PLKK Manager 2007 - download
Moderator: Moderatorzy
pietroc pisze:no niestety ale sa problemy
"You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?"
A pod spodem nie ma coś w stylu:
"Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait XX minutes)"?
Na RapidShare są limity dla użytkowników - z danego IP, jeśli nie masz konta, czyli jedziesz na opcji free-user - możesz ściągać 1 plik co 45 minut. Więc wbij na stronę, zostaw na 45 minut, potem odśwież i powinno hulać
-
gulchynsky
- Młodzik
sciagnołem, zaczołem grac, ogolnei gierka fajna, gram oczywiscie Włóknairzem, podoba mi sie to, ze kaska jest łatwa do zdobycia, moglem sobie pozwolic na bardzo drogie i dobre koszykarki, przeszedłem cały sezon ( czemu jest 16 teamow w ekstrklasie nei wiem?) i weszła faza play off , grałem z Toruniem, przegrałem pierwszy mecz, kolejne 3 wygrałem i co sie okazuje do dalszej fazy play off przechodzi team Torunia
dziwne nie? Ma ktos jeszcze takie problemy?
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
piotr_ek pisze:Nadal jest problem z uruchomieniem gry pod WinXP. Po kliknięciu na "dostępne składy: PLKK 2006/07" gra wyłącza się.
Ktoś miał już ten problem?
Jaki problem na XP? Ja mam XP i mi chodzi bardzo dobrze, bez żadnych niedociągnięć. Może to jest jakiś pojedyńczy problem, a nie dla wszystkich komputerów mających XP.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik