Co sądzicie o "Młynarzu", Bębnach i całokształcie kibicowania na meczu w Polkowicach.
Niech się wypowiedzą wszyscy ci którzy byli na meczu w Polkowicach a także ci którzy oglądali mecz w TVP.
ZAPRASZAM DO ANKIETY !!
Biorąc udział w ankiecie dobrze by było jakby każdy kto odda swój głos uzasadnił na forum swój wybór.
POZDRO
Co sadzicie o meczu w Polkowicach
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Co sadzicie o meczu w Polkowicach
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wedlu mnie jedynym co w tej chwili jestsmy zmienic to sa wlasnie oprawy meczowe...cesare nizle sobie jak na pierwszy raz poradzil sobie z byciem mlynarzem...bebniarzy to mozna w kazdej chwili zmienic...mi za bardzo juz sie nie chce walic w beben wole sie skupic na krzyczeniu i klaskaniu...a z tym piosenkami to juz bylo mowieone nic na sile...powoli do tego dojdziemy...po pierwsze musi nas byc wiecej w "młynie", a po drugie ustabilizujmy to co jest a jest jak narazie wedlub mnie fajnie i jestesmy na jak najlepszej drodze zeby wyjsc z cienia...tak wiec nic na chama, wszystko powoli z wyczuciem
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Jak dla mnie to co robimy teraz jest najważniejsze. Od dwóch meczy ( u nas z Wisła i na wyjeździe w Polkowicach) zaczelismy zmieniac kibicowanie. Celem na teraz jest podtrzymanie tego co już zmieniliśmy. Ewentualnie możemy dosać jakąs mała oprawe dla urozmaicenia i wpleść jakoś flage (sektorówke) bo u nas jej nigdzie nie powiesimy. Mam nadzieje ze z sobote bedzie nas wiecej niz ostatnio.
Co do oprawy: Kto mógłby sie tym zająć?? Są chętni??
Co do oprawy: Kto mógłby sie tym zająć?? Są chętni??
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Według mnie rowniez Cesare zle nie wypadl w Polkowicach ... i material na dobrego Młynarza jest
Glosowalem za Baloniada, kartoniada, serpentyny itp.
A ja jak wypadlem w roli bebniarza:P ?
A ja jak wypadlem w roli bebniarza:P ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
też głosowałem za pozycją numer 4
bębniarze w/g mnie wypadli bardzo dobrze ..
jest to również ciężka rola bo kiedy nic nie krzyczymy oni muszą zacząć doping .. jedno jest pewne .. teraz może być już tylko lepiej
co do bębniarzy jestem za tym aby dwójka a więc Gruby i Endrju cały czas była za bębny odpowiedzialna
bębniarze w/g mnie wypadli bardzo dobrze ..
jest to również ciężka rola bo kiedy nic nie krzyczymy oni muszą zacząć doping .. jedno jest pewne .. teraz może być już tylko lepiej
co do bębniarzy jestem za tym aby dwójka a więc Gruby i Endrju cały czas była za bębny odpowiedzialna
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”