20 kolejka: CCC Polkowice - AZS Gorzów Wlkp.
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
20 kolejka: CCC Polkowice - AZS Gorzów Wlkp.
2007-02-18 18:45
ja może powiem o kibicowaniu coś od siebie !!
jak dla mnie było ono na minus z naszej strony !! 60 osób w młynie a slychac jakby byłonas z 40 (chociaz jakby było nas 40 to byśmy lepiej śpiewali !!) zapowiadało się dobrze, bo przed emczempare okrzyków (jeszcze bardzo odbrze słyszalnych), świeczkiprzyzgaszonych światlach przyprezentaji drużyn, a potem to już gorzej.
pierwsza kwarta zleciec zleciała, w drugiej było już lepiej, tzrecia też nie najgorsza,ale czwarta to tragedia !! nikomu się już spiewac nie chce,wszyscy stoja, czasamisa lepsze momenty gdy wszyscy krzykną ORZEŁ, ale po co to śpiewanie "cała sala śpiewa z nami" ?? ja narazie nie jestem za tym, gdyż oni nie są donas przyzwyczajeni i nie sa sklonni śpiewac (czy wy nie znacie kibicow w Polkowicach ?? (jakby dobrze szło to by może wtedy!!))
na koniec pociąg jużpo meczu po opustoszałych trybunach, i pare pozdrowień z kibicamiz Gorzowa !!
dla mnie byli oni od nas lepsi !! ale nadużywany był bęben.
myślę że frekfencja powtórzy się na Brzeg, ale wtedy to musi byc pełna mobilizajcja !!
:P:P:P pozdrawiam !! a ijesli kogoś czyms urazilem to przepraszam ;P hehe
jak dla mnie było ono na minus z naszej strony !! 60 osób w młynie a slychac jakby byłonas z 40 (chociaz jakby było nas 40 to byśmy lepiej śpiewali !!) zapowiadało się dobrze, bo przed emczempare okrzyków (jeszcze bardzo odbrze słyszalnych), świeczkiprzyzgaszonych światlach przyprezentaji drużyn, a potem to już gorzej.
pierwsza kwarta zleciec zleciała, w drugiej było już lepiej, tzrecia też nie najgorsza,ale czwarta to tragedia !! nikomu się już spiewac nie chce,wszyscy stoja, czasamisa lepsze momenty gdy wszyscy krzykną ORZEŁ, ale po co to śpiewanie "cała sala śpiewa z nami" ?? ja narazie nie jestem za tym, gdyż oni nie są donas przyzwyczajeni i nie sa sklonni śpiewac (czy wy nie znacie kibicow w Polkowicach ?? (jakby dobrze szło to by może wtedy!!))
na koniec pociąg jużpo meczu po opustoszałych trybunach, i pare pozdrowień z kibicamiz Gorzowa !!
dla mnie byli oni od nas lepsi !! ale nadużywany był bęben.
myślę że frekfencja powtórzy się na Brzeg, ale wtedy to musi byc pełna mobilizajcja !!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
W telewizji widac bylo głównie Gorzow, jako ze stał za koszem. Polkowice z rzadka. Co do dopingu: miejscowych, chyba z racji nieciekawego umiejscowienia mikrofonów, nie było slychac praktycznie wcale
No i wynik choc to żadne wytlumaczenie Wam nie sprzyjał. AZSowi odwrotnie rezultat sprzyjał zabawie, było ich słychać, tzn glównie bębny ( które co ciekawe do niedawna były wizytówką Polkowic
), co do dopingu raczej slyszalne tylko AZS! i Gorzów! Piosenek żadnych raczej nie było słychać. Aaaa no i :Gramy u siebie! (dość prowokujące w niektórych środowiskach przynajmniej, ale ponieważ nie był to Kraków ani Łódź, więc rozumiem ze przeszło ze strony Polkowic bez echa). Generalnie AZS zaprezentował sie jednak lepiej, wyjazd liczny i jeśli kibice z Gorzowa to podtrzymają może coś się z tym dopingiem w Gorzowie ruszy.

- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Doping rzeczywiście nie najlepszy z naszej strony, a to wszystko przez nasza koleżanke Malwe PDK. Tak na serio to nie wiem dlaczego doping nie wyszedł, niektórzy sie poprostu o*********i, narzekaja na gardła, że maja chore itp. ale takie tłumaczenia to bym zrozumiał jakby te osoby miały po 9 lat.
Unas na "minus- zaangażowanie
+ oprawa
Gorzów na +
- liczy przyjazd do Polkowic
na "minus"
-bębny
-słaby repertuar(ale wszystko do poprawy"
Unas na "minus- zaangażowanie
+ oprawa
Gorzów na +
- liczy przyjazd do Polkowic
na "minus"
-bębny
-słaby repertuar(ale wszystko do poprawy"
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Póki kibicom gospodarzy nie przeszkadza że ktos na ich hali śpiewa: jesteśmy u siebie, to spoko. Wspomnialem tylko ze na niektórych polskich halach takie cos by nie przeszło. Na pilce po prostu cos takiego spotyka się z reakcją powiedzmy dość daleką od "przyjętej na salonach". Ale jako że zarówno Polkowice i AZS Gorzów mają strukturę kibicowską odbiegająca od naszej czy wiślackiej, inne doświadczenia, inne spojrzenie na wiele spraw, generalnie inne podejście do pewnych kwestii to kształtują politykę kibicowania w Polsce inaczej niż "stare ekipy" o korzeniach głównie piłkarskichFrist pisze:Mikey coz widocznie czuli sie jak u siebie. Tez w Tv slyszalem jedno i to samo ale nie ma co sie dziwic ten kk sie dopiero rozpedza zobaczymy jak bedzie za sezon dwaogolnie ja jestem przeciwnikiem bebnow na koszu jak i na siatce najlepeij to isc na gardla

Mikey pisze:Póki kibicom gospodarzy nie przeszkadza że ktos na ich hali śpiewa: jesteśmy u siebie, to spoko. Wspomnialem tylko ze na niektórych polskich halach takie cos by nie przeszło. Na pilce po prostu cos takiego spotyka się z reakcją powiedzmy dość daleką od "przyjętej na salonach". Ale jako że zarówno Polkowice i AZS Gorzów mają strukturę kibicowską odbiegająca od naszej czy wiślackiej, inne doświadczenia, inne spojrzenie na wiele spraw, generalnie inne podejście do pewnych kwestii to kształtują politykę kibicowania w Polsce inaczej niż "stare ekipy" o korzeniach głównie piłkarskichFrist pisze:Mikey coz widocznie czuli sie jak u siebie. Tez w Tv slyszalem jedno i to samo ale nie ma co sie dziwic ten kk sie dopiero rozpedza zobaczymy jak bedzie za sezon dwaogolnie ja jestem przeciwnikiem bebnow na koszu jak i na siatce najlepeij to isc na gardla
Dokladnie tu sie z Toba zgodze ze tam sobie na to moga pozwolic bo tak mozna powiedziec to sa typowo piknikowe ekipy. No wyobram sobie jak by to poszlo u Was lub na Wisle za milo by nie wyszli z "walsnej" hali
Stilon
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ale o czym wy tu mówicie. Kto zaśpiewałby "jesteśmy u siebie" w Łodzi czy Krakowie. Gdzieś gdzie jest całkiem inny charakter na hali. Stworzyliście sobie jakis temat, tylko nie wiem co co. Zeby pokazać jaki są róznice pomiedzy ekipami? Polkowice i Gorzów sa młode uczą sie na swoich błedach. Nie mają starszych kolegów po szalu, także może należy im sie zrozumienie?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Elen - chodzi tu bardziej o fakt waszej częstej prowokacji tym "jesteśmy u siebie". Mnie osobiście to bardzo denerwowało i nie będę się z tym krył. Na jakiej podstawie to śpiewaliście? Czekam na jakieś wyjaśnienia z waszej strony.
Aha i jak czegoś nie zaśpiewacie na Wiśle czy ŁKSie to nie śpiewajcie też na innych halach...
Aha i jak czegoś nie zaśpiewacie na Wiśle czy ŁKSie to nie śpiewajcie też na innych halach...

z naszej strony krótko i na temat: SŁABO! Zaangażowanie w doping nie jest proporcjonalne do osób. Co z tego, że mamy w "Trójkącie" 6 dych, skoro doping jest jak na grupę 30-40 osobową... Plusik za balony (nie pamietam takich dobrych balonów
mozna było dmuchac i dmuchac, one rosły i nic
) i tortówki z prezentacji.
Dla Gorzowa plus za liczny przyjazd. nie wiem ilu Was tam było, ale myśle, ze z 30-40. wiecej raczej nie. ale to wersja do potwierdzenia przez kogoś z Gorzowa
wkrótce jakeis fotki zamieszcze
Dla Gorzowa plus za liczny przyjazd. nie wiem ilu Was tam było, ale myśle, ze z 30-40. wiecej raczej nie. ale to wersja do potwierdzenia przez kogoś z Gorzowa
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Misiex pisze:Elen - chodzi tu bardziej o fakt waszej częstej prowokacji tym "jesteśmy u siebie". Mnie osobiście to bardzo denerwowało i nie będę się z tym krył. Na jakiej podstawie to śpiewaliście? Czekam na jakieś wyjaśnienia z waszej strony.
Misiex nie róbmy afery. Chłopaki dobrze sie bawili, czuli sie jak na swojej hali. Zaspiewali, ale nie było w tym jakiejs prowokacji. Mnie osobiście nie było w Polkowicach ale dzwoniłem do nich i oni nie mieli zamiaru was prowokować, bo po co. Tyle w tym temacie.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem