Duda Tęcza Leszno - CCC Polkowice 60:69

Moderator: patrese

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 13 lutego 2007, 17:11

Do Polkowic: to co niby stało się w Lesznie, wyolbrzymiacie do granic absurdu.
Te wszystkie słynne już na tym forum wasze metafory są naprawdę żenujące i bardzo nas krzywdzą. Teraz przez was będziemy musieli przez kilka następnych miesięcy nosić miano rasistów, bo sprawa zrobiła się głośna.
Ośmielam się stwierdzić, że na większości spotkań zdarzają się takie sytuacje i czepianie się akurat Leszna jest naprawdę nie na miejscu.
A zawodniczki też nie są święte. Często same prowokują, więc sytuacje są przeróżne i nie da się wszystkiego wrzucić do jednego wora. Choć oczywiście absolutnie nie pochwalam tego, co niby miało wydarzyć się w Lesznie.
W Gorzowie na ostatnim meczu z Wisłą też leciały wyzwiska na zawodniczki Wisły. Prawie nikt o tym nie mówi. No ale tam po meczu zdarzyło się coś tak koszmarnego, że przyćmiło wszystko. I to jest naprawdę poważna rzecz.
Więc mam taką radę - do wszystkich.
Nie róbcie z pojedynczych zachowań jednego czy dwóch idiotów takich jak w Lesznie - taaakich afer. Można wspomnieć, że coś się komuś nie podobało, potępić zachowanie jakiegoś kibica, ale nie wylatujcie mi tutaj z takimi "metaforami" Leszno=Rasiści.
Za chwilę u was zdarzy się coś podobnego i co? Wszyscy będziemy rasistami...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 13 lutego 2007, 17:29

o to własnie chodzi !! dziecak przychodzi sam na mecz, nikt za niego nie odpowiada to pozwala sobie na wiele zreczy i myśli, że swym glupim zachowaniem komuś moze zainponowac !!

skończmy już ten temat bo naprawde staje się on niepotrzebnym zatarciem kibiców !!

porozmawiajmy o tym meczu ,ale w milszy sposób, np. o kibicach (fajnej atmosferze na trybunach), o dobrej grze zawodniczek (Cooker się odblokowala :D) o rzeczach co powinny cieszyc oby dwie drużyny a nie o takich, w których każdy tylko traci nerwy !! jak dla mnie i pewnie wielu z Was temat jest zamkniety !!

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 14 lutego 2007, 08:24

Widzę, że sytuacja w miarę się uspokoiła. Bardzo się z tego cieszę. Wątek na tym podforum zostaje nadal otwarty (jako jedyny zresztą!) mimo, że gorąca dyskusja pewnie już dobiegła końca. Uważam, że zamiast zamykać przedwcześnie temat, lepiej jest wyjaśnić wszystko do końca i nawet trochę powojować w necie, niż miałoby to mieć miejsce w realu... Takie jest moje skromne zdanie choć wiem, że wiele osób uważa inaczej...
Pozdrawiam.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Obrazek

Wróć do „Tęcza Leszno”