Darmowe bilety dla kibiców przyjezdnych
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Darmowe bilety dla kibiców przyjezdnych
witam mam pytanie czy w pabianicach tez wpuszczaja za darmo jak jest zorganizowana grupa kibicuw od przyjezdnych bo wiem ze u nas tak jest i w brzegu
??
jest moze ktos zorientowany w tej sprawie ??
??
jest moze ktos zorientowany w tej sprawie ??
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
20 na 100% ale większość klubów daje wszystkim kibicom gości, przynajmniej AZS Poznań na pewno 
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
Pozwoliłem sobie na zmianę tematu na bardziej ogólny.
Przepis obowiązuje jednak w większości hal spotkałem się z problemem gdyż Panie sprzedające bilety zazwyczaj nie mają o tym pojęcia. W naszym przypadku (kibiców ŁKS) zawsze kończy się na interwencji Pana kierownika którego w tym miejscu pozdrawiam
Przepis obowiązuje jednak w większości hal spotkałem się z problemem gdyż Panie sprzedające bilety zazwyczaj nie mają o tym pojęcia. W naszym przypadku (kibiców ŁKS) zawsze kończy się na interwencji Pana kierownika którego w tym miejscu pozdrawiam
-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Co Wy z tym klubem kibica? Ktos zarzucił na forum zwrot klub kibica i sie bezsensownie utarło. W Lodzi nie ma żadnego klubu kibica, są po prostu Ełkaesiacy, nikt sie nie musi do niczego zapisywac i niczym legitymowac. Jedziesz i mówisz ze jesteś z gosciem, pokazujesz co najwyżej dowód osobisty z miejscem zamieszkania i już. Ja w Gorzowie od razu powiedzialem ze jestem z ŁKS i proszę o darmowy bilet. Jakiś lepek poleciał cos się kogoś zapytac i wszedłem bez żadnego biletu.cesare pisze:wszystko fajnie ale mowa chyba jest o kibicach należących do Klubu Kibica .. bo chyba osoby, jadące indywidualnie a nie identyfikujące się z KK muszą płacić ..
jak nie mam racji niech mnie ktoś poprawi

Klub Kibica bo do ultrasa nam daleko .. (czyt. zorganizowana grupa kibicowska)
no to ciekawe .. my jedziemy busem ok 20 osób do Polkowic .. jedzie też kilka osobówek .. to ciekawe kto dostanie bilety a kto nie jak jest 20 darmowych .. zrobią losowanie ?

no to ciekawe .. my jedziemy busem ok 20 osób do Polkowic .. jedzie też kilka osobówek .. to ciekawe kto dostanie bilety a kto nie jak jest 20 darmowych .. zrobią losowanie ?
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
w środowisku sportowym czy pozasportowym ..
spoko też wiem co to ultras ale to nie temat na takie rozważania (podałem ogólną definicje) .. mnie tylko ciekawi jak to jest z tymi biletami
czy 20 to liczba graniczna czy może wejść za free więcej kibiców gości ..
spoko też wiem co to ultras ale to nie temat na takie rozważania (podałem ogólną definicje) .. mnie tylko ciekawi jak to jest z tymi biletami
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!