20 kolejka: Włókniarz Pabianice - Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 19 lutego 2007, 23:35

czuken pisze:

Kod: Zaznacz cały

Musicie się jeszcze wiele nauczyć, ale ważne że są u Was goście którzy chcą się uczyć, macie od kogo - My, ŁKSa, Wisła, Stal Brzeg.

Ale sie napinasz haha :D Od was napewno nie bedziemy sie uczyc bo nie ma czego.Wczoraj nic specjalnego nie pokazaliscie.My wzorujemy sie na Łodzi.

Synku za taki tekst to można w ryjek wyłapać, jak My jeździliśmy na wyjazdy, z barwami za swoją kasę a nie sponsorów to w Lesznie nikt nie słyszał że jest koszykówka kobiet. Ile masz latek dzieciaczku, mleczko już wytarłeś co miałeś pod noskiem. Kolejne dzieci internetu, raz pojechał na wyjazd i wielki cwaniaczek, wypisujecie głupoty ale za to nabijacie sobie liczniki. Od Nas nie będziesz się uczył bo nie ma czego - k...a widać że jesteś ludzikiem który zna się na koszu, prawie autorytet. Nigdy nie poznałeś ryzyka wyjazdu (starzy kibice wiedzą o co chodzi). Napiszę to jeszcze raz i wbij to sobie do łba - uczyć możesz się od Nas, ŁKSy, Wisły, Stali czy Olimpii. Za tymi klubami przemawia wiele lat historii ruchu kibicowskiego, ale to tylko prawdziwi kibice kosza potrafią zrozumieć. Może nie lubimy się między sobą, ale szanujemy, a tacy kibice jak Wy to muszą jeszcze wiele, wiele lat pracować na szacunek - może doczekam tej chwili. Amen.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 20 lutego 2007, 00:08

Belfer pisze:Synku za taki tekst to można w ryjek wyłapać, jak My jeździliśmy na wyjazdy, z barwami za swoją kasę a nie sponsorów to w Lesznie nikt nie słyszał że jest koszykówka kobiet. Ile masz latek dzieciaczku, mleczko już wytarłeś co miałeś pod noskiem. Kolejne dzieci internetu, raz pojechał na wyjazd i wielki cwaniaczek, wypisujecie głupoty ale za to nabijacie sobie liczniki. Od Nas nie będziesz się uczył bo nie ma czego - k...a widać że jesteś ludzikiem który zna się na koszu, prawie autorytet. Nigdy nie poznałeś ryzyka wyjazdu (starzy kibice wiedzą o co chodzi). Napiszę to jeszcze raz i wbij to sobie do łba - uczyć możesz się od Nas, ŁKSy, Wisły, Stali czy Olimpii. Za tymi klubami przemawia wiele lat historii ruchu kibicowskiego, ale to tylko prawdziwi kibice kosza potrafią zrozumieć. Może nie lubimy się między sobą, ale szanujemy, a tacy kibice jak Wy to muszą jeszcze wiele, wiele lat pracować na szacunek - może doczekam tej chwili. Amen.

A ja myśle, że za taki ziejący nienawiścią tekst do dzieci jak ich nazywasz, to można co najwyżej zapaść się pod ziemię ze wstydu... Chcesz w ten sposób zaimponować przed nami? Tylko zapytam - czym?
Jeśli uważasz, że ktoś ma od Ciebie się czegoś uczyć, to przestań przeklinać ordynarnie w każdym poście. Nikt z Leszna tutaj niczego złego Tobie nie zrobił i nawet nie próbował zrobić. A Ty tak wulgarnie odnosisz się wobec nas. W wielu kwestiach masz rację ale mógłbyś przecież wyrażać to w trochę inny sposób. Nie masz prawa nas tak obrażać. Poziom tego forum uważam za wysoki i szczerze mówiąc po raz pierwszy spotykam się z taką wrogą wypowiedzią. Trochę pokory też by się przydało. Wpadłeś w taki samozachwyt, że nawet "nas" piszesz już z wielkiej litery... Jeśli myślisz, że koszykówka kobiet jest pępkiem świata to się mylisz. W Pabianicach pewnie tak, bo nic innego tam zresztą nie macie jak sam zdążyłeś zauważyć. W innych miastach, w tym w Lesznie, sytuacja trochę inaczej wygląda.
Macie klub z tradycjami i bardzo fajnie. Widzę też, że w Pabianicach są przyjaźnie nastawieni kibice i bardzo się z tego cieszę. Może też taki jesteś, a dziś masz wybitnie zły dzień. Nie wiem. Mam nadzieję, że tak.
W każdym razie jeśli mówisz o szacunku, to miej go może również dla innych ludzi. Nie tylko kibiców. Ale przede wszystkim dla ludzi. A oni będą mieli go również dla Ciebie. Pozdrawiam.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 20 lutego 2007, 07:04

