Katarina Ristić
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
cesare pisze:ajj Katrina chyba tez jest zakochana bo ostatnio gra poniżej swoich możliwości .. pomóżmy jej dopingiem aby lepiej grała :d
ajj Katarina ajj lovju :*
Myślisz, że zakochana?;> Własnie to powinno jej dodawac skrzydel i gralaby lepiej..no chyba ze nieszczesliwie zakochana..
a to nizej to mam nadzieje ze tak w ramach dopingu
Mysle, ze kazdy z was jest na tyle dorosly, zeby samemu z nia porozmawiac o swoich uczuciach, zamiast wylewaz zale na forum...
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
GORZOWIANIN
Kilka statystyk dotyczących Katariny Ristic:
Katarina oddaje na mecz średnio 1,9 celnych rzutów za 3 i ze skutecznością 40,4% zajmuje w tej klasyfikacji piąte miejsce.
Jeśli chodzi o skuteczność wykonywania rzutów wolnych Katarina jest na pierwszym miejscu ze skutecznością 90,3% !!!
Oczywiście dane dotyczą zawodniczek wszystkich klubów ekstraklasy.
Katarina oddaje na mecz średnio 1,9 celnych rzutów za 3 i ze skutecznością 40,4% zajmuje w tej klasyfikacji piąte miejsce.
Jeśli chodzi o skuteczność wykonywania rzutów wolnych Katarina jest na pierwszym miejscu ze skutecznością 90,3% !!!
Oczywiście dane dotyczą zawodniczek wszystkich klubów ekstraklasy.
kyS pisze:Mysle, ze kazdy z was jest na tyle dorosly, zeby samemu z nia porozmawiac o swoich uczuciach, zamiast wylewaz zale na forum...
dokładnie masz rację
szkoła jest jak komisariat, oni cię wypytują a ty nic nie wiesz 
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
"cesare jak cos do niej czujesz to porozmawiaj z nia"
Hehehehehe... problem jest w tym ze Cesare co najwyzej po Rusku moze do niej zaczac nawijac.. bo z anglika to chyba kiepscizna
Hehehehehe... problem jest w tym ze Cesare co najwyzej po Rusku moze do niej zaczac nawijac.. bo z anglika to chyba kiepscizna
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Gość
-
tomaszek
-
tomaszek
Z tym fan-clubem to troche żartowałem
No bo w końcu wygrywa cały zespół i dopingujemy wszystkie dziewczyny a nie tylko Keti!!!
Ale fakt trzeba przyznać że gdyby taki fan-club powstał to pewnie bardzo dużo osób by do niego należało. Bo jak tu nie kochać takiej dziewczyny. Nie dość że baaarrrddddzzzoooooo ładna to jeszcze te trójeczki
katarinaaaaa zaaaaa triiiiii

Ale fakt trzeba przyznać że gdyby taki fan-club powstał to pewnie bardzo dużo osób by do niego należało. Bo jak tu nie kochać takiej dziewczyny. Nie dość że baaarrrddddzzzoooooo ładna to jeszcze te trójeczki
katarinaaaaa zaaaaa triiiiii

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”