18 kolejka: Wisła Kraków - Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 16 lutego 2007, 14:48

Ależ kolego, pewnej osobie pisalem, ze napisze to w tym dziale i nie zobaczylem slow sprzeciwu, co uznałem za pozwolenie.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 16 lutego 2007, 14:52

Rosso-Nero pisze:Ależ kolego, pewnej osobie pisalem, ze napisze to w tym dziale i nie zobaczylem slow sprzeciwu, co uznałem za pozwolenie.

Kolego chyba nie zrozumiałeś co ta osoba Ci mówiła :twisted: .
Proponuję większą uwagę w odbiorze wiadomości :wink: ....
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 16 lutego 2007, 14:56

Zebym nie pisał to ta osoba mi napisala jak już ta wiadomośc zostala umieszczona na forum.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 16 lutego 2007, 15:00

Rosso-Nero pisze:Zebym nie pisał to ta osoba mi napisala jak już ta wiadomośc zostala umieszczona na forum.

Widzisz, a sam kiedyś pisałeś "Co nagle to po diable"!

I na tym może zakończmy... :)
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 16 lutego 2007, 15:01

ale macie problemy chłopcy :wink:
hihihi :)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 16 lutego 2007, 15:07

No lepiej zakończmy tą dyskusję, bo ona już kompletnie nie ma związku z tym tematem. :?

Wróć do „Kibice”