A gdzie byli by inaczej do was nastawieni? To wasze pierwsze wyjazdy i mysle ze kibic Łksu czy Wisły tez wam nic nei zrobi jak pojedziecie do nich, ale ludzie szanujmy sie bo przez głupie wpisy na forum Twoich kolegow ktorzy na forum sa bardzo mocni nie podoba mi sie zabardzo. Trzeba było na meczu krzyknoc ze P-ce to wies, czy ze "nei mamy kibicow"... Tez moge powiedziec kilka slow ktore by was osmieszyly i prowokowały, tak jak wy kogos tu zdenerwowaliscie... Ale mysle ze internet nie jest dobrym miejscem na napink, bo tu kazdy jest mocny:]

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 20 lutego 2007, 07:18

czuken pisze:

Musicie się jeszcze wiele nauczyć, ale ważne że są u Was goście którzy chcą się uczyć, macie od kogo - My, ŁKSa, Wisła, Stal Brzeg.

Ale sie napinasz haha :D Od was napewno nie bedziemy sie uczyc bo nie ma czego.Wczoraj nic specjalnego nie pokazaliscie.My wzorujemy sie na Łodzi.

Czuken tak napisal bo nic wielkiego w niedziele nie pokazaliscie jako kibice, ale to bylo oczywiscie i tak o wiele wiecej co my robimy na meczach!!! APELUJE SPOKÓJ!!! po co sie klocic o to, od kogo sie mamy uczyc? :? Jak bedziemy czuli taka potrzebe to sie bedziemy uczyc od Was, poki co probujemy sie wzorowac na ŁKSie, co nie znaczy ze jestesci jacys gorsi!!! pozdrawiam :D
T Ę C Z A
L E S Z N O

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 20 lutego 2007, 07:26

ja wcale nie mowi, byscie sie od nas uczyli... Jezdzijcie na mecze patrze jak robią to inni i rozwijajcie sie. Ale napinka na forum nei pomoze wam znalesc szacunku u innych ekip, PDK

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 20 lutego 2007, 09:40

Mam pytanie do wlodiego o co ci chodzi? wiesz ja uwazam ze ten gostek rim poprostu nasmiewa sie z tego goscia co ma na fotce szyderczo uwazam ze to nie jest zdrowa sytuacja ... tak moze wkejac co chce tak tak was mlodych tego ucza niestety szacunku do innych brak ... nierozumiem zachowania jeszcze kibica łksu ktory daje mi ostrzezenie za co? za to ze wyrazilem opinie ze nie lubie jak ktos tak sie szyderczo z kogos nasmiewa? widze rowniez ze kk leszno lubi bojowac ....madrzy w slowach gorzej w czynach ...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 20 lutego 2007, 09:50

Mozarthio pisze:... kibica łksu...

Naucz się pisać nazwy klubów z dużej litery, trochę szacunku!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 20 lutego 2007, 10:23

Słuchajcie (tekst ten odnosi się do wszystkich uczestników tego wątku) - bardzo nam miło i wogóle - fajna sprawa, mówicie tu o szacunku wobec (kogo?) ano właśnie, wobec rywala bo ten taki a ten inny 9siebie zawsze się szanuje niejako "z klucza") - dajecie do zrozumienia, że sami również pożadacie szacunku u innych - a niech teraz każdy spojrzy dokładnie na własny wpis - kto zachował się w nim tak, czego sam nigdy nie chciałby doświadczyć czytając o sobie czy swoim klubie post kogoś innego...

Jedni są w pewnym sensie w światku kkk szacowni - absolutnie się z tym zgadzam, inni się wzorują na kimś innym - ale czy na pewno? Bo jeśli tak, to od początku do końca a nie tylko częściowo. Wogóle to proponuję być kibicem świadomym - nie można odrzucić przeszłości, właśnie po to by w przyszłości być lepszym. Trzeba znać korzenie - a uczyć się nie tylko od tych, którzy teraz są ekstra - bowiem ich extrowość z czegoś wynika. Są też Ci, którzy byli a nie są (ano właśnie - dlaczego?), są tacy których właściwie nie ma - A SĄ (nooo, i to jest to). Wreszcie są tacy kibice, którzy to co piszę całkowicie odrzucają (wiadomo o kogo chodzi) - oni też są doskonałą nauką jak bardzo pojęcie "kibic" może nabrać znaczenia patologicznego...

