no rozróżniaj rozróżniajiCanFly_11 pisze:chciales chyba powiedziec do FGE a nie do PLKK![]()
lepiej zanim zaczniesz pisac swoje zdanie na temat awansu widzewa, zainteresuj sie doglebniej liga koszykowki kobiet![]()
![]()
przydaloby sie rozrozniac FGE od PLKK jesli wyglaszasz takie opinie
Widzew Łódź- Mkk Osir
Moderator: Moderatorzy
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
ooo jedyny??? a dlugo chodzisz do nas na kosza ekspercie? Bo akurat śpiewamy to od trzech spotkańred pisze:majoneez pisze:Dobrze już szanowni eksperci od dopingu na koszu. Siedzę cicho jak mysz pod miotłą w obliczu takich autorytetów![]()
![]()
To musze przyznać, że jedyny doping który wam wychodzi to w hali na koszu

-
Martineezz
- Nowy na forum
Mikey pisze:ooo jedyny??? a dlugo chodzisz do nas na kosza ekspercie? Bo akurat śpiewamy to od trzech spotkańred pisze:majoneez pisze:Dobrze już szanowni eksperci od dopingu na koszu. Siedzę cicho jak mysz pod miotłą w obliczu takich autorytetów![]()
![]()
To musze przyznać, że jedyny doping który wam wychodzi to w hali na koszu
Pewnie mu chodziło, że doping nam wychodzi na koszu a na piłce, siatce czy innych dyscyplinach już nie. A w takim razie w jakich dyscyplinach wy macie dobry doping?
-
iCanFly_11
- Nowy na forum
iCanFly_11 pisze:ok... przyznaje sie do bledu
wydawalo mi sie ze PLKK (sama nazwa) obejmuje wszystkie rozgrywki koszykowki kobiet (tz. w obu ligach)
hahaha... az samemu chce mi sie z siebie smiac![]()
to juz sie nie powtorzy sznowni Eksperci
No ślicznie, to bardzo ładnie przyznać się do błędu, i dobrze to o tobie świadczy. Niemniej, co trzeba sobie szczerze powiedzieć, innego wyjścia nie miałeś. Zawitałeś na forum o wieeeeloletniej tradycji, którego użytkownicy mają co nieco pojęcia o dominującym temacie, zatem debiutanckie wpisy w rodzaju :
chciales chyba powiedziec do FGE a nie do PLKK
lepiej zanim zaczniesz pisac swoje zdanie na temat awansu widzewa, zainteresuj sie doglebniej liga koszykowki kobiet
przydaloby sie rozrozniac FGE od PLKK jesli wyglaszasz takie opinie Razz
są nie tylko nie na miejscu ale bez sensu. zacznij tu spokojnie i bez napinki, wtedy unikniesz niepotrzebnego stresu, dowiesz się sporo o KK i generanie będzie pozytywnie, o ile sam utrzymasz pozytywne nastawienie.
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
az strach pomyslec co sie bedzie dzialo jakby nie daj Bog Widzew awansowal do plkk
ale ja nie o tym. jak juz wypowiada sie te kilka osob z Robotniczego, to moze zapodacie jakas fotka kibicow swoich ? bo podobno sa, i ciekaw jestem jak tam sie Widzew prezentuje badz co badz w pierwszej lidze.
ale ja nie o tym. jak juz wypowiada sie te kilka osob z Robotniczego, to moze zapodacie jakas fotka kibicow swoich ? bo podobno sa, i ciekaw jestem jak tam sie Widzew prezentuje badz co badz w pierwszej lidze.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
O czym marzy Liquidor to nie wiem
Fotek nie bedzie-powodow jest kilka..a nawet kilkanascie,ale nie bede sie rozkminiac czamu tak,a nie inaczej..
Aaa..ruch kibicowski na Widzewie to nie mit ..co niekotrych moze bolec
Fotek nie bedzie-powodow jest kilka..a nawet kilkanascie,ale nie bede sie rozkminiac czamu tak,a nie inaczej..
Aaa..ruch kibicowski na Widzewie to nie mit ..co niekotrych moze bolec
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
-
Martineezz
- Nowy na forum