19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
tak bodzio tak wlasnie czytalem jak to nas ekipy inne nie lubia jak to my obrazamy inne zawodniczki oj oj czlowieku leszno zakala ligi normalnie jeden incydent byl na meczu lotosu i przeprosiny byly ze stony leszczyniakow .. ale was przepraszac nikt nie bedzie a tym bardziej ciebie Bodzio i twoj sokoli wzrok i sluch ....heh kuba a powiedz mi jpo co sie kreciles 2 m od kk teczy leszno ? bo tak przedstawiasz swoj dowod ze byle okolo 2 m od tego sektora ..wystarczylo wyciagnac komorke i nagrac odglosy dzungli niewychowanego leszna ...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Bodzio pisze:daj mi już spokój
Teraz nie "daj mi spokój" tylko czasami też troche posłuchaj... Jeździłeś chłopakom przez 14 stron tematu i teraz piszesz "daj mi spokój"?
A ja powiem inaczej. Nie raz u nas na hali miały miejsce dziwne okrzyki, wyzwiska itp. i dlatego chłopaków z Leszna rozumiem... Koszykówka to nie tylko kilkadziesiąt osób dopingujących ale też kilkaset pikników za których wypowiedzi nikt nie odpowiada. Bodzio następnym razem naprawde pomyśl... I mówię ci to nie tylko jako jeden z kibiców ale też w każdej innej formie w jakiej się znamy.
W sumie pamiętasz kiedyś tam jakiś mecz turniejowy z Jelenią Górą na którym nijaki Grzegorz R. podrywał zawodniczke przyjezdnych? W sumie można by to podciągnąć pod molestowanie co nie?
Pozdro dla normalnych.

Mozarthio pisze:tak bodzio tak wlasnie czytalem jak to nas ekipy inne nie lubia jak to my obrazamy inne zawodniczki oj oj czlowieku leszno zakala ligi normalnie jeden incydent byl na meczu lotosu i przeprosiny byly ze stony leszczyniakow .. ale was przepraszac nikt nie bedzie a tym bardziej ciebie Bodzio i twoj sokoli wzrok i sluch ....heh kuba a powiedz mi jpo co sie kreciles 2 m od kk teczy leszno ? bo tak przedstawiasz swoj dowod ze byle okolo 2 m od tego sektora ..wystarczylo wyciagnac komorke i nagrac odglosy dzungli niewychowanego leszna ...
nie przeginaj ! czytałem tylko kilka słów komentarza ludzi z Łodzi i że mielismy problem ze swoim podwórkiem i tylko to przytoczyłem.

Misiex pisze:Bodzio pisze:daj mi już spokój
Teraz nie "daj mi spokój" tylko czasami też troche posłuchaj... Jeździłeś chłopakom przez 14 stron tematu i teraz piszesz "daj mi spokój"?![]()
A ja powiem inaczej. Nie raz u nas na hali miały miejsce dziwne okrzyki, wyzwiska itp. i dlatego chłopaków z Leszna rozumiem... Koszykówka to nie tylko kilkadziesiąt osób dopingujących ale też kilkaset pikników za których wypowiedzi nikt nie odpowiada. Bodzio następnym razem naprawde pomyśl... I mówię ci to nie tylko jako jeden z kibiców ale też w każdej innej formie w jakiej się znamy.
W sumie pamiętasz kiedyś tam jakiś mecz turniejowy z Jelenią Górą na którym nijaki Grzegorz R. podrywał zawodniczke przyjezdnych? W sumie można by to podciągnąć pod molestowanie co nie?![]()
Pozdro dla normalnych.
sorry ale byłeś u nas może z 5-10 razy na meczu i chyba nie zaprzeczysz. Więc też izzy

- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
TXT Kuby z naszego podforum:
Ja zapraszam Leszno do nas przy najbliższej okazji, nie ma się oczywiście czego obawiać
i jak to Kuba napisał nie ma sensu zamykac sobie drzwi.
po co sobie zamykać drzwi na wyjazdy (my do Leszna, Leszno do nas - choć czegoś takiego w tym sezonie nie odnotowano).
Ja zapraszam Leszno do nas przy najbliższej okazji, nie ma się oczywiście czego obawiać
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
heh bodzio to wez pomysl co ty piszesz mniej wieej z twoich slow to wynika tak:
jedne smark bawil sie w malpke to leszno rasisci
Łks mial pewne zastrzezenia to juz wiele ekip ma do nas problem
Ja widze ze ty poprostu interpretujesz sobie tak a nie inaczej fakty podciagajac to zawsze pod caly ogol wiec moze przestan sie wypowiadac za inne ekipy bo poki co ty sie nawet za polkowice nie wypowiadasz .. jak juz to ladnie kazdy moze zobaczyc przez te 14 stron
jedne smark bawil sie w malpke to leszno rasisci
Łks mial pewne zastrzezenia to juz wiele ekip ma do nas problem
Ja widze ze ty poprostu interpretujesz sobie tak a nie inaczej fakty podciagajac to zawsze pod caly ogol wiec moze przestan sie wypowiadac za inne ekipy bo poki co ty sie nawet za polkowice nie wypowiadasz .. jak juz to ladnie kazdy moze zobaczyc przez te 14 stron
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Dobra stary ! Ci ludzie byli w barwach Waszego klubu, w Waszym KK. DLa mnie cały czas to jednak nie gra,
na prośbę ludzi z Orła nie będę ciągnął już tego wątku, tych którzy zakwalifikowali to jako zachowanie niekulturalne rozumiem, jednak z mojej perpektywy i tak są to przejawy rasizmu ( najlepsze jest to, że jeżeli to działałoby w drugą stronę ? to siedziałbym cicho ? )
co do samego meczu nic nie ma, zaje`` atmosfera, doping u nas rewelka, wszystko na plus, ale mnie osobiście ta sprawa dotknęła i dlatego to ciągnę i drążę temat.
na prośbę ludzi z Orła nie będę ciągnął już tego wątku, tych którzy zakwalifikowali to jako zachowanie niekulturalne rozumiem, jednak z mojej perpektywy i tak są to przejawy rasizmu ( najlepsze jest to, że jeżeli to działałoby w drugą stronę ? to siedziałbym cicho ? )
co do samego meczu nic nie ma, zaje`` atmosfera, doping u nas rewelka, wszystko na plus, ale mnie osobiście ta sprawa dotknęła i dlatego to ciągnę i drążę temat.

"Skoncz waś wstydu sobie oszczędz..."
p.s. ciebie to dotknelo ... hmm a wyobraz sobie ze twoje slowa mogly dotknac cale miasto leszno pozdro i koniec tematu
p.s. ciebie to dotknelo ... hmm a wyobraz sobie ze twoje slowa mogly dotknac cale miasto leszno pozdro i koniec tematu
EEE, Mikey... wyjaśnili już sobie praktycznie wszystko:) Więc pełen looozik...
Kibice z Polkowic wiedzą mam nadzieję, że wszędzie znaleźć się może czarna owca, ale nie można przez taką uogólniać
No a kibice z Leszna zdali sobie sprawę, że przez zachowanie kilku mogą być postrzegani negatywnie jako cała grupa - więc tych kilku trzeba z sali wykurzyć;)
Pozdrowienia dla tych NORMALNYCH tak z Leszna, jak i Polkowic:)
Kibice z Polkowic wiedzą mam nadzieję, że wszędzie znaleźć się może czarna owca, ale nie można przez taką uogólniać
Pozdrowienia dla tych NORMALNYCH tak z Leszna, jak i Polkowic:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']