Ucząc szacunku trzeba być całkowicie pewnym, iż samemu świeci się przykładem - takie moje zdanie...

Zresztą zwykle bywa tak, że samemu jest się postrzeganym podobnie do tego jakie zdanie ma się samemu wobec innych.

Dlatego proszę o pilnowanie poziomu swoich wypowiedzi - nie ważne czy się pisze do "gówniarza" - bowiem forum ma taką właśnie formułę, że tu sobie gada 50-cio latek z 16-sto jak kumpel z kumplem.

Z wyrazami szacunku dla Wszystkich - choć może i dla każdego za zupełnie coś innego. zupełnie...

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 20 lutego 2007, 10:46

simon pisze:Słuchajcie (tekst ten odnosi się do wszystkich uczestników tego wątku) - bardzo nam miło i wogóle - fajna sprawa, mówicie tu o szacunku wobec (kogo?) ano właśnie, wobec rywala bo ten taki a ten inny 9siebie zawsze się szanuje niejako "z klucza") - dajecie do zrozumienia, że sami również pożadacie szacunku u innych - a niech teraz każdy spojrzy dokładnie na własny wpis - kto zachował się w nim tak, czego sam nigdy nie chciałby doświadczyć czytając o sobie czy swoim klubie post kogoś innego...

Jedni są w pewnym sensie w światku kkk szacowni - absolutnie się z tym zgadzam, inni się wzorują na kimś innym - ale czy na pewno? Bo jeśli tak, to od początku do końca a nie tylko częściowo. Wogóle to proponuję być kibicem świadomym - nie można odrzucić przeszłości, właśnie po to by w przyszłości być lepszym. Trzeba znać korzenie - a uczyć się nie tylko od tych, którzy teraz są ekstra - bowiem ich extrowość z czegoś wynika. Są też Ci, którzy byli a nie są (ano właśnie - dlaczego?), są tacy których właściwie nie ma - A SĄ (nooo, i to jest to). Wreszcie są tacy kibice, którzy to co piszę całkowicie odrzucają (wiadomo o kogo chodzi) - oni też są doskonałą nauką jak bardzo pojęcie "kibic" może nabrać znaczenia patologicznego...

Ucząc szacunku trzeba być całkowicie pewnym, iż samemu świeci się przykładem - takie moje zdanie...

Zresztą zwykle bywa tak, że samemu jest się postrzeganym podobnie do tego jakie zdanie ma się samemu wobec innych.

Dlatego proszę o pilnowanie poziomu swoich wypowiedzi - nie ważne czy się pisze do "gówniarza" - bowiem forum ma taką właśnie formułę, że tu sobie gada 50-cio latek z 16-sto jak kumpel z kumplem.

Z wyrazami szacunku dla Wszystkich - choć może i dla każdego za zupełnie coś innego. zupełnie...

Bardzo zdrowe podejście. Nie wiem jak wy, ale ja jestem pod wrażeniem. Simon jesteś WIELKI. Proponuję Twoją myśl umieścić gdzieś osobno, tak żeby każdy mógł o każdym czasie ją łatwo przeczytać i dostosować się do pewnych zachowań. Pozdrawiam serdecznie.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 20 lutego 2007, 10:58

szczerze zdrowe podejscie ale nie przesadzajmy .... proste jest to ze ludzie sa jacy sa innych razi cos co dla innego nei ma znaczenia a ja hmm nie zamierzam wstrzymywac sie od glosu ktory mi dano ... bo tak zostalem wychowany ze nei potrafie przejsc obok takiego nasmiewania sie szyderzczego z innych co tutaj nei zostalo zrozumiane, najlepiej smiac sie z kogos ,rzucac pyskiem ale chyba nie o to chodzi nie mozna tlumaczyc ze ktos ma 16 latek to moze wszystko? z jakiej racji? ciekaw jestem czy polowa tych tu "kibicow" powiedziala by lub zrobila cos takiego na zywo .. wiadomo internet = anonimowosc.... i coz wtedy kazdy czuje sie bezkarny...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 20 lutego 2007, 11:22

