19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 21:38

SEP-CE pisze:to chciałem usłyszec don deksie :D

a co do dopingu :P to raz jak wy zaczeliście tęcz (i klask klask klask ) to była proba nasza przekrzyczenia was :P nie wiem czy się udalo :) a i rada :P spróbujcie urozmaicic swoje przyspiewki :) bo to powoduje częstrze śpiewy w KK i co za tym idzie lepszą zabawe !!

ale wiesz w 20 osob spiewanie przyspiewek skonczy sie na 1 kwarcie wiec lepiej krzyczec cos co wymaka malo wysilku a duzy chalas

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:39

ale czy korona wam nie spadnie chlopaki (z Polkowic) jeśli powiecie przepraszam ??

Bodzio mozesz miec na mnie focha :) !! Ale bądź człowiekiem !!
Możesz gadac rózne rzeczy na moj temat !! Ale zobacz że to jest koszykowka KOBIET !! a nie piłka !!

ja Cie nie namawiam do powiedzenia jednego slowa bo rozumeim że ty masz swoje przekonania !!

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 21:39

Ze względu na szacun dla ludzi z Orła, którzy są wporzo wg wszystkich ekip oprócz mnie i Kuby :) chce zamknąć temat

na koniec jedno pytanie

1. Czy uważacie, że przez cały mecz że zachowywaliście się kulturalnie wobec naszej zawodniczki i nie jest wam chociaż trochę wstyd? ( nie będę ju mówił o rasiźmi itd, )

zapewniam, że mimo kolejnych wyzwisk, prowokacji nie będę kontynuował tematu, dopóki nie będę miał dowodów
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 lutego 2007, 21:41

Na zawodniczki CCC nie padly z naszych ust zadne obrazliwe slowa.
Przywitalismy je brawami i tak samo pozegnalismy.
Tyle ,dziekuje

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:42

Bodzio pisze:Ze względu na szacun dla ludzi z Orła, którzy są wporzo wg wszystkich ekip oprócz mnie i Kuby :) chce zamknąć temat

źle mowisz, tylko że nie chcemy tego wałkowac !! nie chcemy żeby każdy bal się jechac na wyjazd bo moze dostac !! ja do was mam szacunek i dlatego to piszę co piszę !!

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 21:43

Bodzio pisze:Ze względu na szacun dla ludzi z Orła, którzy są wporzo wg wszystkich ekip oprócz mnie i Kuby :) chce zamknąć temat

na koniec jedno pytanie

1. Czy uważacie, że przez cały mecz że zachowywaliście się kulturalnie wobec naszej zawodniczki i nie jest wam chociaż trochę wstyd? ( nie będę ju mówił o rasiźmi itd, )

zapewniam, że mimo kolejnych wyzwisk, prowokacji nie będę kontynuował tematu, dopóki nie będę miał dowodów

na pewno było momentami słychać wyzwiska w stronę zawodniczek CCC ale tak jest wszędzie w każdej dyscyplinie!! ale jeśli oto Ci chodzi to był nie kulturalny doping ale nie ludzi z KK tylko ludzi zasiadających na hali a z tym nie poradzisz sobie.

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 21:44

Jesli mialo takie cos miejsce to Ja Przepraszam nawet mogl bym reke podac ale nie da sie
a co do niekultoralnego dopingu top bylo miejsce gdzie raaz wszyscy ja pojechali a mianowicie gdy uderzyla specjalnie/niespecjalnie nasza najlepsza zawodniczke Nikite w kolano czy wy byscie sie nie oburzyli gdyby ktos z faulowal wasza Coocer (nie wiem jak sie pisze jak zle to sry) to wy byscie nie burzyli ??

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 lutego 2007, 21:44

Wy jako KK zostaliscie pzrez nas przywitanie brawami gdy weszliscie na sektor i tak samo zawodniczki gdy weszly na parkiet.A wczoraj zagladam na forum i szok-wyzwano nas od rasistow....

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 12 lutego 2007, 21:47

czuken pisze:Na zawodniczki CCC nie padly z naszych ust zadne obrazliwe slowa.
Przywitalismy je brawami i tak samo pozegnalismy.
Tyle ,dziekuje

no i nas tez przywitaliscie brawami... a jak nas pozegnaliscie to juz nie slyszalem...ale szacun wam za to :lol: pozdro

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:47

mam pomysl :P bo nie potzrebne jest już oskarżanie siebie nawzajem to ktoś umie wyczyścic lub zamknąc temat ??

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 21:47

krystalizuje się wasza wypowiedź coś było nie tak... a więc

ja mogę to odczytać za przewiaj rasizmu w Waszej hali

Wy możecie to kwalifikować jako przejaw prowokacyjnej gry naszej zawodniczki czyli w skrócie braku opanowania nerwów

na koniec mogę powiedziećPrzepraszam ale tylko za równanie Leszno = Rasiści bo jak ktoś zauważył mogłem obrazić wszystkich, a tego na myśli nie miałem.

Sepce--> nei wierzyłeś, że mogę powiedzieć przepraszam :)? do Ciebie nic nie mam i Cie lubie więc spoko
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2007, 21:49 przez Bodzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 21:47

Pytanie do KK CCC kto był od was na konferencji prasowej i zadawał pytania??

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 12 lutego 2007, 21:47

to prawda... cieszylismy sie ze wkoncu bedziemy mogli rywalizowac z kims w dopingu bo od trawania naszego KK nie bylo jeszcze zadnej grupy kibiców i nie wiedzielismy jak to bedzie gdy po drugiej stronie bedzie siedzial inny KK i prowadzil doping... pozdro
sorry za błedy leci spontan

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:47

tak !! bo nie często się to spotyka !!

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:49

i mi się wydaje iż większości ludzią z Leszna chodzilo o to niefortunne porównanie !! A u was był Łks to nie byloszcze KK ??

Wróć do „Kibice”