19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 21:29

SEP-CE pisze:do Bodzia, ale zrozum, że ja tez widzialem ale nie chcem tego ciągnąc i nie chcem aby garstka bachorów niepotrzebnie rozpętywała nam wojne !! no powiedz !! czy chcesz jechac za rok na najbliższy wyjazd ?? aby sie pobawic jak wczoraj ?? czy chcesz siedziec w domu ?? ibac się że w morde mozewsz dostac ?? chociaż ja zauważylem że ty nikogo się nie boisz hehehe :P

spokojnie, możecie być spokojni, że nikt wam nic złego w Lesznie przeze mnie nie zrobi. Dobrze, że dbasz o pozytwny wizerunek klubu, swojego klubu i kk.

Ja mam swoje rację, których bronię.
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 lutego 2007, 21:30

Niech może wreszcie Bodzio przejrzy na oczy i pojmie definicję rasizmu, bo juz mnie wk.....! Czy on jest aż tak bardzo ograniczony? Czy rasizmem jest gdy ta sama osoba z jednej strony dopinguje czarnoskórą Nikitę, a z drugiej strony zachowuje się nieelegancko wobec waszej Mills?! Bo mnie nie mieści się to w głowie. Teraz to tylko teoretyzuje, bo nic takiego nie widziałem ale przypuśćmy, że tak było. To jak k.... można mówić tu o rasiźmie?! Ja pier...., co najwyżej można mówić o niekulturalnym zachowaniu kibica wobec zawodniczki drużyny przyjezdnej, co chyba zdarza się również często u was. A że akurat jest czarnoskóra to zupełnie inna bajka. Nie pochwalam tego oczywiście. Ale nie wypisujcie tu bzdur typu Leszno = Rasizm. To jest jedno wielkie nieporozumienie, co niektórzy tutaj bredzą. Może oddzielcie te dwa pojęcia, bo jest to nie do przyjęcia.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:31

mi już wyłącznie chodzi o to aby nie bylo żadnej waśni lub czegos podobnego !! bo ja z miłą chęcią pojechalbym do Leszna za rok czy za pół :P bo naparwde to był chyba nasz najlepszy doping , a dlaczego ?? chec pokazania się w TV i pokazania kto bedzie lepszy w pojedynku dwóch młodych gardel KK !!

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 12 lutego 2007, 21:31

boze wez mi gostka !! czlowieku skoro tak bylo ze 2 -3 gowniarzy po lat 12 nasladowalo malpy to nie oznacza ze nazywasz nasze miasto tak LESZNO=RASISCI to jest max przegiecie !! z tego co slyszalem to byles na tyle sprytny zeby to chyba usunac z postu ale kilka osob to widzialo ! i masz czlowieczku jednym slowem przejebane zapraszam na kolejny mecz w lesznie
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 21:32

patrese pisze:Niech może wreszcie Bodzio przejrzy na oczy i pojmie definicję rasizmu, bo juz mnie wk.....! Czy on jest aż tak bardzo ograniczony? Czy rasizmem jest gdy ta sama osoba z jednej strony dopinguje czarnoskórą Nikitę, a z drugiej strony zachowuje się nieelegancko wobec waszej Mills?! Bo mnie nie mieści się to w głowie. Teraz to tylko teoretyzuje, bo nic takiego nie widziałem ale przypuśćmy, że tak było. To jak k.... można mówić tu o rasiźmie?! Ja pier...., co najwyżej można mówić o niekulturalnym zachowaniu kibica wobec zawodniczki drużyny przyjezdnej, co chyba zdarza się również często u was. A że akurat jest czarnoskóra to zupełnie inna bajka. Nie pochwalam tego oczywiście. Ale nie wypisujcie tu bzdur typu Leszno = Rasizm. To jest jedno wielkie nieporozumienie, co niektórzy tutaj bredzą. Może oddzielcie te dwa pojęcia, bo jest to nie do przyjęcia.

ooo widzisz, po około 20 stronach dochodzimy do jakiekoś wniosku ... CZY TY TEŻ ZAOBSEROWAŁEŚ NIEKULTURALNE ZACHOWANIE WASZYCH KIBICÓW DO NASZEJ ZAWODNICZKI?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 lutego 2007, 21:32

Wszyscy do Bodzia odcinamy mu neta :D :D :D

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 lutego 2007, 21:32

dobra panowie mi juz sie naprawde znudzilo ciagniecie tego tematu, dlatego proponuje tez wszystkim skonczyc wreszcie ten temat.

pozdro

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:33

Mozartinho czyli co ?? nie jesteśmy już WSZYSCY mile widziany w Lesznie ??

