20 kolejka: Włókniarz Pabianice - Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 19 lutego 2007, 19:36

Mozarthio pisze:rim a mnie tak zastanawia co chcesz poprzez wstawienie tego gostka z pabianic na fotce w swoim podpisie osiagnac? dla mnei gostek wyglada normalnie albo ja nie czaje o co chodzi.. ale jesli nawet nei czaje to hmm proponuje pokazac najlepszego kibica pabianic czyli ... POKAZ SWOJ RYJ chetnie go zobacze ! moze ty jestes zabawniejszy ? moze porobimy sobie jaja z ciebie co?

gosciu NIE RÓB SIARY LESZNU!!!!! to ze ma zdjecia jkaiegos kolesia , obojetnie z jakiego powodu czy sie z Niego smieje czy nie to nie pisz takich rzeczy !!!!!!!!!!!!!! ma prawo do wklejenia takiego zdjecia!!!!!!!!!!!!!! masz szczescie ze nie jestes w KK bo bankowo jakby Cie dorwali to marnie z Tobą!!!!! WEŹ SKONTROLUJ!!!! :D pozdrawiam i przemysl TO!!!!
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 lutego 2007, 19:39

Mozarthio pisze:rim a mnie tak zastanawia co chcesz poprzez wstawienie tego gostka z pabianic na fotce w swoim podpisie osiagnac? dla mnei gostek wyglada normalnie albo ja nie czaje o co chodzi.. ale jesli nawet nei czaje to hmm proponuje pokazac najlepszego kibica pabianic czyli ... POKAZ SWOJ RYJ chetnie go zobacze ! moze ty jestes zabawniejszy ? moze porobimy sobie jaja z ciebie co?
Ostrzeżenie wiesz za co, mam nadzieję.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 19 lutego 2007, 19:50

bartas pisze:
zreszta w sumie jeden hu... i tak damy rade, ekstraklase opusci torun i tyle:)

Heh, kolejny ciekawy i twórczy wpis :!: :?
Coś w stylu znawcy z Torunia :wink: :!:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 19 lutego 2007, 20:10

don.deks00 pisze:a moze slyszal ale nie rozumial, albo nie slyszal bo byla kontra w postaci ich dopingu...

hmm ale wy kaleczycie ta przyspiewke, troche dziwnie to zaspiewaliscie, choc mzoe nie słyszałem dobrze he, nie to zeby to byla napinka z mojej strony... :roll:

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 19 lutego 2007, 20:10

dzieki bardzo:)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 19 lutego 2007, 20:21

FANATYK89 pisze:
don.deks00 pisze:a moze slyszal ale nie rozumial, albo nie slyszal bo byla kontra w postaci ich dopingu...

hmm ale wy kaleczycie ta przyspiewke, troche dziwnie to zaspiewaliscie, choc mzoe nie słyszałem dobrze he, nie to zeby to byla napinka z mojej strony... :roll:

czemu kaleczymy? Wy tez tam mieliscie cios podobnego bo slyszalem !!! ale tylko raz to spiewaliscie bodajrze i z tego co slyszalem to my mamy inną !!!!!
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 19 lutego 2007, 20:26

Mam prośbę do Administratorów (czy innych SZYCH) może zamknięcie ten temat bo powoli zaczyna mnie to lekko wku...ć. Nie mam nic do Leszna ale ich wpisy pachną mi domowym przedszkolem, po co te napinki itd.
Musicie się jeszcze wiele nauczyć, ale ważne że są u Was goście którzy chcą się uczyć, macie od kogo - My, ŁKSa, Wisła, Stal Brzeg.
Pozdro.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 19 lutego 2007, 21:17

Kod: Zaznacz cały

Musicie się jeszcze wiele nauczyć, ale ważne że są u Was goście którzy chcą się uczyć, macie od kogo - My, ŁKSa, Wisła, Stal Brzeg.

Ale sie napinasz haha :D Od was napewno nie bedziemy sie uczyc bo nie ma czego.Wczoraj nic specjalnego nie pokazaliscie.My wzorujemy sie na Łodzi.

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 19 lutego 2007, 21:21

Fakt woczraj nic nie pokazalismy, popraostu tragedia:] Ale w tym seoznie były przynajmiej 3-4 mecze z atmofera jakiej w lesznie raczej nie było... a pozatym mamy tradycje na koszykowce, co tez sie liczy! A wzorowac na Łodzi oczywiscie sie mozecie, tak samo jak na Krakowie, bo tam naprawde jest niezla korba na meczach....

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 19 lutego 2007, 21:25

tak na prawde to powinnismy sie na wszystkich wzorowac , bo na pewno jestescie WSZYCY lepsi NARAZIE :D. ale chyba najbardziej na ŁKSie!! u nas to jest nie mozliwe :(
T Ę C Z A
L E S Z N O

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 19 lutego 2007, 21:37

U nas tez jest teraz ciezko, ludzie ruszaja dupe tlyko na mecze z Łksem, Wisła, Lotosem, Orlem czy Brzegiem, tak to jest kiepsko. Zdarzyło się nawet, ze gdy przegrywalismy mecz za meczem, na meczu z Gorzowem w młynei było na 9 osob, i to chyba był najgorszy mecz kibicowsko na jakim byłem, fakt ze to była sroda ale bez przsady. Wczoraj tez Ilu nas było 20-25 Co to jest? Dobra liczba, jak na nasze pabianickie warunki to 40-60osob i mozna wtedy zrobic niezły show

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 19 lutego 2007, 21:40

Boli tez jescze jedno... w Łodzi czy Krakowie, do dopingu potrafi poderwac sie cała hala, a u nas... :roll: srodkowy sektor to zawsze pikniki, ktorzy czasem poklaszcża jak jest "rakieta"

kto nei skacze ten z ****** :lol: PDK

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 19 lutego 2007, 21:42

No a widzieliscie nasza hale?? tylko jeden sektor(MY) krzyczymy a dla restzy to anwet ciezko klaskac w dlonie. Zauwazylem ze zawodniczki kazdej druzyny przyjezdnej dostaja wieksza owacje na wejsciu niz wklad tych ,,kibicow" w mecz

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 19 lutego 2007, 21:45

to co my mamy powiedziec ? nas jest okolo 20 a hala cisza!!!!!!! chyba ze ladna akcja to poklaszcza :/ !!!!!!! probujmey ich zachecic ale nic!!!!!!!!!!! a Pabianicach to w sumie az tak duzo piknikowcow nie ma !!!! zobaczycie u nas jak jest !! :( ŻAL!!!
T Ę C Z A
L E S Z N O

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 19 lutego 2007, 21:51

no jak by was bylo trcohe wiecej to wtedy moglo by kilka osob pojsc na sektor piknikow i tam spiewac, moze niektorzy by wstali i zaczeli spiewac.

Ale tak to jest niktorzy chodza bo lubią ogladac fajne dupy na koszu, niektorzy chodza bo lubia ogladac koszykowke...a na młych chodza tlyko Ci ktorzy chca naprawde wspomoc swoj klub i swoje zawodniczki.

Wróć do „Kibice”