p.s. Ta fota ze świeczkami wymiata
20 kolejka: CCC Polkowice - AZS Gorzów Wlkp.
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Maćko
- Amator
- Kontaktowanie:
Oglądałem po meczu transmisje nagraną na kasete. Powiem krótko: z meczu w Polkowicach tvp3 zrobiła mecz w Gorzowie. Mikrofony były ustawione przy samym sektorze gości a z naszej strony mikrofon stał 15m od nas. Jedyny pozytywny punkt tej transmisji to wywiad z Ewą Portianko
Ewa bardzo chwaliła naszych kibiców i dziękowała za to, że "tak bardzo angażujemy się w tą sprawę". Ta pani zawsze miała i będzie miała u mnie wielki szacun
Co do dopingu myślę że wszyscy już wszystko zawarli w swoich postach.
Dumny po zwycięstwie, wierny po porażce

- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Co was te mikrofony obchodzą?? Mnie to gówno obchodzi czy było nas słychać w tv czy nie. Ja nie dopinguje dla osób siedzących przed tv tylko dla klubu, koszykarek one słyszały doping i to się liczy. Mikrofony są ustawione, żeby (re)transmisja była lepszej jakości itp. a nie żeby zrobić mecz, który odbył się w P-ce w Gorzowie.
Pozdro
Pozdro
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
ginda pisze:Co was te mikrofony obchodzą?? Mnie to gówno obchodzi czy było nas słychać w tv czy nie. Ja nie dopinguje dla osób siedzących przed tv tylko dla klubu, koszykarek one słyszały doping i to się liczy. Mikrofony są ustawione, żeby (re)transmisja była lepszej jakości itp. a nie żeby zrobić mecz, który odbył się w P-ce w Gorzowie.
Pozdro
No i to mi się własnie podoba
a że doping był średni - nie ma wątpliwości. gdyby był adekwatny do liczby i potencjału, to nawet te dalekie mikrofony by nikomu nie przeszkadzały
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Kuba i ginda wreszcie jakies normalne stwierdzenia. Powiem ze ja oglądajac relacje słyszałem Polkowice. Ale jeśli ktos rozpisuje sie na forum ze go nie było w tv słychac to moze czas na casting do Idola. Kilku kibiców z Polkowic powinno dokładnie przeczytac sobie wpisy Kuby i gindy
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Elen my też kibicujemy dla dziewczyn bo czy to ważne czy słychać nas było w tv czy nie? dzięki temu - meczu nie wygramy .. bo nie jest to show typu "kto głośniej i ładniej śpiewa" ! ważne jest jak doping wpłynie na dziewczyny bo często jest on szóstym zawodnikiem .. a myślę że my pomogliśmy naszym dziewczynom nie tylko w tym meczu i ile sił będziemy mieli dalej będziemy "grać razem z nimi"
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
Jak ktoś tak bardzo chce zaistnieć w telewizji to niech na WALETA na parkiet wyskoczy
Wtedy będzie go widać. Dołączam do postów Kuby i Gindy 
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2007, 20:48 przez KACPERS, łącznie zmieniany 1 raz.