :) bo tak najprościej. My narkomanami nie jesteśmy i dobrze widzieliśmy i słyszeliśmy.

Wogóle do mnie nikt na forum szacunku prawie nie ma, więc izzy --> nie dbałem oto i nie dbam, ale pisać do Kuby z szacunkiem, jeździ po całej Polsce, zna go wiele ludzi z forum i prędzej ludzie mu wierzą niż wam, a Kuba nawet alkoholikiem :D nie jest :]

dobra Bodzio skończmy temat !! bo wałkowanie go jest Lesznie i w szczególnosci nam nie potrzebne !! a więc ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!

a co do flagi to się przyjrzałem i naprawde fajna !!

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 lutego 2007, 21:18

SEP-CE - Ty i kilku innych z Polkowic jesteście naprawdę w porządku. Widzę, że zależy wam na dobrym imieniu waszego klubu. Ale czekamy na przeprosiny tych dwóch, którzy tę wojnę tutaj rozpętali. Choć raczej nie mam złudzeń, żeby im to przeszło przez gardło... Najłatwiej kogoś zbluzgać, zamknąć temat i uciec. Świadczy to tylko o ich tchórzostwie, obłudzie, zarozumialstwie i egoiźmie, gdyż swoim zachowaniem psują stosunki całego klubu, choć inni sobie tego nie życzą.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 lutego 2007, 21:19

Ok no to my rowniez czekamy na ten material wideo :)
Jak dasz rade to jeszcze zalatw caly mecz z tvp sport bo chetnie obejrze.

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 21:20

jednego nie rozumiem jeden chce sie pogodzi a drugi chce rozpetac wojne ?? hmm wy macie dwa kk czy cos jakos nie bardzo ??

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 21:21

patrese pisze:SEP-CE - Ty i kilku innych z Polkowic jesteście naprawdę w porządku. Widzę, że zależy wam na dobrym imieniu waszego klubu. Ale czekamy na przeprosiny tych dwóch, którzy tę wojnę tutaj rozpętali. Choć raczej nie mam złudzeń, żeby im to przeszło przez gardło... Najłatwiej kogoś zbluzgać, zamknąć temat i uciec. Świadczy to tylko o ich tchórzostwie, obłudzie, zarozumialstwie i egoiźmie, gdyż swoim zachowaniem psują stosunki całego klubu, choć inni sobie tego nie życzą.

za te słowa pod moim adresem powinieneś dostać wpier``` nawet gdybym to ja wylądował na desce ! Uwierz, że gdyby okazało się, że byłem ślepy miałem zwidy i nie było przejawów rasizmu na twojej hali to powiedziałbym Przepraszam ! i jeszcze bym Ci ręke podał na najbliższym spotkaniu. Jednak swoje wiem, swoje widziałem.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Kibice”