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 12 lutego 2007, 21:33

jesli sie Tęcza utrzyma to na nastepnym meczu chtnie stoczymy kolejny pojedynek młodycch KK oczywiscie nie doslownie ale tak na Doping oczywiscie... i skonczcie jush ta dyskusje bo mi sie czytac nie chce przez 10 stron to samo...
sorry za błedy leci spontan

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 21:33

Mozarthio pisze:boze wez mi gostka !! czlowieku skoro tak bylo ze 2 -3 gowniarzy po lat 12 nasladowalo malpy to nie oznacza ze nazywasz nasze miasto tak LESZNO=RASISCI to jest max przegiecie !! z tego co slyszalem to byles na tyle sprytny zeby to chyba usunac z postu ale kilka osob to widzialo ! i masz czlowieczku jednym slowem przejebane zapraszam na kolejny mecz w lesznie
to nadal jest napisane ! JA NIC NIE USUWAM ! potem tylko wyjąsniłem co miałem na myśli podając przykłady innych, bardziej doświadczonych ekip
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 lutego 2007, 21:34

Bodizo pzreciez patrese napisal [size=12]Przypuscmy[/size]

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 lutego 2007, 21:34

Bodzio pisze:
patrese pisze:Niech może wreszcie Bodzio przejrzy na oczy i pojmie definicję rasizmu, bo juz mnie wk.....! Czy on jest aż tak bardzo ograniczony? Czy rasizmem jest gdy ta sama osoba z jednej strony dopinguje czarnoskórą Nikitę, a z drugiej strony zachowuje się nieelegancko wobec waszej Mills?! Bo mnie nie mieści się to w głowie. Teraz to tylko teoretyzuje, bo nic takiego nie widziałem ale przypuśćmy, że tak było. To jak k.... można mówić tu o rasiźmie?! Ja pier...., co najwyżej można mówić o niekulturalnym zachowaniu kibica wobec zawodniczki drużyny przyjezdnej, co chyba zdarza się również często u was. A że akurat jest czarnoskóra to zupełnie inna bajka. Nie pochwalam tego oczywiście. Ale nie wypisujcie tu bzdur typu Leszno = Rasizm. To jest jedno wielkie nieporozumienie, co niektórzy tutaj bredzą. Może oddzielcie te dwa pojęcia, bo jest to nie do przyjęcia.

ooo widzisz, po około 20 stronach dochodzimy do jakiekoś wniosku ... CZY TY TEŻ ZAOBSEROWAŁEŚ NIEKULTURALNE ZACHOWANIE WASZYCH KIBICÓW DO NASZEJ ZAWODNICZKI?

Przeczytaj dokładnie- napisałem właśnie, że nie widziałem ale przypuścmy, ze miało to miejsce. Teoretyzuję wyłącznie- rozumiesz? Żeby przybliżyć Tobie i Twojemu koledze pojęcie rasizmu.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 12 lutego 2007, 21:35

SEP-CE akurat z toba mi sie przed meczem na forum dobrze gadalo i ofgolnie mam luz chodzi o jednostki nei o calosc! niech ten kto tak napisal odpowie za swoje czyny i slowa! a teraz sie boi przynac ? tchorz i tyle za cale miasto porownaie to wielka przesada ale luz apeluje do leszna nie obrazajmy polkowic tylko rozliczmy sie z tym 1 czy 2 gostkami ktorzy tak przegieli
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:35

to chciałem usłyszec don deksie :D

a co do dopingu :P to raz jak wy zaczeliście tęcz (i klask klask klask ) to była proba nasza przekrzyczenia was :P nie wiem czy się udalo :) a i rada :P spróbujcie urozmaicic swoje przyspiewki :) bo to powoduje częstrze śpiewy w KK i co za tym idzie lepszą zabawe !!

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 lutego 2007, 21:37

Mozarthio doklandie tak ja mowisz

Wróć do „Kibice”