Simon ma dużo racji, jeśli nie całkowita. Ale kiedy jakiś forumowicz tłumaczył się tym że ma 16 lat? Bo nie pamiętam tego...
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 20 lutego 2007, 12:33

Rosso nero ty najpierw przeczytaj ze zrozumieniem wypowiedzi innych i jak bedziesz mial pewnosc ze rozumeisz to powiedz cos sensownego .. .z tym 16 lat to nawiazalem do wypowiedzi simona ze tutaj sa i 15 latkowie i 50 latkowie i sa rowni wszysy z czym sie zgadzam w zupelnosci ale chodzi o to ze nie mozna tlumaczyc w ten sposob wszystkiego bo sa pewne zasady ktore powinno sie przestrzegac mamy byc poblazliwi dla mlodych ludzi bo sa "mlodzi" ? niech kazdy kto sie wypowiada na forum bierze odpowiedzialnosc za swwoje czyny i zachowanie a w szczegolnosci slowa ...

wezmy takiego np wlodiego powie ci ze przynosisz wstyd swemu miastu ..hmm
ok jego zdanie nie zna mnie wogole ale potrafi ocenic natychmiastowo gorzej z tym ze ja go "znam" bo widze ich w sektorze tez bym mogl powiedziec kto robi wstyd komus ... ale nei oceniam go bo nawet slowa z nim nie zamienilem a zasada jest taka ze lepiej najpierw kogos poznac i wyrobic sobie zdanie

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 20 lutego 2007, 13:18

czuken pisze:

No co tu się porobiło. A jeszcze rok temu taka cisza tam była. Coś mi mowi ,że gdybyśmy nawet w okrojonym składzie się tam pojawili to też by była. :lol: :lol:

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 20 lutego 2007, 14:48

Mozarthio pisze:Rosso nero ty najpierw przeczytaj ze zrozumieniem wypowiedzi innych i jak bedziesz mial pewnosc ze rozumeisz to powiedz cos sensownego .. .z tym 16 lat to nawiazalem do wypowiedzi simona ze tutaj sa i 15 latkowie i 50 latkowie i sa rowni wszysy z czym sie zgadzam w zupelnosci ale chodzi o to ze nie mozna tlumaczyc w ten sposob wszystkiego bo sa pewne zasady ktore powinno sie przestrzegac mamy byc poblazliwi dla mlodych ludzi bo sa "mlodzi" ? niech kazdy kto sie wypowiada na forum bierze odpowiedzialnosc za swwoje czyny i zachowanie a w szczegolnosci slowa ...

wezmy takiego np wlodiego powie ci ze przynosisz wstyd swemu miastu ..hmm
ok jego zdanie nie zna mnie wogole ale potrafi ocenic natychmiastowo gorzej z tym ze ja go "znam" bo widze ich w sektorze tez bym mogl powiedziec kto robi wstyd komus ... ale nei oceniam go bo nawet slowa z nim nie zamienilem a zasada jest taka ze lepiej najpierw kogos poznac i wyrobic sobie zdanie

ja Cie rozumiem, nie chodzilo mi o to ze Go pouczasz tylko o to zdanie "POKAZ SWOJ RYJ"-to bylo nie potrzebne!!!! nie wiesz czy On sie z tego gostka nasmiewa czy moze to jest Jego zdjecie!!!!

a jeśli chodzi o to co sie dzieje na meczu to wiem ze przesadzam ale to wynika z nerwow!!! na forum mozna sie opanowac , a na meczu jest z tym gorzej!!! wkurza mnie postawa Naszych kibicow ktorzy przychodza na mecze i nawet nie moga poklaskac? :( jak juz klaszcza to tylko po dobrej akcji albo przy rzutach wolnych!!! Co mecz probuje zachecic "kibicow" do dopingu ale NIC i przez to sie wkurzam!!!! moze za duzo wymagamy??? gdy nie bylo KK to jeszcze ktos krzyczal a teraz?? :(
T Ę C Z A
L E S Z N O

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 20 lutego 2007, 17:42

wlodi takie zycie w jeden sezon oblicza kibicow nie odmienicie niestety ale przeciez tak zawsze w lesznie bylo ...wiec nie ma co

a to "pokaz ryj " to ten gostek wie za co , poniewaz wczesniej fotko mial podpisane wg mnie przesmiewczo : Przyszlosc pabianickich kibicow ... wiele tu nie trzeba sie domyslac o oc mu chodzil odla mnei takie cos jest nie do przyjecia ale to moje zdanie

Wróć do „Kibice”